Doğuma Hazırlık Bebek arabası seçimi Kraft vs Chicco vs Pierre Cardin ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangi marka bebek arabasını tercih ettiniz/ edeceksiniz?

• Ankete Katılan
    29
  • Anket Kapalı .
bu da bizim tercih ettiğimiz model..
hafifliği ve pratikliğinden dolayı bugaboo bee yi tercih ettik,ay sonu geliyo hayırlısıyla :) $bugaboo bee.png $bugaboo bee.png

bence en güzeli bu travel sistemin ama Türkiye de çok yok. nereden alabiliriz yurtdışından sık sık Fransaya gidiyor eşim. teşekkürler

Kızlar bende Kraft aura sh283 modelini aldım.Saraçhaneden aldım çok methettiler.Yeni bir modelmiş.Üstelik çok hafif.Ama henüz kullanmadım.Bu arabayı kullanan varmı acaba içinizde?

Kizlar fuara hic zahmet edip gelmeyin derim gerek yok.

bizde cuma cinsiyeti öğrenince cumartesi bir hevesle gittik. onun yerine saraçhaneye gitseydik yada başka bir mağazaya aynı bilgileri fazlasıyla alırdık. çeşitte bol olurdu.

50 km gidiş-50 dönüşe değmedi. ama cumartesi aktivitesi oldu :)

En Büyük TÜRKİYEArkadaşlar,ankettin sonucu gibi bizimde tercihimiz,CHICCO , internette araştırırken en ucuzu 119tl gibi..yalnız ilk sayfada çıkan sitelerden daha ucuz siteler bulunabiliyor ileri sayfalarda.Bulduğumuz en ucuzu şu:CHICCO İLK BİSİKLETİM SPEEDY.Şunu da söyleyim;belki daha da ucuzu olabilir.Bu nedenle biraz daha araştırabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar aranızda bebek arabası alan veya araştıran varmı? Biz travel sistem denilen içinde anakucağı ve puseti olanlara baktık özelllikle ana kucağı çok kullanılıyormuş Kraft' ın bir modeline karar kılmıştıkki bir annenin uyarısı üzerine anakucağının ergonomik olmadığını öğrenince vazgeçtik. Şimdi kararsız kaldık sizce hafif modellermi yoksa daha geniş ergonomik modellermi daha kullanışlı olur kullanan veya alan arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyoruz...

(32+ )

MERHABA,
ben doğumdan sonra hemen kullanılamayacağı için bebeğim doğduktan 1,5 ay sonra aldım bebek arabasını. Forumlarda Haşim işcan önerilmişti oraya gidip ayhan çocuk'tan aldık ancak sonra gördükki e-bebek mağazalarında da aynı fiyatlara alınabiliyor kampanyalar var sürekli.
Ben "Graco Ultima Travel Sistem" aldım. İstediğim özellikler, kalite (sağlamlık- alüminyum gövde, sağlam tekerler vs), hafif olması ve konfordu.Yeni bebek arabalarında lastikler çok büyümüş, arabamın bagajından sürekli indirip bindiremem bunları çok ağır.. Satıcı amerikan malı olan Graco Ultima Travel Sistem arabasını tanıttı, bayıldım arabaya. Çok şık , kibar ve sağlam. Özellkle çocuğun ve ebeveyn önünde iki sehpa var. Ebeveyn önünde içeceği suyu veya çocuğun biberonunu koyacağın suluk bölümü ve kapaklı hazne var emzik, mendil vs koyulabilecek. Sürüşü ve bebek rahatlığıda cabası.. araba iki parça, araba ve puset yenidoğan için. Aldık 1 aydır kullanıyoruz çok memnunuz. tavsiye ederim..

Ben forumun eski kullanıcılarındanım 6-7 yıldır kullanıyorum. Attığım mesaj Ocak 2008 . Oğlum artık büyüdü çok şükür arabaya gerek kalmadı. Ben arabayı çok kullandım. Pierre Cardin ve Kraftın bir modelini dönüşümlü kullandım. Bu başlık altında mesajlar uyarı olarak geliyor tatlı bir hatıra olarak hatırlıyorum..

Son düzenleme:
bir yerde görmüştük. hem araba koltuğu olarak kullanılıyor hem de ayaklarını takınca bebek arabası olarak kullanılıyordu. oldukça kullanışlı görünüyordu. ayaklarını çıkarıp bagaja koydular bebeği de araba koltuğuyla arabaya. hangi markaydı ama bilmiyorum. var mı acaba kullanan, memnun kalan? internetten araştırmak istersek ne olarak araştırmamız gerekiyor acaba

bir yerde görmüştük. hem araba koltuğu olarak kullanılıyor hem de ayaklarını takınca bebek arabası olarak kullanılıyordu. oldukça kullanışlı görünüyordu. ayaklarını çıkarıp bagaja koydular bebeği de araba koltuğuyla arabaya. hangi markaydı ama bilmiyorum. var mı acaba kullanan, memnun kalan? internetten araştırmak istersek ne olarak araştırmamız gerekiyor acaba

Canim biz senin bahsettigin tarza travel sistem bebek arabasi aldik, ben once kraftin twist modeli vardi onu dusunuyordum daha sonra magazada yine kraftin cozy diye bi modeli var onu gorunce aldim, cok kullanisli, benim cozyi secmeme tekerler kapaninca cok yer kaplamiyor olmasi oldu, ve bu twist kadar kaba durmuyordu biz 700 tl ye aldik, netten marka ve modelle arastirabilirsin :-)

biz de anlattığın gibi bi model aldık.Anakucağı çıkıyo oto koltuğu oluyo
iskelet katlanıyo.bebek büyüyünce de puseti monte edilip kullanılıyo
bakalım memnun kalcak mıyız :KK9: 570 TL

$casual-cadillac-trona-travel-z.jpg

Bir önceki sayfadaki mavi puset Bugaboo Bee. Fiyatı 1600 civarında ancak tentesi, oto koltuğu vs. eklenince 2000'i buluyor.

Herkes en iyi araştırmamız gereken eşyanın bebek arabası olduğunu söylüyor. Yeterince iyi araştırmadan bir puset alıp arkasından değiştirmek hiç istemiyorum. Çevremdeki birçok anne baba bunu tecrübe etmiş. her şeyden önce o kadar para verdikten sonra atmaya kıyamıyorsun, yer sıkıntısı da cabası...

Uzun zamandır araştırıyorum. Özellikle yabancı sitelerdeki yorumları oldukça faydalı buldum. Buna göre, Bugaboo Cameleon'un kullanım rahatlığı hakkında herkes hemfikir. Ancak benim arabama sığdırmam ve tek başıma başa çıkmam mümkün görünmüyor. Bugaboo Bee bu açıdan mükemmel. Tek elle taşınması, hafifliği, kurulum kolaylığı, sürüş kolaylığı ve tabii terletmeyen, yıkanabilen kumaşı vs. oldukça övgü toplamış.

Bir de Jane Rider var... Kaldırımdan indirmek için bile bir hamle yapmanıza gerek yok. darbe emici sistemi sayesinde bebeğin kaldırımdan indiğini bile hissetmediği bir puset! İnanılmaz. Ancak bu da oldukça pahalı. Bugaboo Bee ile aynı fiyata denk geliyor. Kısacası bu iki model arasında kaldım.

dramasanat ve miniiikkelebek teşekkür ederim. söylediğiniz bu modelleri araştıracam mutlaka

kraft aura mini ped bebek arabası almayı dusunuyorum fikri olan var mısoğuk bir yerde yasadığım için tentesi tam kapamasu-ı çift yönlü olması guzel aslında chicco littr wayda fena değil ama tentesi tam kapanmıyor sizce hangisini alayım kraft aura mini ped cift yönlü mü chiccco littre way baston puset mi

kraft twist kullanan vazgeçemıyor dunyanın en cok satan arabası travel sıstemı en pratık ve bebegın en az sarsıntıdan etkılenmesı ıcın sıddetle tavsıye edılır:KK34:

kraft aura mini ped bebek arabası almayı dusunuyorum fikri olan var mısoğuk bir yerde yasadığım için tentesi tam kapamasu-ı çift yönlü olması guzel aslında chicco littr wayda fena değil ama tentesi tam kapanmıyor sizce hangisini alayım kraft aura mini ped cift yönlü mü chiccco littre way baston puset mi

liteway aldık ama sadece baston puseti değil oto koltuğuyla beraber takılıyo üzerine görenler çok beğendi katlanınca küçücük bence çok kullanışlı tavsiye ederim.

canım merhaba,

bencede kraft almalısın bende kullanıyorum gayet memmunum üründen. tek elle katlayabiliyorum evde çok fazla yerde kaplamıyor. çift taraflı olması da bence güzel eğer alacaksan kraft zaten iyi bir marka aura da iyi bir ürün ben tavsiye ederim :)

X