• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Bebek arabası

Bayan mimik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
783
620
103
Kızlar, kızım için güzel ve rahat bir bebek arabası arıyorum çoğu yere baktım ama çok kararsızım kızımın içindeyken rahatedeceği ben sürerken rahat edeceğim bir araba Arıyorum kullanıp çok memnun kalanlar varmı yada bana marka önerebilecekler şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

Kızlar, kızım için güzel ve rahat bir bebek arabası arıyorum çoğu yere baktım ama çok kararsızım kızımın içindeyken rahatedeceği ben sürerken rahat edeceğim bir araba Arıyorum kullanıp çok memnun kalanlar varmı yada bana marka önerebilecekler şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
Travel sistemler pusetli yatakli olanlar 6. Aya kadar avantajli ama 6.aydan sonra chicco liteway derim onunda traveli var tabi araba cikmadan uzerine takiliyor..tekrardan baston almana gerek kalmaz ayak tulumuda var tek eksisi on bari yok sonradan aliniyor

Casual cadillac kullanıyorum çok memnunum 1200 E almıştım şuan 1000 TL falan uzun boyluyum boy ayarı yapılıyor eğilmeye gerek kalmıyor netten araştırın sevgiler.

Maclaren techno xt kullanıyorum ben çok memnunum hafif rahat açılıp kapanıyo rahatlıkla tek basıma çıkıp gezdirebiyorum oğlumu tam yattıgı içinde doğumdan itibaren kullanılabiliyo

Chicco i move Trio set bebek arabasi 2.el satin almayi düşünurseniz satabilirim..

Yeni dogan pedli bel destekli ortopedik AnaKucağı ve arabaya monte edilen kasasi..

Puset ve Yağmurluk
((Yağmurluk hiç kullanilmadi))..

Pusete takilan Tulum.Soğuk havalardakullanmak için.geceleri bebeğiniz icin uyku Tulumu olarakta kullanabilirsiniz.
((((hiç kullanılmadı. ))

Bebek Arabası ile uyumlu chicco i move anne bebek çantası..iÇinde alt açma Pedi..
((çanta en fazla 6--7 kez
alt açma hiç kullanılmadi... )))

Ürünün sadece ana kucağıni 9 ay kullandık. Pusete kısmınida 3 kerekullanıldı..oğlum:eek:turmuyor içinde cok hareketli bir bebek..erken yurumeye basladigiiçin hep yürümek istedi.oturtamadik bi türlü..

ürünümüz çok cok temizdir.deforme olmamıştır.
rengi lacivert olanindandir.

950 TL

Chicco i move Trio set bebek arabasi 2.el satin almayi düşünurseniz satabilirim..

Yeni dogan pedli bel destekli ortopedik AnaKucağı ve arabaya monte edilen kasasi..

Puset ve Yağmurluk
((Yağmurluk hiç kullanilmadi))..

Pusete takilan Tulum.Soğuk havalardakullanmak için.geceleri bebeğiniz icin uyku Tulumu olarakta kullanabilirsiniz.
((((hiç kullanılmadı. ))

Bebek Arabası ile uyumlu chicco i move anne bebek çantası..iÇinde alt açma Pedi..
((çanta en fazla 6--7 kez
alt açma hiç kullanılmadi... )))

Ürünün sadece ana kucağıni 9 ay kullandık. Pusete kısmınida 3 kerekullanıldı..oğlum:eek:turmuyor içinde cok hareketli bir bebek..erken yurumeye basladigiiçin hep yürümek istedi.oturtamadik bi türlü..

ürünümüz çok cok temizdir.deforme olmamıştır.
rengi lacivert olanindandir.

950 TL
Bende burdan ikinci el almayı istiyordum ama eşimi bir türlü ikna edemedim görmeden almam diyor:(

Selam arkadaşalar, bende 3 ay sonra inşallah bebeğim olacak ve araba seçemiyorum.. Ağırlık ve kolay taşımak benim için ikinci plan.. 1000 ila 1500 tl arası kaliteli travel sistem tavsiyelerinizi rica ediyorum
Birde tokyo yada wollex markalı arabaları kullanan varmı???

Cadillac air satiyorum bende cok memnun kalirsiniz zaten cogu kiside bunu kullaniyor garantisi dolmadi sayfamda konu olarak var dusunurseniz kirmizi

Back