Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu da bizim tercih ettiğimiz model..
hafifliği ve pratikliğinden dolayı bugaboo bee yi tercih ettik,ay sonu geliyo hayırlısıyla :)Eki Görüntüle 285252 Eki Görüntüle 285252
Kizlar fuara hic zahmet edip gelmeyin derim gerek yok.
bence pierre cardin kullan bn çocuklarımda hep onu kullandım.Çok kaliteli ve bi o kadar da kullanışlı bir bebek arabası.
Arkadaşlar aranızda bebek arabası alan veya araştıran varmı? Biz travel sistem denilen içinde anakucağı ve puseti olanlara baktık özelllikle ana kucağı çok kullanılıyormuş Kraft' ın bir modeline karar kılmıştıkki bir annenin uyarısı üzerine anakucağının ergonomik olmadığını öğrenince vazgeçtik. Şimdi kararsız kaldık sizce hafif modellermi yoksa daha geniş ergonomik modellermi daha kullanışlı olur kullanan veya alan arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyoruz...
(32+ )
bir yerde görmüştük. hem araba koltuğu olarak kullanılıyor hem de ayaklarını takınca bebek arabası olarak kullanılıyordu. oldukça kullanışlı görünüyordu. ayaklarını çıkarıp bagaja koydular bebeği de araba koltuğuyla arabaya. hangi markaydı ama bilmiyorum. var mı acaba kullanan, memnun kalan? internetten araştırmak istersek ne olarak araştırmamız gerekiyor acaba
bir yerde görmüştük. hem araba koltuğu olarak kullanılıyor hem de ayaklarını takınca bebek arabası olarak kullanılıyordu. oldukça kullanışlı görünüyordu. ayaklarını çıkarıp bagaja koydular bebeği de araba koltuğuyla arabaya. hangi markaydı ama bilmiyorum. var mı acaba kullanan, memnun kalan? internetten araştırmak istersek ne olarak araştırmamız gerekiyor acaba
kraft aura mini ped bebek arabası almayı dusunuyorum fikri olan var mısoğuk bir yerde yasadığım için tentesi tam kapamasu-ı çift yönlü olması guzel aslında chicco littr wayda fena değil ama tentesi tam kapanmıyor sizce hangisini alayım kraft aura mini ped cift yönlü mü chiccco littre way baston puset mi
kraft aura mini ped bebek arabası almayı dusunuyorum fikri olan var mısoğuk bir yerde yasadığım için tentesi tam kapamasu-ı çift yönlü olması guzel aslında chicco littr wayda fena değil ama tentesi tam kapanmıyor sizce hangisini alayım kraft aura mini ped cift yönlü mü chiccco littre way baston puset mi