• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ettim valla. bu gün öğlen namazındada ettim. işallah canım yaa sıkma kendini. bak hamile kalabiliyorsun. ben kendimi onunla teselli ediyorum valla. ayy şansa bak ikimizde korunmayı nıraktığımız ay hamile kalmışız. demekki çok fazla büyütülcek bi sorun yok:52:

ah kuzum benimde yarende ilk ay oldu ama bak kızlar bence biz nasıl yaptımızı unuttuk

ayyyhhhh zeynepppp sana bişe diyimi....bu saremmm varyaaa acayip örgü örüyor sapkalar..patikler...
bana söz verdi kızıma örecek:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kıs sen ögrenene kadar...
o yapsın bizee:47::47::47::47: zilli eltisine bile yapıyorr:9::9::9:
ELTİMEMİİİİİİİİİİİİİİİİİ hiçte bilem bebişine.yERİM ONU BEN.ÇOK SEVİYORUM BEBİŞİ.

sende bi degişiklikler var kankimmmm...
hadi hayırlısııı:27::27::27:

hahahha gün aşırı yaren yani dimi????

kankişim yenilikçi tavrın çok hoşuma gittii:52::52::52:

daha dur her aya yeni bişey şimdiden kenara atmak lazım bidahaki ay için bişeyler incir falanda duydum artık bidahakine

QUOTE=zeynep346161;22938169]

bebısım bende 8 aylık evlıyım .. ınsallah en kısa zamanda hamıs kalırsın .. demek sende benım gıbı evlendıgı gıbı hemen bebıs ısteyenlerdensın .. bende 15 haftalık hamıleyım . buyuk ugras sonunda olduuu :1: kızım olacak Rabbım nasıp edersee.. senden de gusel haberler gelsın İNSALLAHH[/QUOTE]

Canım yaa çok sevindim , dilerim hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebişini . Allah analı babalı buyutsun güzel prensesi . :8:İnşallah en kısa zamanda bende mutlu haberlerimi paylaşabilirim sizinle. Allahtan hayırlısı , ne zaman nasipse o zaman olacak elbette ama biz çok istiyoruz eşimle ikimizde ondan çok takıyorum sanırım :23: Allah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda inşallah :49: umutla bekliyoruz bakalım ... Seni tekrar tebrik ederim canım :9:

ayyyhhhh zeynepppp sana bişe diyimi....bu saremmm varyaaa acayip örgü örüyor sapkalar..patikler...
bana söz verdi kızıma örecek:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kıs sen ögrenene kadar...
o yapsın bizee:47::47::47::47: zilli eltisine bile yapıyorr:9::9::9:
yapsın yapsın.. eltısıne yapıyosa bıze de yapar kesın :52: ayy merym ben gordum neler yaptıgını sen bıde elıfzadenın marıfetlerını gor . anam ben düz örgüyü bilmiyorummm ya :1: ama sız hamıs kalın ogrenırım vallah

oZAMAN HEPİNİZ DUA EDİN BU YUMİŞ CUMARTESİYE KADAR BÜYÜSÜN :) SİZDE TEYZE OLUNNN :))) ZEYNEPTE ÇORAP ÖRCEK MOR

kız sen yumiyi büyüt hamıs kal sana corap dukkanı alsın arkadasın ( tabıkı abarttım o kadar zengın degılım ) sana neler örerim bennn:52:

:52:sayfalara yetişemiyorum yaaa...ne olozz bugnn ohh maşşlahh hee..ben sabhtan beri burdyım 3 kişi flndık şimdi maşşalhh ayy bi tuaff oldumm heee...okuyupta neye cvep verceme şeşırıyom ben yazana kadr 3 yayfa geço..
meleğim hoşgeldinn ay yumurtan var bir tane inşllh bu boyda çatlamaz birazda büyür inşllhh da öle çatlar kuzucumm

iNŞ ŞEYDOŞ İNŞ.DEMEK BENDE NASIL Bİ YUMİŞ TEMBELLİĞİ VARDIRSA İLACI MAKSİMUM ORANDA KULLANMAMA RAĞMEN ÇAPSIZ Bİ YUMİŞİM OLDU KIZ

:1: ben biraz anormalim sanırım. 5 aydır her ay kendimi hamile zannettim ama tık yoktu. bu ay ben çörekotu kürüne başladım eşimde keçiboynuzu. daha düzenli ilişki yaşadık ama ben daha adetim bitmeden ben bu ay hamile kalmıcam dedim. :1: bakalım hayırlısı. 3 gün var ve benim aklıma test yapmak bile gelmiyo. allah sonumu hayretsin valla

kuzum bende öle hissettim gecen ay hamileydim olmucak diodum dur bu ayda öle kurayım kendimi motive edeyim

kızlar değişik bi yöntem daha
Çin
smilie1.gif
Japon ve uzakdoğu ülkelerinde
smilie1.gif
gebe kalamıyan ve uterusunu kuvvetlendirmek isteyen kadınlar asırlardır toz Tarçın kullanmaktadırlar

Gebe kalamıyan kadınlar bir tutam toz Tarçın ve yarım tatlı kaşığı balı gün boyunca bir bir sakız üzerine koyup çığnediklerinde tükürükle karışarak yavaş yavaş emilerek etkili olmaktadır

Amerika Meryland’da evli bir çiftin 14 yıldır çocuğu olmamış ve ümitlerini de kaybetmişlerdirBu uygulamalar kendilerine anlatılmış ve yukarıda belirtilen kürün uygulamasına başlandıktan birkaç ay sonra ikiz çocuklarının olacağı tesbit edilmiştir

aaa cok ilginc yaa:S denemekten zarar gelmez :51:

ah kuzum benimde yarende ilk ay oldu ama bak kızlar bence biz nasıl yaptımızı unuttuk
ahahahahaaaaa çok güldüm valla. bencede unuttuk galiba. okadar özenmedim hemen hamile kalayım diye hatta ilk aydan olurmu diye sallamıştım hiç bişey yoktu. ne kürler. ne düzenli ilişki. valla eski düzene gerimi dönsem ne:1:

QUOTE=zeynep346161;22938169]

bebısım bende 8 aylık evlıyım .. ınsallah en kısa zamanda hamıs kalırsın .. demek sende benım gıbı evlendıgı gıbı hemen bebıs ısteyenlerdensın .. bende 15 haftalık hamıleyım . buyuk ugras sonunda olduuu :1: kızım olacak Rabbım nasıp edersee.. senden de gusel haberler gelsın İNSALLAHH

Canım yaa çok sevindim , dilerim hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebişini . Allah analı babalı buyutsun güzel prensesi . :8:İnşallah en kısa zamanda bende mutlu haberlerimi paylaşabilirim sizinle. Allahtan hayırlısı , ne zaman nasipse o zaman olacak elbette ama biz çok istiyoruz eşimle ikimizde ondan çok takıyorum sanırım :23: Allah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda inşallah :49: umutla bekliyoruz bakalım ... Seni tekrar tebrik ederim canım :9:[/QUOTE]ayy cok sa ol takma kafana hayatım hıc rahat ol . eger saglıksal olarak sorunun yoksa Rabbım verır . RABBIM SAGLIK SIHHAT VERSIN SANA . psıkolojı cok etkılıyo ınan hıc ummadıgım anda ben hamıs kaldımmm ..

heheh ben hıc unutmadım ahh halen aklımda valla :52: ayyy :52: noluyo bana yaa
ELTİMEMİİİİİİİİİİİİİİİİİ hiçte bilem bebişine.yERİM ONU BEN.ÇOK SEVİYORUM BEBİŞİ.
ayy canım arkadasım cok da merhametlidir ayy .. bılıyo musun derin seni cok sevıyor hatta anne demeden serran dıycek hıssedıyorum bı de sapka dıycek sanki ayy sapka as erıyorummmm :52:

:1: ben biraz anormalim sanırım. 5 aydır her ay kendimi hamile zannettim ama tık yoktu. bu ay ben çörekotu kürüne başladım eşimde keçiboynuzu. daha düzenli ilişki yaşadık ama ben daha adetim bitmeden ben bu ay hamile kalmıcam dedim. :1: bakalım hayırlısı. 3 gün var ve benim aklıma test yapmak bile gelmiyo. allah sonumu hayretsin valla

anaaa kızz ben de 5 aydır adetıme yaklastıkca kendımı hamıle zannedıyorumm :1::1::1:coookkk ıstıyozz ondaan bacıımm:1::1:

ayy bu kadınlar bir araya gelemsin ii kaynatıyolar ben bugn çok yorgunum bide sırtımdaki kaslarım çok ağrıyoo kalbim orda ato sanki..saçlarımada maske yaptım banyoya grcem yatcam sonra kızlar yaren yeren bişe dicemm kuzumm benim bugn ilşkiden önce o akıntı yine geldi yumurta akı gbi ama şeff değil..hani yumurtann sarısını ayırrsın ya oradki beyaz akıntı gbi olo aynı onn gbii ?? nedir bi bilgin varmı kuzumm

ana deme kız ağzımdada sakız var ay ben zaten bi gebe kalacam kaçız olcak belli değil
hhahaha bende onu düşünüodum...gecen gün gördükya 8 doguran kadın..
senin kürler bi işe yaramaya baslayacak hepsi birden tutacak kankim:9::9::9::9:
yapsın yapsın.. eltısıne yapıyosa bıze de yapar kesın :52: ayy merym ben gordum neler yaptıgını sen bıde elıfzadenın marıfetlerını gor . anam ben düz örgüyü bilmiyorummm ya :1: ama sız hamıs kalın ogrenırım vallah

kız sen yumiyi büyüt hamıs kal sana corap dukkanı alsın arkadasın ( tabıkı abarttım o kadar zengın degılım ) sana neler örerim bennn:52:

yaaaaa elifzadeninkileride görürüm insallh....

anammmmm kızzz eltisine degil bebişe yapmıomus...belkim bizimkine de yapar:27::27::27:
bana da kırmızı işlesene kıs..sen küçüksün çabuk kavrarsın:27::27::27:

Canım yaa çok sevindim , dilerim hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebişini . Allah analı babalı buyutsun güzel prensesi . :8:İnşallah en kısa zamanda bende mutlu haberlerimi paylaşabilirim sizinle. Allahtan hayırlısı , ne zaman nasipse o zaman olacak elbette ama biz çok istiyoruz eşimle ikimizde ondan çok takıyorum sanırım :23: Allah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda inşallah :49: umutla bekliyoruz bakalım ... Seni tekrar tebrik ederim canım :9:
ayy cok sa ol takma kafana hayatım hıc rahat ol . eger saglıksal olarak sorunun yoksa Rabbım verır . RABBIM SAGLIK SIHHAT VERSIN SANA . psıkolojı cok etkılıyo ınan hıc ummadıgım anda ben hamıs kaldımmm ..

heheh ben hıc unutmadım ahh halen aklımda valla :52: ayyy :52: noluyo bana yaa
ayy canım arkadasım cok da merhametlidir ayy .. bılıyo musun derin seni cok sevıyor hatta anne demeden serran dıycek hıssedıyorum bı de sapka dıycek sanki ayy sapka as erıyorummmm :52:[/QUOTE]

gÜLDÜRDÜN BENİ KIZ SÖZ YAPCAM DERİNEDE AMA YAZA DOĞMIYCAKMI O KAFASI KURTLANIR KIZ SİCAKTA YÜN ŞAPKAYLA KIŞA DOĞRU YAPARIZ BİRAZ BÜYÜKÇENE KAFASINA OLSUN YAVRUKUŞUMUN

hhahaha bende onu düşünüodum...gecen gün gördükya 8 doguran kadın..
senin kürler bi işe yaramaya baslayacak hepsi birden tutacak kankim:9::9::9::9:

yaaaaa elifzadeninkileride görürüm insallh....

anammmmm kızzz eltisine degil bebişe yapmıomus...belkim bizimkine de yapar:27::27::27:
bana da kırmızı işlesene kıs..sen küçüksün çabuk kavrarsın:27::27::27:
sen hamıs kal da corap sapka kopegın olsunnn..

anaaa kızz ben de 5 aydır adetıme yaklastıkca kendımı hamıle zannedıyorumm :1::1::1:coookkk ıstıyozz ondaan bacıımm:1::1:
ondan galiba:1:
:1: bide bende boyun fıtığı var. oda mide bulantısıyla baş dönmesi yapıyo. beni tam anlamıyla gaza getiriyodu. ama bu onları bile dikkate almıyorum.

Back