ne kadar cana yakınsınıızzz teşekkür ederim:))
hemen kendimi tanıtayımm 23 yasındayım 2 yıllık evliyimm ve malesef pko hastasıyım.. kilolarımdan kurtulunca hamiş kalabilicegimi söyledi doktor bende diyete basladım...
biz daha yeni düsünmeye basladıkk yani 2 ay falan oldu.. ilacsız adet göremiyorum ne yazıkki bu yüzden umudum pek yok tek carem kilo vermekk o da cok zor bi pkolu icin(
işte böyle benim hayatım.. bu arada izmirde yasıorum
hhahaha hoş geldin böcügüm...kocayı yatırıpmı gelıon kıs senselammm herkezeeeheeeyyyttt beeee topişe bakk topiş topiş olalı böyle kalabalık olmamıstırr
kaynanamin demesi gibi masallahhh masallahhhh nazar deymez insallahhhhhh lililililililillilililililli
ii geceler kankakızlarrr ben kaçıyorum herkese ii gecelerrr allah rahatlık versinnn öptüm sizleriii...ayy ben her gece aynı şeyi yazıyom dimi
iyi gecelerrr......
Valla ben diğer yerde hep varımda sen yoksun ballı bademim.GİTTİM YUMİŞ MUMİŞ YOK BACIM O KADAR İLAÇ İÇ ÜSTÜNE MANDIRAYA DÖN .artık içimden gıd gıd gıdak möööö diye sesler geliii nerdeyse ama bir yumişcik oda 16.70 mm cumartesi yine gel dedi bakalım ya büyümüş olcek ya çatlamış olcek çatlarsa bu ölçüyle zati bebiş olmiiii böle işte
ayyy hemşerim varmış hoşgeldin canımne kadar cana yakınsınıızzz teşekkür ederim:))
hemen kendimi tanıtayımm 23 yasındayım 2 yıllık evliyimm ve malesef pko hastasıyım.. kilolarımdan kurtulunca hamiş kalabilicegimi söyledi doktor bende diyete basladım...
biz daha yeni düsünmeye basladıkk yani 2 ay falan oldu.. ilacsız adet göremiyorum ne yazıkki bu yüzden umudum pek yok tek carem kilo vermekk o da cok zor bi pkolu icin(
cnm burada bi arkadaşımız var sevcan oda pko lu 3.ay hamile kaldı tarcın bal ve çörekotu kurunu uyguladığını söledi hatta bende başladım cnm
hahah drın anca anasına tekme atar.. acıkır yemek yerız gece kuşu oldu benım kızım da ona da bı uyelık acacam dogunca
ayy face konusmalarımızı sılıyom kocam gelmeden serranla konustugumuzda .. kocam duysa o kelımelerı pc yi kırar ..
ne bıleyım bende anammm .. bugun anneme de dedım .. elıf hamıs halcak dedım . annemde medyum mu kesıldın kızım hamıslık sana yaramadı dedii
aha da yakalandım . 2. zilli cıtoz hosgeldın bakalımmm .. off nıye gordun sen sımdı yaaaaa:2:
hhahaha hoş geldin böcügüm...kocayı yatırıpmı gelıon kıs sen
evettt kızzz napimmm sureklı bıseyler soruyo uyanık olunca konsantre olamıyorumm
ayy hadi ya millet donuyr biz yanıyoruz neden acabacanımmm al bendende o kadaryanıyorum resmenn
anam bı anda kendımı falcı gıbı hıssettım :) bılmem bebısım bana arada eser öleeee... calısın calısın .. olcak olcakzeynepben ben ben ne zaman
CANIKOM EN KISA ZAMANDA KILOLARINDAN KURTULURSUN VE GUSEL HABERLERLE GELIRSIN INSALLAHHHHne kadar cana yakınsınıızzz teşekkür ederim:))
ayy nur hosgeldın nasılsın bakalım hıkayenı anlat bakalım ? yaren2007 anlat demeden ben dıyeyım
Canım teşekkür ederimBen KK da çok da yeni sayılmam aslında ama topikciğe yeni dahil oldum ve ilk bugun sohbete dahil olduğumdan yeni sayılırım sitede de. Sizlerle tanışmaktan çokk mutlu oldum arkadaşlar 8 aylık evliyim ve 8 aydır bebiş için çalışıyorum İnşallah gebiş haberlerimizi burada hep beraber paylaşırız kısaca hiyakem böyle zamanla daha da tanışır kaynaşırız elbet hepinizle
bebısım bende 8 aylık evlıyım .. ınsallah en kısa zamanda hamıs kalırsın .. demek sende benım gıbı evlendıgı gıbı hemen bebıs ısteyenlerdensın .. bende 15 haftalık hamıleyım . buyuk ugras sonunda olduuukızım olacak Rabbım nasıp edersee.. senden de gusel haberler gelsın İNSALLAHH
ayyy hemşerim varmış hoşgeldin canımben de izmirliyim ama antalya da yaşıyorum bak bu topic sihirli gelen hamile gelen hamile inşallah tez zamanda biz de ama kilo veremiyorum deme olumlu düşün bak bebek için neler yapıyoruz daha yaşın genç oyüzden hep pozitif düşün emi izmirime kocaman
hhahaha hoş geldin böcügüm...kocayı yatırıpmı gelıon kıs sen
ayyyy yapma bacım....hangisine gittin? umarım benim hayırsız veysel degildir.ayyyy insallah büyür...offf bu bebek kaç ölçüyle oliii...anam koca serranımdan cıkan yumusa bak..kadere bak...
ahhh ağzından bal akii yavrum keşke öle olsa ama bugün 11 gün 14 gün dr a gidcem tekrar bu arada çatlama ihtimali yüksek dr da öle dedi cumartesi sabah 10.30 da artık bakcez ya bana süpriz yapcek büyümüş olcik yada bakcazki yumişten eser yok :)
anam bı anda kendımı falcı gıbı hıssettım :) bılmem bebısım bana arada eser öleeee... calısın calısın .. olcak olcak
CANIKOM EN KISA ZAMANDA KILOLARINDAN KURTULURSUN VE GUSEL HABERLERLE GELIRSIN INSALLAHHHH bebısım bende 8 aylık evlıyım .. ınsallah en kısa zamanda hamıs kalırsın .. demek sende benım gıbı evlendıgı gıbı hemen bebıs ısteyenlerdensın .. bende 15 haftalık hamıleyım . buyuk ugras sonunda olduuukızım olacak Rabbım nasıp edersee.. senden de gusel haberler gelsın İNSALLAHH
insallaaaahhhh :)
ayy hadi ya millet donuyr biz yanıyoruz neden acaba
aaa ciddimisinn?? teşekkür ederim cnmm hemen arastırıyorumm cok saoll:) insallah bizdede işe yararrr insallaaahhh
yas dısında beni anlatmıssın kusum...sorun aynı..çözümde aynı..ne kadar cana yakınsınıızzz teşekkür ederim:))
öle deme ölee deme koparırım dilinibenden bi cacık olmaz da elifim inş hamiş kalır kuzucuğum bakalım
hoşgeldin elifcimmm...zeynep kızzzzzz neden bunu bana söylemedinbak şimdi çok mutlu oldummmm bu arada herkeze iyi akşamlar ben geldimmmmmm
bacilar ben kacar kocis aradi onla konusuorum optum hepinizi yarin gorusmek uzere sizleri seviorummmmmmm muckk:)))
ayy elıf dedım sımdı solemeyeyım . belırtıler gelmesın hele kırmızılar hıc gelmesın .. valla elıff belki bu karı kafayı yedı dıyecen ama ben en yakın zamanda hamıs kalcanı dsunuyorummhoş bulduk canımmm.neden görmemi istemiyormuydun. demek annene bile söyledin ama bana söylemedin. küstüm işte sen o yüzden belirtileri soruyodun dimiiiiiii. zilli seni
evet bende duydumm ahh o kadar ıse yaradıgını bıleydımm ben de yapardımm . kecıboynuzu yıye yıye orumcek kadın olmustum . düz duvara tırmanıyodummaaa ciddimisinn?? teşekkür ederim cnmm hemen arastırıyorumm cok saoll:) insallah bizdede işe yararrr insallaaahhh
songulum ye ye kurban bogazına .. duz duvara tırmanma benım gıbı ama :)cnm burada bi arkadaşımız var sevcan oda pko lu 3.ay hamile kaldı tarcın bal ve çörekotu kurunu uyguladığını söledi hatta bende başladım cnm
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
Kaynak: Hamilelikte Çörek Otu • Çörek Otu
tatlım olur olur pek çok insan hamile kalıyo hangi biri inceliyo belki onlarınkıde bu şekilde ilerliyo hem 11 gunde değerler böle mesela ben gecen ay 29.gun yumurtlamışım düşün yani moralini iyi tutki yumişler baskı altında kalmasın pardon buldumcuk yumişimiz
yas dısında beni anlatmıssın kusum...sorun aynı..çözümde aynı..
ama bak ben adetim için duphaston kullanıorum dr. verdi sende sor dr.una..
moralini bozmaa kiloyuda veririzz cocugu da dogururuzz...ama önce kendine inanman gerek
öle deme ölee deme koparırım dilini
hoşgeldin elifcimmm...
ii geceler sinem...en yakın zamanda koş gel bize
Yaaa kuşum öle işte.Fundaya gittim.18-19 mm olması lazım bebiş oluşabilmesi için can.Hayır komik olan millet günde bi tane içio 3-5 yumiş oluşuo ben günde 3 tane içtim bi yumiş oda çapsız çıktı başıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?