Önemli olan içimize sinmesi ve sanırım her annenin farklı ihtiyacları farklı. Maksat aradıgımızı bulmak.Bende bebisi ilk 1 yil yanimda yatircam ama mobilyanin besigini kendi odama koyarim diye düsündüm nasil olsa orda yatmicak 1 yasina girincede kendi odasina koyarim besigi 3,5 odali ev oldugu icin pekde gerek yok ikinci biseye yeterli 1 tane benim icin :)
Önemli olan içimize sinmesi ve sanırım her annenin farklı ihtiyacları farklı. Maksat aradıgımızı bulmak.
Canim ben arabayi babywalzdan aldim onun cantasinin icinde var alt degistirme minderi demiyimde boyle ince olandan var mesela yaninda tasiyabiliyosun bu wickeltisch icin olan kalin minder cantaya koymaya kalksan buyuk oluyor bu arada almanca yazdimda belliki almanyadasin :) maxicosi almanyadan aldim dedigin gibi babyone dan onun gunesligi var kafa kismi kapaniyo yani arkasinda plastikten cikiyo tutma yerine takiliyo bide izofixte aldik sansimiza indirimdeydi. Daha alacagim seyler var baby one da sende aldiklarini paylasirsan banada fikir olur simdilik web sayfasindan bakip begeniyorum ancak bi ara almanyaya gecmem lazimCanim o maxi cosinin günesligi varmi? bende aynsini gördüm babyone de ama sormayi unuttum :) bide o alt degisdirme minderini nerden aldin kücük bisey cantayq koyulacak kadarmi? :)
3.5 oda ev ne demek?Bende bebisi ilk 1 yil yanimda yatircam ama mobilyanin besigini kendi odama koyarim diye düsündüm nasil olsa orda yatmicak 1 yasina girincede kendi odasina koyarim besigi 3,5 odali ev oldugu icin pekde gerek yok ikinci biseye yeterli 1 tane benim icin :)
Canim ben arabayi babywalzdan aldim onun cantasinin icinde var alt degistirme minderi demiyimde boyle ince olandan var mesela yaninda tasiyabiliyosun bu wickeltisch icin olan kalin minder cantaya koymaya kalksan buyuk oluyor bu arada almanca yazdimda belliki almanyadasin :) maxicosi almanyadan aldim dedigin gibi babyone dan onun gunesligi var kafa kismi kapaniyo yani arkasinda plastikten cikiyo tutma yerine takiliyo bide izofixte aldik sansimiza indirimdeydi. Daha alacagim seyler var baby one da sende aldiklarini paylasirsan banada fikir olur simdilik web sayfasindan bakip begeniyorum ancak bi ara almanyaya gecmem lazim
3.5 oda ev ne demek?trde 2 oda bi salon deniyo ona yerim ya mutlu oldum seni gorunce niyeyse tr uzak ya almanya yakin :))) benimde evim 3.5 oda kutu gibi katiliyorum sana tamamen :))
Almanyanin neresi? Ben bern tarafindayim gecen burda bi magazaya gittim kendimizi tutamadik o yolladiklarim varya araba ve koltuk disindakiler yatak icin olanlar 420frank fise baktim 272 euro yaziyoAy canim yeni gördüm sende isvicredenmisin neresindensin? babyone den simdilik kinderzimmer set Mila yi aldim ve kombi kinderwagen abc designe 4 turboydu galiba ismi :) baya uygun oliyor isvicreye göre bu hafta ugrayip wickeltisch auflageyi falan almayi düsüniyorum. bide isvicrede toys r us var orayi da tavsiye ederim diger bebek magzalarina göre uygun
Almanyanin neresi? Ben bern tarafindayim gecen burda bi magazaya gittim kendimizi tutamadik o yolladiklarim varya araba ve koltuk disindakiler yatak icin olanlar 420frank fise baktim 272 euro yaziyokaziklaniyorum resmen ya babyone cok uygun bide ben arabayida almanyadaki babywalz dan aldim cunku burda daha pahaliydi. Yatak odasini takim aomicam sanirim bakicam ona ama dösegi carsaf falan agiz bezleri yedek yatak yuzu falan babyone dan almayi dusunuyorum ama iste kafam karisiyo liste yapmak istiyorum yapamiyorum ne lazim olur ne fazla kalir bilemiyorum :) arkadasta bi dösek önerdi ona bakcam babyone dan sparis etmek gerekiyo sanirim dedi bide toys r us tan bebephone önerdi burdanalmis ama orda cok esya falan biseyler varmi bilmiyorum bana gore orasi kucuklugumden beri oyuncak magazasi sadece ama bi arastirmam lazim tabi :)
Canim isvicrenin neresindensin?? Burada hersey fazlasiyla pahali bende avusturyadan almayi düsünüyorumCanim bide burda carsiya cikayim esya alayim luxu yok malesef ben zaten tek gidemiyorum bi yere tamam birkac yerde cocuk kiyafeti var ama onun disinda belli yerlerde cocuk magazalaro var oralardan almak zorundasin esyalari isvicrede yasiyorum ama cogu seyi almak icin almanyaya gitmem gerekiyor orada daha uygun ondan dolayi zaten istesemde her an gidemem 1-2 defada almam gerekiyo
Bern tarafindayim canim sendemi isvicredesin? Evet malesef cok pahali ilk bebegimiz deger diyoruz alirken icim acimiyo mesela ama daha uygunu varken daha cok sey alabilecekken niye burdan alayim almanyadan alicam cogu seyini avusturya bize uzak kaliyoCanim isvicrenin neresindensin?? Burada hersey fazlasiyla pahali bende avusturyadan almayi düsünüyorum
Ahh gözün cikmasin isvicreCanim bende isvicredeyim yanlis anladim hatta bende bern tarafindayim sonunda komsu cikiyormusuz
Evet bende toys r us u oyuncak magazasi saniyordum ama öyle degilmis internetden bak istersen cok güzel seyleri var galiba baby r us oliyor bebek icin olan sayfasi :) evet evet sakin isvicrden bisey alma pampers ve feuchttücher falanda hepsini dm den al bakdim baya fiyat farki var bebek odasida babyoneden aldik 900 euroya mwst geri veriyorlar 150 euro toplam 750 tuttu cok uygun isvicrede besige tek okadar verirsinzaten giysinin cogunu h&m den aldim baska yer yokki cok eziliyoruz bu isvicrede ahhh ahh
Canim isvicrenin neresindensin?? Burada hersey fazlasiyla pahali bende avusturyadan almayi düsünüyorum
Haha sendemi burdasinCanim bende isvicredeyim yanlis anladim hatta bende bern tarafindayim sonunda komsu cikiyormusuz
Evet bende toys r us u oyuncak magazasi saniyordum ama öyle degilmis internetden bak istersen cok güzel seyleri var galiba baby r us oliyor bebek icin olan sayfasi :) evet evet sakin isvicrden bisey alma pampers ve feuchttücher falanda hepsini dm den al bakdim baya fiyat farki var bebek odasida babyoneden aldik 900 euroya mwst geri veriyorlar 150 euro toplam 750 tuttu cok uygun isvicrede besige tek okadar verirsinzaten giysinin cogunu h&m den aldim baska yer yokki cok eziliyoruz bu isvicrede ahhh ahh
Ahh gözün cikmasin isvicre
Nedir bizim bu cektigimiz :)
Aaaah evet ben St. Gallendeyim. Direk Vorarlberg grenze nereeyse. Zaten 2 sene önce vorarlbergden buraya gelin geldim. Isvicreden cok orayi bilirim nerde ne var. O yüzden hemde maddi yönden avusturyadan alicaz.Bern tarafindayim canim sendemi isvicredesin? Evet malesef cok pahali ilk bebegimiz deger diyoruz alirken icim acimiyo mesela ama daha uygunu varken daha cok sey alabilecekken niye burdan alayim almanyadan alicam cogu seyini avusturya bize uzak kaliyo
Eh iste bu tarafta mcbaby var ordan aldim bikac bisey oglumun bi tarafi sagolsun ne diyim gerisi almanyadan olcakAaaah evet ben St. Gallendeyim. Direk Vorarlberg grenze nereeyse. Zaten 2 sene önce vorarlbergden buraya gelin geldim. Isvicreden cok orayi bilirim nerde ne var. O yüzden hemde maddi yönden avusturyadan alicaz.
Benimde imk olacak insallah. Hicbiseyin etiketine bakmicam :) begendim alacam. Ama göz göre göre de 4 kati para veremem
St. GALLENAay aynensen isvicrenin neresindensin canim ?
Haha sendemi burdasinbende babyone diyince seni almanyada sandim Yahu ay nasil mutlu oldum iki kisi cikti uc olduk hahah :) balkona cikiyom el sallayinda tam olsun baktim ben dmden onlarin hepsine gogus pedi mama bez ne ararsan ozellikle pampers migrosta bakiyom orsa bakiyom 2.5 kati daha pahali zaten eve 3.5 oda demenden nasil anlamadim burda oldugunu hayret ediyorum kendime bakicam tosy r us a :) gecen esim arabayi almaya gitti bizimde bagaj ufak diye koltuga koymus arabanin bi parcasini mwst aldi ama omuda geri vergide odemis bizim gumrukte akilli ya