Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

hoşgeldin canım benimm aramıza gel burada paylaşalım herşeyii listeye girmek istersen yaş sat bat ve varsa sorunun bunları yaz akşam listeye alırızz

aslında biraz da nasip işi bu işler vakti zamanını bekliyo galiba ben 3 yıl korundum korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım. ( ne şans valla) ama nasip olmayınca olmoyo kürtaj olmak zorunda kaldım. şimdi ise 5 aydır korunmuyoruz tık yok. bakalım belki bu topik uğulu gelir işallah hepimize

kuzum okuyamasdım bile sayfaları düşün işleri bıraktım geldim az sonra bende kaçar hem yeni arkadaşlarımızın hem diğer arkadaşlarımızxın burada olmasından mutluluk duydum

valla bende çok mutlu oldum tatlım yeni topik yeni umutlar ne güzel dimi ay ben kaçıyom kociş geldi akşam görüşürüzzzz öptüm hepiniziii

valla elifcim yalnış anlanacak bi durum yok saf cahil başka açıklaması yokkk yaniii
canım boşver takma sen onları senin morale ihtiyacın var bunu sakın unutma. sen hayırlısıyla bi taşın zaten onlardan uzak olacaksın.( eltini boş ver o evine gelmez zaten kene gibi yapışmış kaynanana) sen eşine ve işallah bebişine bak.

inşallah canım başladın mı sen çalışmalara :)

kuzum bugün düşüğün 35.gunu gelen giden yok düşük sonrası 40 45 gunu bulabiliyomuş beklemedeyim şubat 1 e kadar yasakladım testi kahretsin eczanede tam karşımda sen naptın ALDINMI TEST LERİ OLDUMU YUMURTLAMA

aaahh sizi gidi hainler... ötede beni yanliz biraktini!!! demek hepiniz burdasiniz... kac gündür giriyom diger topige kimse yok... allah allah nerde bunlar diyorum meger baska topik acmislar !!!!!!! sizi gidi sizi!!!!!!!!!

işte öle olmuyo kimsen olmayan bi şehiirde olunca kalıyon öleee sap gibi

düşük sonrası adetim 33. günde geldi..
normal kanama gibi 7 gün sürdü 8. günde lekelenme oldu ama bitti.
şuan çalışmalardayım...
ne testi belki hamilesindiir ?

aaahh sizi gidi hainler... ötede beni yanliz biraktini!!! Demek hepiniz burdasiniz... Kac gündür giriyom diger topige kimse yok... Allah allah nerde bunlar diyorum meger baska topik acmislar !!!!!!! Sizi gidi sizi!!!!!!!!!

kuzum gece açıldı bu sabah duyurdu şekercinin kızı şeyda akşamları geliyo listemizde olcak bol bol dainşall

düşük sonrası adetim 33. günde geldi..
normal kanama gibi 7 gün sürdü 8. günde lekelenme oldu ama bitti.
şuan çalışmalardayım...
ne testi belki hamilesindiir ?

BİLMİYORUM CNM ama hamile olsamda heralde gecen ayki gibi uçmam kese var kalp atışı var ilk 3 ayı var sen ovülasyon aldın die hatırlıyodum yada alcan die yanlışmı oldu yoksa:44::44::44::44::44::44:

eh hadi hayirli olsun diyim bari... bol bol güzel haberler hamileler bebekler hamilelik belirtileri insallah.... hersey gönlünüzce olsun kizlar... ben saka yapiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…