• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ne kadar cana yakınsınıızzz teşekkür ederim:))
hemen kendimi tanıtayımm 23 yasındayım 2 yıllık evliyimm ve malesef pko hastasıyım.. kilolarımdan kurtulunca hamiş kalabilicegimi söyledi doktor bende diyete basladım...
biz daha yeni düsünmeye basladıkk yani 2 ay falan oldu.. ilacsız adet göremiyorum ne yazıkki bu yüzden umudum pek yok tek carem kilo vermekk o da cok zor bi pkolu icin :((
işte böyle benim hayatım.. bu arada izmirde yasıorum :6:

cnm burada bi arkadaşımız var sevcan oda pko lu 3.ay hamile kaldı tarcın bal ve çörekotu kurunu uyguladığını söledi hatta bende başladım cnm

selammm herkezeee:3::3::3: heeeyyyttt beeee topişe bakk :1::1::1:topiş topiş olalı böyle kalabalık olmamıstırr:nazar::nazar::nazar:
hhahaha hoş geldin böcügüm...kocayı yatırıpmı gelıon kıs sen:9::9::9:
kaynanamin demesi gibi masallahhh masallahhhh nazar deymez insallahhhhhh lililililililillilililililli:52:
:nazar::nazar::nazar:lilililiilililili hahhah
kızlarrr ben kaçıyorum herkese ii gecelerrr allah rahatlık versinnn öptüm sizleriii...ayy ben her gece aynı şeyi yazıyom dimi:9::9::9::9:
iyi gecelerrr......
ii geceler kanka:emir_bebek::emir_bebek:
Valla ben diğer yerde hep varımda sen yoksun ballı bademim.GİTTİM YUMİŞ MUMİŞ YOK BACIM O KADAR İLAÇ İÇ ÜSTÜNE MANDIRAYA DÖN .artık içimden gıd gıd gıdak möööö diye sesler geliii nerdeyse ama bir yumişcik oda 16.70 mm cumartesi yine gel dedi bakalım ya büyümüş olcek ya çatlamış olcek çatlarsa bu ölçüyle zati bebiş olmiiii böle işte

ayyyy yapma bacım....hangisine gittin? umarım benim hayırsız veysel degildir.ayyyy insallah büyür...offf bu bebek kaç ölçüyle oliii...anam koca serranımdan cıkan yumusa bak..kadere bak...:31::31::31:

hemen kendimi tanıtayımm 23 yasındayım 2 yıllık evliyimm ve malesef pko hastasıyım.. kilolarımdan kurtulunca hamiş kalabilicegimi söyledi doktor bende diyete basladım...
biz daha yeni düsünmeye basladıkk yani 2 ay falan oldu.. ilacsız adet göremiyorum ne yazıkki bu yüzden umudum pek yok tek carem kilo vermekk o da cok zor bi pkolu icin :((
ayyy hemşerim varmış hoşgeldin canım:16: ben de izmirliyim ama antalya da yaşıyorum bak bu topic sihirli gelen hamile gelen hamile:9:inşallah tez zamanda biz de :49:ama kilo veremiyorum deme olumlu düşün bak bebek için neler yapıyoruz daha yaşın genç oyüzden hep pozitif düşün emi izmirime kocaman:54:

hahah drın anca anasına tekme atar.. acıkır yemek yerız gece kuşu oldu benım kızım da ona da bı uyelık acacam dogunca :52:

ayy face konusmalarımızı sılıyom kocam gelmeden serranla konustugumuzda .. kocam duysa o kelımelerı pc yi kırar .. :52:

ne bıleyım bende anammm .. bugun anneme de dedım .. elıf hamıs halcak dedım . annemde medyum mu kesıldın kızım hamıslık sana yaramadı dedii

aha da yakalandım . 2. zilli cıtoz hosgeldın bakalımmm .. off nıye gordun sen sımdı yaaaaa:2:

hoş bulduk canımmm. :54: neden görmemi istemiyormuydun. demek annene bile söyledin ama bana söylemedin. küstüm işte:19:sen o yüzden belirtileri soruyodun dimiiiiiii. zilli seni

zeynep:3: ben ben ben ne zaman
anam bı anda kendımı falcı gıbı hıssettım :) bılmem bebısım bana arada eser öleeee... calısın calısın .. olcak olcak:9:

CANIKOM EN KISA ZAMANDA KILOLARINDAN KURTULURSUN VE GUSEL HABERLERLE GELIRSIN INSALLAHHHH:16:
ayy nur hosgeldın nasılsın bakalım hıkayenı anlat bakalım ? yaren2007 anlat demeden ben dıyeyım :9::9:

Canım teşekkür ederim:34: Ben KK da çok da yeni sayılmam aslında ama topikciğe yeni dahil oldum :3: ve ilk bugun sohbete dahil olduğumdan yeni sayılırım sitede de. Sizlerle tanışmaktan çokk mutlu oldum arkadaşlar:54: 8 aylık evliyim :9: ve 8 aydır bebiş için çalışıyorum :49: İnşallah gebiş haberlerimizi burada hep beraber paylaşırız :21: kısaca hiyakem böyle :7:zamanla daha da tanışır kaynaşırız elbet hepinizle :24::1::54:

bebısım bende 8 aylık evlıyım .. ınsallah en kısa zamanda hamıs kalırsın .. demek sende benım gıbı evlendıgı gıbı hemen bebıs ısteyenlerdensın .. bende 15 haftalık hamıleyım . buyuk ugras sonunda olduuu :1: kızım olacak Rabbım nasıp edersee.. senden de gusel haberler gelsın İNSALLAHH

ayyy hemşerim varmış hoşgeldin canım:16: ben de izmirliyim ama antalya da yaşıyorum bak bu topic sihirli gelen hamile gelen hamile:9:inşallah tez zamanda biz de :49:ama kilo veremiyorum deme olumlu düşün bak bebek için neler yapıyoruz daha yaşın genç oyüzden hep pozitif düşün emi izmirime kocaman:54:

hoşbuldum canımm:) demek bu topic sihirlliiii simdi daha cok etkilendim :16:
evet bebek icin pozitif düsünmeye calısıcam tşk ederimmm :)
İzmirdende sanaaa kocamaaannn öpücükleer :)

hhahaha hoş geldin böcügüm...kocayı yatırıpmı gelıon kıs sen:9::9::9:

ayyyy yapma bacım....hangisine gittin? umarım benim hayırsız veysel degildir.ayyyy insallah büyür...offf bu bebek kaç ölçüyle oliii...anam koca serranımdan cıkan yumusa bak..kadere bak...:31::31::31:

Yaaa kuşum öle işte.Fundaya gittim.18-19 mm olması lazım bebiş oluşabilmesi için can.Hayır komik olan millet günde bi tane içio 3-5 yumiş oluşuo ben günde 3 tane içtim bi yumiş oda çapsız çıktı başıma.

ahhh ağzından bal akii yavrum keşke öle olsa ama bugün 11 gün 14 gün dr a gidcem tekrar bu arada çatlama ihtimali yüksek dr da öle dedi cumartesi sabah 10.30 da artık bakcez ya bana süpriz yapcek büyümüş olcik yada bakcazki yumişten eser yok :)

tatlım olur olur pek çok insan hamile kalıyo hangi biri inceliyo belki onlarınkıde bu şekilde ilerliyo hem 11 gunde değerler böle mesela ben gecen ay 29.gun yumurtlamışım düşün yani moralini iyi tutki yumişler baskı altında kalmasın pardon buldumcuk yumişimiz

anam bı anda kendımı falcı gıbı hıssettım :) bılmem bebısım bana arada eser öleeee... calısın calısın .. olcak olcak:9:

CANIKOM EN KISA ZAMANDA KILOLARINDAN KURTULURSUN VE GUSEL HABERLERLE GELIRSIN INSALLAHHHH:16:
bebısım bende 8 aylık evlıyım .. ınsallah en kısa zamanda hamıs kalırsın .. demek sende benım gıbı evlendıgı gıbı hemen bebıs ısteyenlerdensın .. bende 15 haftalık hamıleyım . buyuk ugras sonunda olduuu :1: kızım olacak Rabbım nasıp edersee.. senden de gusel haberler gelsın İNSALLAHH

insallaaaahhhh :)

aaa ciddimisinn?? teşekkür ederim cnmm hemen arastırıyorumm cok saoll:) insallah bizdede işe yararrr insallaaahhh :nazar:

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Kaynak: Hamilelikte Çörek Otu • Çörek Otu

yas dısında beni anlatmıssın kusum...sorun aynı..çözümde aynı..
ama bak ben adetim için duphaston kullanıorum dr. verdi sende sor dr.una..
moralini bozmaa kiloyuda veririzz cocugu da dogururuzz...ama önce kendine inanman gerek:16::16::16:
benden bi cacık olmaz da elifim inş hamiş kalır kuzucuğum bakalım
öle deme ölee deme koparırım dilini:20:
zeynep kızzzzzz neden bunu bana söylemedin :52: bak şimdi çok mutlu oldummmm:54: bu arada herkeze iyi akşamlar ben geldimmmmmm
hoşgeldin elifcimmm...
bacilar ben kacar kocis aradi onla konusuorum optum hepinizi yarin gorusmek uzere sizleri seviorummmmmmm muckk:)))

ii geceler sinem...en yakın zamanda koş gel bize:23::23::23:

hoş bulduk canımmm. :54: neden görmemi istemiyormuydun. demek annene bile söyledin ama bana söylemedin. küstüm işte:19:sen o yüzden belirtileri soruyodun dimiiiiiii. zilli seni
ayy elıf dedım sımdı solemeyeyım . belırtıler gelmesın hele kırmızılar hıc gelmesın .. valla elıff belki bu karı kafayı yedı dıyecen ama ben en yakın zamanda hamıs kalcanı dsunuyorumm
aaa ciddimisinn?? teşekkür ederim cnmm hemen arastırıyorumm cok saoll:) insallah bizdede işe yararrr insallaaahhh :nazar:
evet bende duydumm ahh o kadar ıse yaradıgını bıleydımm ben de yapardımm . kecıboynuzu yıye yıye orumcek kadın olmustum . düz duvara tırmanıyodumm

cnm burada bi arkadaşımız var sevcan oda pko lu 3.ay hamile kaldı tarcın bal ve çörekotu kurunu uyguladığını söledi hatta bende başladım cnm
songulum ye ye kurban bogazına .. duz duvara tırmanma benım gıbı ama :)

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Kaynak: Hamilelikte Çörek Otu • Çörek Otu

cok tşk ederim canımm cok ta kolaymıss adetimede 4 gün varr bu ay hemen baslıorum denemeye:) insallah adet olmam bebisim gelirdee gelmezsee hemen baslıorum insallah :)) gercekten cok saoll :31:

tatlım olur olur pek çok insan hamile kalıyo hangi biri inceliyo belki onlarınkıde bu şekilde ilerliyo hem 11 gunde değerler böle mesela ben gecen ay 29.gun yumurtlamışım düşün yani moralini iyi tutki yumişler baskı altında kalmasın pardon buldumcuk yumişimiz

İnş cnm çatlamz bakalım beklicez görcez artık :) süte peynire yoğurta yumurtaya devam

yas dısında beni anlatmıssın kusum...sorun aynı..çözümde aynı..
ama bak ben adetim için duphaston kullanıorum dr. verdi sende sor dr.una..
moralini bozmaa kiloyuda veririzz cocugu da dogururuzz...ama önce kendine inanman gerek:16::16::16:

öle deme ölee deme koparırım dilini:20:

hoşgeldin elifcimmm...

ii geceler sinem...en yakın zamanda koş gel bize:23::23::23:

hoş bulduk canım nasılsın görüşmeyeli bakalım. ben biraz üşengeçlikten geçmişi okumadım da:1: bu arada benim tarifi yaptınmı:56:

Yaaa kuşum öle işte.Fundaya gittim.18-19 mm olması lazım bebiş oluşabilmesi için can.Hayır komik olan millet günde bi tane içio 3-5 yumiş oluşuo ben günde 3 tane içtim bi yumiş oda çapsız çıktı başıma.

tamam tatlım bak kendin dedin daha zamanı var senin yumuşun bi kaç gun uyuyacak buyuyecek

Back