• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Ahhh bornovam benim, izmirde yaşanılası tek semttir benim için... :16::16::16:

inan benim içinde aynı şekilde.ama sanki ben ve bornovada bir eksiklik var gibi.küçük bir bebeğin gülüşü.umarım en yakın zmanda kavuşuruz.ama nereden başlıyacağımı bilmiyorum.hangi doktora gitsem biilemedim.birkaç doktora gittim ama sorun yok dediler.ama yok yumurta olgunluğu yok yumurta rezervi falan gibi hiç bir şeyden bahsedilmedi.bu konuya çok yabancıyım

Yasım 29 oldu artık...son adet tarihim 18 ocak beklenen adet tarihi17 şubat doktor yumurtaları takip ediyor suan ilac kullanıyorum kanallara bakıldı yapısıklık varmıs onları acıldıgını soyledi.ocak ayım husranla bitti adetim geldi .. Subattan cok ümitliyim .yıkılmadım ayaktayım ... Doktorum bi sorun yok diyor.yumurtalar süper spermler süper.ama olmuyor.listeye ekleyin benide .2012 bizim hepimizin olsun kızlar

iyiyim elifcim sizleri görünce hatta burda görünce daha da mtlu oldum:9::9::9:
sen nasılsın?begendnmi yeni topigimizi?

beğenmezmiyim canım ya... içinde sizler varsınız nasıl beğenmem:54:çok mutlıyum ben allaha şükür çünkü gripim:2::2:

Yasım 29 oldu artık...son adet tarihim 18 ocak beklenen adet tarihi17 şubat doktor yumurtaları takip ediyor suan ilac kullanıyorum kanallara bakıldı yapısıklık varmıs onları acıldıgını soyledi.ocak ayım husranla bitti adetim geldi .. Subattan cok ümitliyim .yıkılmadım ayaktayım ... Doktorum bi sorun yok diyor.yumurtalar süper spermler süper.ama olmuyor.listeye ekleyin benide .2012 bizim hepimizin olsun kızlar

evet evet 2012 hepimizin yılı olsun.:16::16::16::16::16:

canım ne zamandır istiyosunuz bebek

[sıze=2]inan benim içinde aynı şekilde.ama sanki ben ve bornovada bir eksiklik var gibi.küçük bir bebeğin gülüşü.umarım en yakın zmanda kavuşuruz.ama nereden başlıyacağımı bilmiyorum.hangi doktora gitsem biilemedim.birkaç doktora gittim ama sorun yok dediler.ama yok yumurta olgunluğu yok yumurta rezervi falan gibi hiç bir şeyden bahsedilmedi.bu konuya çok yabancıyım [/sıze]

canım o kadar derin bi konuymus ki ben algılama guclugu ceker oldum burda bi beynim durdu.bu yasıma kadar zır cahilmişim.bu arada hayıt otunun bi zararı olmaz dimi kızlar adetlerim baya duzenli benim .sonradan bi sorun cıkmaz dimi kızlar

inan benim içinde aynı şekilde.ama sanki ben ve bornovada bir eksiklik var gibi.küçük bir bebeğin gülüşü.umarım en yakın zmanda kavuşuruz.ama nereden başlıyacağımı bilmiyorum.hangi doktora gitsem biilemedim.birkaç doktora gittim ama sorun yok dediler.ama yok yumurta olgunluğu yok yumurta rezervi falan gibi hiç bir şeyden bahsedilmedi.bu konuya çok yabancıyım

İnşallah tatlım, hepimizin isteği arzusu bu, Rab'bim inşallah tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bir şekilde hepimizi evlat sahibi yapar... :16::16::16:

Evliliğimin 4 yılına girdim.ilk zamanlar korundum .son bi senedir korunmadım .ama bilinc altımda bebek yoktu .olmadı da .ama bu sene kafayı taktım sanırım

Evliliğimin 4 yılına girdim.ilk zamanlar korundum .son bi senedir korunmadım .ama bilinc altımda bebek yoktu .olmadı da .ama bu sene kafayı taktım sanırım

rabbim gönlüne göre verir inşallaa.gercekden de çok zorr ve inanılmaz sabır istiyor bu bekleyişş.meselaa ben düşünüyorumm daa hiç bişey için bölesine dua etmedimm.ama bebekk için o kadar çok dua ediyorum ki rabbim inş kabul eder hayırlısıyla.gercekden bu olay bana sabretmeyi öğretiyorr ve ben herr ayyy biraz daha büyüyorum sabretmeyi öğrenirken

merhaba kızlar ben 8 aylık evliyim.. korunmayı bırakalı 3 ay olacak bu ay, pcosluyum bu yüzden evlenmeden önce uzun süre yasmin kullandım.. korunmayı bırakıp bebek düşünmeye basladığım zaman doktora gittim,folik asit verdi hormon tahlili yapıp sonuçların normal oldugunu söyledi.. 6 ay dene sonrasında gel dedi daha bir bucuk ay oldu ama ben beklemek istemiyorum kızlar..
okuduğum kadarıyla hiç problem olmayanlar bile uzun süre uğrasıp öyle bebek sahibi oluyorlar ki ben pcos luyum :(
şimdi çok başarılı bir doktor buldum ona muayene olayım diyorum ve tedavi süreci başlasın istiyorum.. sizce ne yapmalıyım beklenen adet tarihime 10 gün var ne zaman muayeneye gitmeliyim... adet sonrası mı, yoksa pazartesi gitsem mi... adetin 2. günü tekrar test yaptırmakta mantıklı geliyor ama adetliyken muayene olmaz napsam acaba fikirlerinizi bekliyorum bu arada listeye beni de eklermisiniz;

yaş 27 sat :30 aralık bat:30 ocak

minnoşlarrrrrrrr ben geldim nasılsınız bakalım :16: burası bayagı kalabalık :9: elıfzadem napıyosun bakalım . herkese selamm

Kızlaaaarrrrr size bişi sorsam, bilginiz var mıdır acaba??? pcde shift+print yapınca masa üstündeki görüntünün resmini çekip paintte görebiliyordum, bu pc win7 bunda denedim ama olmadı nasıl yapıldığına dair bir fikriniz var mı??

Hoş geldin zeynebim, tatlım eveli akşam sorduğun sorunun linkini verdim sana ama okuyamadın sanırım diğer topikten 988 nolu sayfaya bakar mısın, orda yazdığım t.bebek ve aşılama aşamalarımı anlattığım sayfanın linki var... :34:

iyi akşamlar kızlar hamile kalmak ne zormuş ya tvde bi kere tecavüze uğruyorlar hamile kalıyorlar biz uğraşıyoruz olsun diye tık yok :1:

Hoş geldin zeynebim, tatlım eveli akşam sorduğun sorunun linkini verdim sana ama okuyamadın sanırım diğer topikten 988 nolu sayfaya bakar mısın, orda yazdığım t.bebek ve aşılama aşamalarımı anlattığım sayfanın linki var... :34:
okudum ablacım okudum .. valla agzım acık okudummm :9:

iyi akşamlar kızlar hamile kalmak ne zormuş ya tvde bi kere tecavüze uğruyorlar hamile kalıyorlar biz uğraşıyoruz olsun diye tık yok :1:
ıyı aksamlar ayy güldürdün beniii:9::9::9:

okudum ablacım okudum .. valla agzım acık okudummm :9:

ıyı aksamlar ayy güldürdün beniii:9::9::9:

Ohhh içim rahatladı valla, o akşam sen sordun ben sayfayı bulmaya giriştim buldum yazdım sen yoksun, üzülmüştüm baya ilgilenmediğimi sandığın için çünkü baya bir aradım, iyi hadi okumana sevindim... :34:

Back