kanka hoşgeldin yaa nerdesin sen bakimmben birazdan kaçacam burası sana emanett
canım yaa kaynana işte peki eşin ne diyo bu durumaa???
canım hoşgeldin topiğimize bak buradada cıktım karşına inşalla bu topikte devam ederiz beraberce
valla formun acemisiyim .nereyi takip edicemi sapıttım artık sabahdan beri oku oku bitiremedim.okuduklarımı not ederek ilerliyorum .oğrencem cok sey var sanırım.not aldığım şeyleri doktoruma sorucam .cocuk derin mevzuymus bu kadar zor olucagını tahmin etmemiştim .bilsem basdan korunmazdım .ha deyince cocuk olmuyormus.evlenicek yakın arkadaslarıma ilk tavsiyem korunmamalarıdır.
valla formun acemisiyim .nereyi takip edicemi sapıttım artık sabahdan beri oku oku bitiremedim.okuduklarımı not ederek ilerliyorum .oğrencem cok sey var sanırım.not aldığım şeyleri doktoruma sorucam .cocuk derin mevzuymus bu kadar zor olucagını tahmin etmemiştim .bilsem basdan korunmazdım .ha deyince cocuk olmuyormus.evlenicek yakın arkadaslarıma ilk tavsiyem korunmamalarıdır.
valla canım ya ben senin bu kaynananı anlamıyorum yanlış anlama ama nasıl bi insan yahu.
kuzum okuyamasdım bile sayfaları düşün işleri bıraktım geldim az sonra bende kaçar hem yeni arkadaşlarımızın hem diğer arkadaşlarımızxın burada olmasından mutluluk duydum
valla elifcim yalnış anlanacak bi durum yok saf cahil başka açıklaması yokkk yaniii
kuzum ben kaçıyom akşam gel dertleşelim arkadaşımmm
canım boşver takma sen onları senin morale ihtiyacın var bunu sakın unutma. sen hayırlısıyla bi taşın zaten onlardan uzak olacaksın.( eltini boş ver o evine gelmez zaten kene gibi yapışmış kaynanana) sen eşine ve işallah bebişine bak.valla elifcim yalnış anlanacak bi durum yok saf cahil başka açıklaması yokkk yaniii
inşallah canım başladın mı sen çalışmalara :)
canım boşver takma sen onları senin morale ihtiyacın var bunu sakın unutma. Sen hayırlısıyla bi taşın zaten onlardan uzak olacaksın.( eltini boş ver o evine gelmez zaten kene gibi yapışmış kaynanana) sen eşine ve işallah bebişine bak.
kuzum bugün düşüğün 35.gunu gelen giden yok düşük sonrası 40 45 gunu bulabiliyomuş beklemedeyim şubat 1 e kadar yasakladım testi kahretsin eczanede tam karşımda sen naptın ALDINMI TEST LERİ OLDUMU YUMURTLAMA
aaahh sizi gidi hainler... ötede beni yanliz biraktini!!! Demek hepiniz burdasiniz... Kac gündür giriyom diger topige kimse yok... Allah allah nerde bunlar diyorum meger baska topik acmislar !!!!!!! Sizi gidi sizi!!!!!!!!!
düşük sonrası adetim 33. günde geldi..
normal kanama gibi 7 gün sürdü 8. günde lekelenme oldu ama bitti.
şuan çalışmalardayım...
ne testi belki hamilesindiir ?
sen boşver oraları gel bursaya taşın. bak benim alt katımda boşişte öle olmuyo kimsen olmayan bi şehiirde olunca kalıyon öleee sap gibi
listeye alın dicemde kısaltmaları cozemedim :)) sorun orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?