sen boşver oraları gel bursaya taşın. bak benim alt katımda boş biz körler sağarlar birbirini ağırlar hesabı yoldaş oluruz birbirime heeeeee nedersin
kEŞKE KUŞUM KEŞKE AMA İŞ NERDE EKMEK NER ORDA OLUYOSUN İŞTE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen boşver oraları gel bursaya taşın. bak benim alt katımda boş biz körler sağarlar birbirini ağırlar hesabı yoldaş oluruz birbirime heeeeee nedersin
eh hadi hayirli olsun diyim bari... bol bol güzel haberler hamileler bebekler hamilelik belirtileri insallah.... hersey gönlünüzce olsun kizlar... ben saka yapiyorum...
biliyoz kuzum ee başlandımı calışmalara
akşama görüşürüz artık şimdiden afiyet olsun canımEşim geldi gelcben daha yemek yapcam offff yada sipariş vercem gelsin banane akşam girerim
evet calismalara baslandi :) son hiz gidiyor bakalim. bes gündür hapi aliyorum kanamam yok. hapi 3 gün sonra birakiyorum eger ozaman adetim gelmez ise ( ki öyle umuyorum) hamileyim demektir öyle dedi doktorum :)))
yaa burda herkess birbirini tanıyoo ne güzell ay nasıl oldudaa böylee samimi olup kaynaştınızz..
cnm biz başka topikten taşındık buraya ama senide alırız armıza tatlım
sat son adet tarihi bat ne demek kızlar ya bi cevap verin
sat son adet tarihi bat ne demek kızlar ya bi cevap verin
çok teşekkür ederim canımm.bende okurum bi çok topiği ama yazmazdım burası gercekden çok samimii geldi..sizlerden kaynaklı bi sıcaklık buldumm burdaa..hiççç ayrılmayada niyetimmm yokkk:)
kaç gun kaldı cnm ben 31 ini bakliyorum yapmıcam 1 şubattan önce test yapmıcam nasıl dayancam camdan bakınca eczane bugün 35. gun
çok teşekkür ederim canımm.bende okurum bi çok topiği ama yazmazdım burası gercekden çok samimii geldi..sizlerden kaynaklı bi sıcaklık buldumm burdaa..hiççç ayrılmayada niyetimmm yokkk:)
ayy kzlarr cnm sole soslu makarna cektı kalktm yaptm ve yıorum acep bebıs varda onunmu canı ıstedı ne dersnz ?
ayrılma zaten bizdennn biz hep buralardayız.