• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ayy elıf dedım sımdı solemeyeyım . belırtıler gelmesın hele kırmızılar hıc gelmesın .. valla elıff belki bu karı kafayı yedı dıyecen ama ben en yakın zamanda hamıs kalcanı dsunuyorumm
evet bende duydumm ahh o kadar ıse yaradıgını bıleydımm ben de yapardımm . kecıboynuzu yıye yıye orumcek kadın olmustum . düz duvara tırmanıyodumm

songulum ye ye kurban bogazına .. duz duvara tırmanma benım gıbı ama :)

işallah canım ya bak bata 3 gün kaldı:1: ama ben zaten senin çatlak olduğunu biliyorum:1: o yüzden süpriz olmucak merak etme

yas dısında beni anlatmıssın kusum...sorun aynı..çözümde aynı..
ama bak ben adetim için duphaston kullanıorum dr. verdi sende sor dr.una..
moralini bozmaa kiloyuda veririzz cocugu da dogururuzz...ama önce kendine inanman gerek:16::16::16:

evet haklısın önce kendimize inanmamız gerek.. siz cok güzell moral veriyosunuz insana gercekten:)

ayy elıf dedım sımdı solemeyeyım . belırtıler gelmesın hele kırmızılar hıc gelmesın .. valla elıff belki bu karı kafayı yedı dıyecen ama ben en yakın zamanda hamıs kalcanı dsunuyorumm
evet bende duydumm ahh o kadar ıse yaradıgını bıleydımm ben de yapardımm . kecıboynuzu yıye yıye orumcek kadın olmustum . düz duvara tırmanıyodumm

:))))) keciboynuzunu esime yediriyorumm ben hic sevmiyorumm örümcek kadın lafınada cok güldümmmm :)) Allahta seni güldürsün:))))

valla bılmıyorumm kı canım ınsaallah hamısızdır:52::52::emir_bebek::emir_bebek:kociş dalga gecıyo bu sogukta corapsız gezıyorum dıye:1::1:anlamıyo kı halımı:1::1:
ay baktımda bizim sat lar aynı ama bat'lar farklı gerçi son 2 aya kadar benim de hep 30-31 gündü periyodum ama son 2 aydır 36 ya yükseldi ondan ayın 10 yazdım.göğüslerde ağrı falan var mı peki:52:

kuzu bende başladım ben karışımı kavonaoza yaptım sabah aç gece aç yiyorum hissettinmöi bi değişim sanki ban kuvvet yaptı

ben bu ay yapmıştım onu. bakalım faydası varmı 3 gün sonra öğrencez:1: bebek için fayda vermese bile sağlık açısında çok faydası var valla. hem kendimi daha zinde hissettim hemde yıllardır geçmeyen kabızlığım geçti valla.

serrancım ben sana hiç sormadım sen çörek otu bal tarçını yaptın mı hiçç

düzenli yapmadım ama hep durur tezgahta kocamda bende çay kaşığıyla atarız hep ağzımıza öksürüğe iyi gelior o sebeple ama açocuk için kür olarak kullanmadım denemek lazım ne kaybedicem :)

ay baktımda bizim sat lar aynı ama bat'lar farklı gerçi son 2 aya kadar benim de hep 30-31 gündü periyodum ama son 2 aydır 36 ya yükseldi ondan ayın 10 yazdım.göğüslerde ağrı falan var mı peki:52:

olmaz mı sıstı remenn:1::1::1:ucları da hafıf morardı

Son düzenleme:
ben bu ay yapmıştım onu. bakalım faydası varmı 3 gün sonra öğrencez:1: bebek için fayda vermese bile sağlık açısında çok faydası var valla. hem kendimi daha zinde hissettim hemde yıllardır geçmeyen kabızlığım geçti valla.

hadi bakalım pekala yumurtlama zamanı bi değişim hissettinmi yada bu ara belirtiler yaşıyormusun kuzum çiğnemek çok sinir dimi dişlerle iyice ezmek lazımmış

canımmm al bendende o kadar:1::1:yanıyorum resmenn:1::1:
kıslarrrr yananı görür allahhh hahhahahhaha:1::1::1:
Yaaa kuşum öle işte.Fundaya gittim.18-19 mm olması lazım bebiş oluşabilmesi için can.Hayır komik olan millet günde bi tane içio 3-5 yumiş oluşuo ben günde 3 tane içtim bi yumiş oda çapsız çıktı başıma.
çapsız yumuşmiii:52::52::52::52::52:
hımm 18 e bişe kalmamıss kusum onlar 3 günde 19 olurlar...insallahhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Kaynak: Hamilelikte Çörek Otu • Çörek Otu
aktarrr kankişim benimmmmm:16::16::16::16:
hoş bulduk canım nasılsın görüşmeyeli bakalım. ben biraz üşengeçlikten geçmişi okumadım da:1: bu arada benim tarifi yaptınmı:56:
yok kusum..henüz almadım haşhaş ama bak aklıma getirdin:52::52::52::52::52:
meri bu arad kalbimdesin:16::16::16::16:

sende benimmmmm:38::38::38::38::38::38:

düzenli yapmadım ama hep durur tezgahta kocamda bende çay kaşığıyla atarız hep ağzımıza öksürüğe iyi gelior o sebeple ama açocuk için kür olarak kullanmadım denemek lazım ne kaybedicem :)

ben akıl etmedim sana söylemeyi hiççç. keşke bu ay onuda yapsaydın ozaman yumişler tavan yapardı herhalde. ama belkide hiç gerek kalmayacak senin yumiş büyücek ve teyze olucamm:emir_bebek:

Back