iyi geceler tatlu annecikkızlarrr ben kaçıyorum herkese ii gecelerrr allah rahatlık versinnn öptüm sizleriii...ayy ben her gece aynı şeyi yazıyom dimi
iyi gecelerrr......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler tatlu annecikkızlarrr ben kaçıyorum herkese ii gecelerrr allah rahatlık versinnn öptüm sizleriii...ayy ben her gece aynı şeyi yazıyom dimi
iyi gecelerrr......
insallah hadı bakalım canım senden de gusel haberler verırsın ayy bebegım daha da yenı gelinn ... dılerım en yakın zamanda hamiş kalırsınnn ..hosgeldın canıkommm
kocisim gelemicek islerinden dolayi kendi isi ama yanindaki canavar duzgun calismiomus artik benim gitmemi beklior...kiz ben daha yeni evliyim 4 aylik daha bebisim yok kocam yanimda yokki olsun..aralikta geldi bi gitti iste bakicam hasta olmadim 3 gun gecikmeli suan test yaptim bu aksam ama negatif cikti birazda beklicem eger olursada ilk olucak allahim kismet ederse:)))
tabe canım bombayım anam bu topıgın en kucugu ve aranızda gebelık olarak en buyuk benım .. Anammmm lıste basıyımmmmm hamıs olmak garıbıme gıtmıyo da en kucuk olmak cok garıp yafff .. su anda koca atesıyle yanıp kül olmus bır genc kadın profılınde gorunuyom daaaafıstıgımm napıyorsun nerelerdesin?????
kısss sen dger bulustugumuz yerde de yoksun vallah unuttun beniii
ateşli bombammm gittinmi yumusların için?
ollleeyyysss tatlı kankişim benim
ama sen de beni öp
hahahhhaha tam bombasın zeynep sen
hosgeldın canım .. ınsallah sana da ugur getırır bu topıkSelam kızlar benide aranıza alırmısınıızzzz:) 2012 benimde umudum insallah
Valla ben diğer yerde hep varımda sen yoksun ballı bademim.GİTTİM YUMİŞ MUMİŞ YOK BACIM O KADAR İLAÇ İÇ ÜSTÜNE MANDIRAYA DÖN .artık içimden gıd gıd gıdak möööö diye sesler geliii nerdeyse ama bir yumişcik oda 16.70 mm cumartesi yine gel dedi bakalım ya büyümüş olcek ya çatlamış olcek çatlarsa bu ölçüyle zati bebiş olmiiii böle işte
kızlarrr ben kaçıyorum herkese ii gecelerrr allah rahatlık versinnn öptüm sizleriii...ayy ben her gece aynı şeyi yazıyom dimi
iyi gecelerrr......
Giderayak aşığıma da bir mektup yazayım bari..
SEVGİLİ AŞIĞIM, HAYRANIM, BENİM İÇİN ÖLÜP ÖLÜP DİRİLEN,
ADIMI DUYDUĞUNDA BİLEM CIIZZZZ OLAN, MERİ..
BENDE SENİ SEFİYOM AMA ADINI DUYUNCA HİÇ ETKİLENMİYOM NEDENSE..
AYRICA SANA KAÇ KERE DEDİM, SAKIN AĞZINDAN KAÇIRMA, ÇENENİ SIKI TUT DİYE..
SAKIZ OLDUK ŞİMDİ MİLLETE..
DUA ETTE KOCALARIMIZIN KULAĞINA GİTMESİN..
......................................nil......................................
Giderayak aşığıma da bir mektup yazayım bari..
SEVGİLİ AŞIĞIM, HAYRANIM, BENİM İÇİN ÖLÜP ÖLÜP DİRİLEN,
ADIMI DUYDUĞUNDA BİLEM CIIZZZZ OLAN, MERİ..
BENDE SENİ SEFİYOM AMA ADINI DUYUNCA HİÇ ETKİLENMİYOM NEDENSE..
AYRICA SANA KAÇ KERE DEDİM, SAKIN AĞZINDAN KAÇIRMA, ÇENENİ SIKI TUT DİYE..
SAKIZ OLDUK ŞİMDİ MİLLETE..
DUA ETTE KOCALARIMIZIN KULAĞINA GİTMESİN..
......................................nil......................................
insallah hadı bakalım canım senden de gusel haberler verırsın ayy bebegım daha da yenı gelinn ... dılerım en yakın zamanda hamiş kalırsınnn ..
tabe canım bombayım anam bu topıgın en kucugu ve aranızda gebelık olarak en buyuk benım .. Anammmm lıste basıyımmmmm hamıs olmak garıbıme gıtmıyo da en kucuk olmak cok garıp yafff .. su anda koca atesıyle yanıp kül olmus bır genc kadın profılınde gorunuyom daaaa
hosgeldın canım .. ınsallah sana da ugur getırır bu topık
hadı bakalım senden de bı cıtoz yavrusu gelcek yakında hıssedıyorummm . serran elıf hamıs kalacak yakın zamanda.. bak görr
zeynep kızzzzzz neden bunu bana söylemedin bak şimdi çok mutlu oldummmm bu arada herkeze iyi akşamlar ben geldimmmmmminsallah hadı bakalım canım senden de gusel haberler verırsın ayy bebegım daha da yenı gelinn ... dılerım en yakın zamanda hamiş kalırsınnn ..
tabe canım bombayım anam bu topıgın en kucugu ve aranızda gebelık olarak en buyuk benım .. Anammmm lıste basıyımmmmm hamıs olmak garıbıme gıtmıyo da en kucuk olmak cok garıp yafff .. su anda koca atesıyle yanıp kül olmus bır genc kadın profılınde gorunuyom daaaa
hadı bakalım senden de bı cıtoz yavrusu gelcek yakında hıssedıyorummm . serran elıf hamıs kalacak yakın zamanda.. bak görr
off kızlar hava bu kadar soğuk ama ben bildiğin yanıyorum wc ye gittim yanaklarım al albi ateşimi ölçtüm 37.1gerçi bu saatte ölçüm doğru olmaz ama hasta falan da değilim maşallah bomba gibiyim niden büyle oldumm acep
zeynep ben ben ben ne zamaninsallah hadı bakalım canım senden de gusel haberler verırsın ayy bebegım daha da yenı gelinn ... dılerım en yakın zamanda hamiş kalırsınnn ..
gell tatlım gelll hoşgeldin aramıza aldık bilee....listeye girmek istersen bu topike devamlı girmen gerekli eğer girmek istersen hemen sat bat yaş evlilik tarihin yazarsan tatlım iyi olur bu arada tekrar hoşgeldinnnnn
hoşgeldin cnm benim burada senden çok var ama bu topikte bişey var tam 5 gebe
hıhhh ama benm facem yok((
kardan adamın burnuna havuçta takıon mu bari?
hahahhahha...gecenin 2. bombası ayhhh sesli güldüm
gel aslıhan gel...sende aramızdasın bak buraların agası benm
bende aldım gitti kimse karısamaz sana
ama az biraz kendini tanıt.ben 26yas 1.5yıllık evli pko hastası bir kadınım.peki sen?
hahahaahaha siz ne güzel anlaşıyorsunuz böleee zeynep-serran ikilisi..
öpüorum sizi
sorma bebem sorma bak meriye yazdım kuşum oku :)
GİTTİM YUMİŞ MUMİŞ YOK BACIM O KADAR İLAÇ İÇ ÜSTÜNE MANDIRAYA DÖN .artık içimden gıd gıd gıdak möööö diye sesler geliii nerdeyse ama bir yumişcik oda 16.70 mm cumartesi yine gel dedi bakalım ya büyümüş olcek ya çatlamış olcek çatlarsa bu ölçüyle zati bebiş olmiiii böle işte
bu arada 5 tane gece arkadaslara cok sevindim:) hayırlısıyla kucaklarına alırlar insallahh bi arkadasımda bugun dogurduu cokkk cokk güzel bi ann ( Allah bütün isteyenlere nasip etsin insallah :2:
hahah drın anca anasına tekme atar.. acıkır yemek yerız gece kuşu oldu benım kızım da ona da bı uyelık acacam doguncane güzelde bilion bak çorap örmeyi aferin .Şimdi kafana geçir o çorabı çıkarma.Derinim napi keyfi nasıl bakem
ayy face konusmalarımızı sılıyom kocam gelmeden serranla konustugumuzda .. kocam duysa o kelımelerı pc yi kırar ..hıhhh ama benm facem yok((
kardan adamın burnuna havuçta takıon mu bari?
hahahhahha...gecenin 2. bombası ayhhh sesli güldüm
gel aslıhan gel...sende aramızdasın bak buraların agası benm
bende aldım gitti kimse karısamaz sana
ama az biraz kendini tanıt.ben 26yas 1.5yıllık evli pko hastası bir kadınım.peki sen?
hahahaahaha siz ne güzel anlaşıyorsunuz böleee zeynep-serran ikilisi..
öpüorum sizi
ne bıleyım bende anammm .. bugun anneme de dedım .. elıf hamıs halcak dedım . annemde medyum mu kesıldın kızım hamıslık sana yaramadı dediibenden bi cacık olmaz da elifim inş hamiş kalır kuzucuğum bakalım
aha da yakalandım . 2. zilli cıtoz hosgeldın bakalımmm .. off nıye gordun sen sımdı yaaaaa:2:zeynep kızzzzzz neden bunu bana söylemedin bak şimdi çok mutlu oldummmm bu arada herkeze iyi akşamlar ben geldimmmmmm
tatlım belki o buyur gelir içinde bi cana dönuşur umut kesme sakın tamammı
ayy nur hosgeldın nasılsın bakalım hıkayenı anlat bakalım ? yaren2007 anlat demeden ben dıyeyım
Canım teşekkür ederim Ben KK da çok da yeni sayılmam aslında ama topikciğe yeni dahil oldum ve ilk bugun sohbete dahil olduğumdan yeni sayılırım sitede de. Sizlerle tanışmaktan çokk mutlu oldum arkadaşlar 8 aylık evliyim ve 8 aydır bebiş için çalışıyorum İnşallah gebiş haberlerimizi burada hep beraber paylaşırız kısaca hiyakem böyle zamanla daha da tanışır kaynaşırız elbet hepinizle
aminnnnn ınsaallahallah analı babalı buyutsunn