bebek aldırmak zorunda kaldık ve sonrası, psikolojim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başına gelmediyse nereden düşünecek o kadarını canım.partneri dışarı boşalarak yıllarca hamilelik yaşamayan çiftler var.erkekler nereden bilsin o kadar hassaslığını, ayrıntısını.kadından kadına dünya kadar fark var.bir böylesi var bir de yıllarca korunmadan olmayanı var.bu kadar korkuya sevişme mi kalır? Anlatılan doğruysa bu kadarı da gerçekten kader yani.bu arada konu sahibinin maşallahı var.çok.sağlıklı bir kadın.
40 yaşında evlenip ayrılmış bir çocuğu olan adamdan bahsediyoruz Ferhans. Erkek tarafının tutmaya bayılıyorsun

İşte herkes benim başıma gelmez diye düşünüyor. Öyle bir geliyor ki, şaşırır kalırsın.
Her ihtimali bizzat düşünmek lazım, o yüzdeler seni kurtarmayabilir. Al bak şak diye oluvermiş.
Demek ki neymiş, kondom yanlış kullanılırsa gebe kalınabiliyormuş. Boşalma olmaksızın sperm salınımı mümkünmüş.
Hadi bakalım alalım bu bilgiyi, ne yaparsak yapalım.

Ferhans merak ediyor böyle nasıl hamile kalınıyor diye. Bir şey deneyecek çünkü 🤷‍♀️.

Bencede genç iyidir dip diri :rolleyes:düşünsene 20 lik çıtırsın gidip 40 lık pörsük heriften hoşlanıyorsun. Ah ah söylencek çok seyler varama bu gençlik öyle gözleri kör öyle dik başlılarki asla ne söyleneni ne tavsiyeyi dinliyolar.
:) 30 yaşındayım, görüştüğüm kişi de 30 yaşında. Hiç değilse gözüme güzel görünüyor. :KK53: Ne yapayım 40 yaşındaki adamı ayol?

Son düzenleme:
E bu adamın zaten çocuğu varmış. Bir de sizi baya maniple etmiş bu adam. Üniv yeni başlayan birini kaç yaşında olduğu bellidir. 25 - 26 diye düşünmesi tamamen sizi kandırmaya çalışması
18 yaşındaki gencecik kızı nasıl 25-26 sanmışmış 🤦🏻‍♀ ben pisliğin tekiyim diyecek hali yok.
Kürtaj parasını ortak ödemeyi nasıl normal görmüş anlaşılıyor, başından beri aptal yerine konup, manipüle ediliyor çünkü.

20 yaşında tıp fakültesi 3. sınıf öğrencisi genç bir kadınsınız. 2 yıldır aktif cinsel hayatınızın olduğu bir ilişkiniz mevcut. Sevgiliniz 40 yaşında ve 1 çocuk babası.

Siz mevcut tıp fakültesi bilgilerinize, adamsa kişisel deneyimlerine rağmen "nasıl böyle bir şey oldu anlam veremedik ilk baş." diyorsunuz , öyle mi.

Umarım tekrar böyle bir durum yaşamazsınız.
Ay kesin adam doktordur, çok var böyle yeni yetme öğrencileri kullanan evli doktorlar
( dürüst olanları tenzih ederim)

18 yaşındaki gencecik kızı nasıl 25-26 sanmışmış 🤦🏻‍♀ ben pisliğin tekiyim diyecek hali yok.
Kürtaj parasını ortak ödemeyi nasıl normal görmüş anlaşılıyor, başından beri aptal yerime konup, manipüle ediliyor çünkü.
Kız ağır manipülasyon altında. Adam bir de bunu tekrar tekrar başka biri ile aldatıyor ki bence zaten aralarda götürmeye çalışıyordur.

Bir de klasik laf bu. Plajdayım 11 yaşındayım abimin arkadaşı gelmişti bana çok olgun olduğumdan bahsetmişti kendisi yaşımı sormuştu 16 zannettim demişti yani o yaşta bile inandırıcı gelmemişti.
Şimdi kimse sesini çıkarmasa neler neler yapılır.

Lisede öğretmenleri ile beraber olan. Evli olup lise öğrencilerini kandırmaya çalışan yok mu? Bir sürüsü ile üniversitede ben karşılaştım ve duydum. Hem bana çok asıldı, hem arkadaşlarımdan duydum. Bir de kızlar bunu yaşayanlar çevresindekileri çocuk kendisini daha olgun görürler. Gelip anlatırlar bir de. Biz de sürece dışarıdan dahil olurken kızın nasıl yıpratıldığını görürdük.

O kadar sık ki.

Kızı biraz yoklar ve abi gibi davranmaya çalışırlar.

Eğer kız safsa, aileden ilgi görmedi ise güvenini kazanır bir iki çaktırmadan sırtına, beline dokunur sonra açılırlar. Ağlarlar aşık oldum, ilk başta kendini tutmaya çalışır. Sonra sana çok aşığım ama sen çok değerlisin. Lütfen görüşmeyelim. Karşıdaki kız bir anda ne olduğunu anlamaz ve hemen benim için önemli değil oyunları.

Adam cinsellik için yavaş yavaş ortam ayarlar. Sonra kızı yavaş yavaş inandırır. Bu sağlıklı, normal bir şeydir. Kızı çok seviyordur ve evlenmeyi düşünüyordur.

Kızı bir gün evine davet eder veya gezi planlar orada işini görür.

Sonra sadece o amaçla görüşür ama hep bahane hep umutsuz, mutsuz bir özür diler bir çok sever ama bir şeyler vardır.

Evlidir ama sadece çocukları için beraberdir. İleride çocuğu biraz daha bütünle kızla beraber olacaktır. Bu arada üçüncü dördüncü başka kızlar olur ama bu kız en safıdır en büyük darbe bu kızı bekler.

Son düzenleme:
İşte herkes benim başıma gelmez diye düşünüyor. Öyle bir geliyor ki, şaşırır kalırsın.
Her ihtimali bizzat düşünmek lazım, o yüzdeler seni kurtarmayabilir. Al bak şak diye oluvermiş.
Demek ki neymiş, kondom yanlış kullanılırsa gebe kalınabiliyormuş. Boşalma olmaksızın sperm salınımı mümkünmüş.
Hadi bakalım alalım bu bilgiyi, ne yaparsak yapalım.
Kendini tanıyacak zamanı olmamış ki garibimin.belli bir yaştan sonra zaten kolay hamile kalıyor muyum? Zor mu kalıyorum ? Hiç mi kalamıyorum tecrübeyle anlıyorsun.benim için bu yaşan sonra böyle birşey mümkün değil mesela.o kapasite yok.ama kapasite olan ona göre davransın.

Hamile olduğumu öğrenmem ve kürtaj 1 hafta içinde oldu. 20 yaşındayım ama resmen bu sürede 10 yıl yaslandim. Sevgilimle korunmamiza rağmen nasıl böyle bir şey oldu anlam veremedik ilk baş. 2 hafta mide bulantisindan hiçbir şey yiyemedim safra kustum sürekli içtiğim suyu bile kustum. Mide bulantısı ile kaç gün acile gittim midem bile yıkandı, en son safrada taş vs mi var acaba diye ultrason cekilirken Dr alt kisma bakınca bebek gördüğünü söyledi oradan nasıl kalktım nasıl otobüse bindim sevgilime telefonda nasıl söyledim bilmiyorum bile. Sevgilim çalışıyor ben okuyorum ve Aileme asla ama asla söyleme ihtimalim bile olmayan bir şey ve hayatimin hiç öyle bir noktasında değilim aldırmak zorundaydik. Yaşasa 3umuz de ölüden farksız olacaktık o kadar büyük şeyler almamız gerekecekti aramıza.
Tek ihtimalimiz olan kurtaji oldum, beraber özel bir kliniğe gittik önceden aramıştım fiyat felan almıştık. Hatta o 1 hafta içinde de parayı toparlamaya çalıştık sevgilim bu ay araba degistirdigi için sıfırdaydi, e ben zaten ogrenciyim paranın yarısını anca hallettim sonra o tamamladı vs. derken anca bir haftada gidebildim ama 40 doğurduk gidene kadar n'olacak diye. Bir yandan da 10 hafta geçtiyse diye titreye titreye gittik. 8 haftalık olduğunu öğrendik kalp atışını duydum sevgilim içeride değildi o an ama çok kötü oldum bacaklarim titreyerek kitlendigi için o çatala yatamadim hatta. Ama sonra iğne vuruldu ve devamını hatırlamıyorum oldu bitti. Ama şuan beraber bebek magazasindsn geçince bebek resmi görünce bu konuyu konusmasak da çok üzülüyoruz. Kürtajdan çıkınca konuştuk sadece bu konuyu bu hatamizi unutup bir daha asla lafını acıp birbirimizi uzmeyeleim felan diye. hala birkaç sene sonra evlenip çocuk hayali frlan kuruyor ama ben artık asla ama asla istemiyorum. Büyük konuşmamak gerek ama gerçekten istemiyorum. O üzerinden etkisi geçsin tekrar istemeye baslarsin cocugumuz olmasını ikimizden bir parçayı frlan diyor ama cinselllik bebek felan hiçbir şey istemiyorum. Hatta yumurtalıklarımı tahmini aldırmayı bile düşündüm. Nasıl atlatacagim bu durumu çok bir bağ kurmadigim için ve doğurma ihtimalimi dusunmedigim için etkilenmem sandım ama ruyamda bile benzer şeyler görüyorum
Bir bebeğin size bu kadar sorun olacağını biliyordunuz da Keşke korunmayı düzgün yapsaydınız. Hap falan kullansaydınız mesela. Sorumsuzluğunuzun suçlusu sen ve sevgilin, böyle konuşmak istemezdim ama böyle maalesef, bir can bu yüzden öldü. Artık bundan sonra düzgünce korunursunuz inşallah!

Kürtaj parasını ortak ödemeyi nasıl normal görmüş anlaşılıyor, başından beri aptal yerine konup, manipüle ediliyor çünkü.
Aynen öyle. Kızı büyük sanmışmış güya ama bir kere aşık olmuş o yüzden vazgeçemiyormuş havası vermiş. E kız da 18 yaşında daha toy karşısında sırtlan gibi bir adam var nasıl kaçsın takılmış pençelerine. Çırpındıkça daha çok batmış. Şu kürtaj olayından sonra ayrılmadıysa daha da ayrılmaz zaten sprusormakicinuye sprusormakicinuye

Ferhans merak ediyor böyle nasıl hamile kalınıyor diye. Bir şey deneyecek çünkü 🤷‍♀️.
Calcifer, ya bir de ne bilsin başına gelmediyse diyor. Modern tıp ağlıyor şu anda. :KK53:
Oğlum siz her şeyi bizzat tecrübe ederek mi öğreniyorsunuz? Vay sizin halinize ya. :olamaz: Diğer insanların tecrübeleri ne güne duruyor? Gel yavrum bizlere sor, ücretsiz soru yanıtlayan, yönlendiren hekim arkadaşların olduğu platformlar var. Bilgiye ulaşabileceğiniz bin tane yer var. Ne demek yaşamadıysa ne bilsin?
Öğrenmek için illa attan mı düşmeniz gerekiyor? Model alarak öğrenme yok mu sizin hayatınızda?

Calcifer, ya bir de ne bilsin başına gelmediyse diyor. Modern tıp ağlıyor şu anda. :KK53:
Oğlum siz her şeyi bizzat tecrübe ederek mi öğreniyorsunuz? Vay sizin halinize ya. :olamaz: Diğer insanların tecrübeleri ne güne duruyor? Gel yavrum bizlere sor, ücretsiz soru yanıtlayan, yönlendiren hekim arkadaşların olduğu platformlar var. Bilgiye ulaşabileceğiniz bin tane yer var. Ne demek yaşamadıysa ne bilsin?
Öğrenmek için illa attan mı düşmeniz gerekiyor? Model alarak öğrenme yok mu sizin hayatınızda?
Bunu diyen de sağlık sektöründe çalışıyor güya. Erkekleri haklı çıkaracağım diye yapmadığı şey kalmıyor ama her defasında komik duruma düşüyor

Aynı şey değil.üreme sistemi parmak izi gibidir.yani dünyada ne kadar insan varsa o kadar farklı kapasitede üreme sistemi var.hangi bilgi sana göre geçerli nereden bileceksin ki.o da tecrübeyle oluyor işte.aman bir ihtimal diye boyuna mucizevi ihtimallere göre hareket edemezsin ki.belki hiç doğru dürüst dikkat etmene bile gerek yok.boş boşuna cinsel hayatını baltalıyor da olabilirsin.benim gibi bir kadın için mucizevi bir ihtimal mesela ama muayeneye gitsem herşey normal çıkıyor.bu kadarı için de kimseyi suçlayamam valla.

Kız ağır manipülasyon altında. Adam bir de bunu tekra başka biri ile aldatıyor ki bence zaten aralarda götürmeye çalışıyordur
Normal biri olsa, akademisyeni olduğu okulda 18 yaşındaki kıza farklı gözle bakmaz. Ne paylaşabilir, ego tatmini ve seks dışında ne amacı olabilir? Kürtaj için bir haftada para aratmış kıza. Kaliteye bakar mısın 🤦🏻‍♀ bu adamın neyinden güç alıyor acaba?

Aldatır, aldatacaktır yine, ilişkinin amacı karşı taraf için belli çünkü.

Bencede ortada bir istismar durumu var, ama konu sahibi bunu hala ask ve sevgi zannediyor

Bi de konu sahibi dayının timsah gözyaşlarına aldanıyor ya ona çok güldüm,

yok ikimizde üzüldük yok ikimize bebek mağazalarından geçerken üzülüyoruz,

hamile olunca tüm kimyası değişen, kürtaj narkozu ameliyatı geçiren, ve bir kaç regl de bunun sancısını yaşayacak olan konu sahibi, olaydan sıfır hasarla çıkan dayı 🥸 aynı üzüldüklerini bile manipüle ile yedirmiş

Konu sahibi bu saflıkla ayrılamaz bu amcadan, ayrılmak istese de amca bi bahaneyle yine kandırır, tek yorumun Allah akıl fikir versin

Bunu diyen de sağlık sektöründe çalışıyor güya. Erkekleri haklı çıkaracağım diye yapmadığı şey kalmıyor ama her defasında komik duruma düşüyor
:) Şaşkınım valla Calcifer.
Bu olayda iki suçlu var.
Konu sahibi suçlu, çünkü kendi bedenini ilk evvela kendin korursun. Baktın kondomu zamanında takmıyor mu uyaracaksın, yok öyle heyecandan gözüm döndü naraları. Romantik komedi mi çekiyoruz? Hayatın bazı gerçekleri var, uyanın. Sevişmeye başladıysan her haltını bilmek zorundasın, bilmiyor ablası vs. yoooook.
Adam zaten komple suçlu, ofsayt. Kürtaj parasını bile vermemiş. Sorumluluk sahibi bir erkek illa evlenmek zorunda değil tabi. Ben çocuk için evlenme fikrine sıcak bakmıyorum. Ama sorumlu bir adam en en en azından kürtaj olayında kadını öne sürüp geriye çekilmez.

Hamile olduğumu öğrenmem ve kürtaj 1 hafta içinde oldu. 20 yaşındayım ama resmen bu sürede 10 yıl yaslandim. Sevgilimle korunmamiza rağmen nasıl böyle bir şey oldu anlam veremedik ilk baş. 2 hafta mide bulantisindan hiçbir şey yiyemedim safra kustum sürekli içtiğim suyu bile kustum. Mide bulantısı ile kaç gün acile gittim midem bile yıkandı, en son safrada taş vs mi var acaba diye ultrason cekilirken Dr alt kisma bakınca bebek gördüğünü söyledi oradan nasıl kalktım nasıl otobüse bindim sevgilime telefonda nasıl söyledim bilmiyorum bile. Sevgilim çalışıyor ben okuyorum ve Aileme asla ama asla söyleme ihtimalim bile olmayan bir şey ve hayatimin hiç öyle bir noktasında değilim aldırmak zorundaydik. Yaşasa 3umuz de ölüden farksız olacaktık o kadar büyük şeyler almamız gerekecekti aramıza.
Tek ihtimalimiz olan kurtaji oldum, beraber özel bir kliniğe gittik önceden aramıştım fiyat felan almıştık. Hatta o 1 hafta içinde de parayı toparlamaya çalıştık sevgilim bu ay araba degistirdigi için sıfırdaydi, e ben zaten ogrenciyim paranın yarısını anca hallettim sonra o tamamladı vs. derken anca bir haftada gidebildim ama 40 doğurduk gidene kadar n'olacak diye. Bir yandan da 10 hafta geçtiyse diye titreye titreye gittik. 8 haftalık olduğunu öğrendik kalp atışını duydum sevgilim içeride değildi o an ama çok kötü oldum bacaklarim titreyerek kitlendigi için o çatala yatamadim hatta. Ama sonra iğne vuruldu ve devamını hatırlamıyorum oldu bitti. Ama şuan beraber bebek magazasindsn geçince bebek resmi görünce bu konuyu konusmasak da çok üzülüyoruz. Kürtajdan çıkınca konuştuk sadece bu konuyu bu hatamizi unutup bir daha asla lafını acıp birbirimizi uzmeyeleim felan diye. hala birkaç sene sonra evlenip çocuk hayali frlan kuruyor ama ben artık asla ama asla istemiyorum. Büyük konuşmamak gerek ama gerçekten istemiyorum. O üzerinden etkisi geçsin tekrar istemeye baslarsin cocugumuz olmasını ikimizden bir parçayı frlan diyor ama cinselllik bebek felan hiçbir şey istemiyorum. Hatta yumurtalıklarımı tahmini aldırmayı bile düşündüm. Nasıl atlatacagim bu durumu çok bir bağ kurmadigim için ve doğurma ihtimalimi dusunmedigim için etkilenmem sandım ama ruyamda bile benzer şeyler görüyorum
Bırakın evliliği,sevgiliyken bile yaşananların faturasının çocuklara kesildiğini kanıtlayan kısa bir film gibi olmuş anlattıklarınız… üzgünüm ki aklınızdan çıkmayacak. İllaki atlatırsınız birgün ama unutmazsınız. Ani bir kararla yumurtalıklarınızı aldırmak gibi bir hata yapmayın. Yaşınız daha çok genç. O adam da sizinle eğlenmeye devam etsin. Öğrenciyken evlenmek ayıp mı da böyle olaylar yaşanıyor. Evlenin gitsin araba sıfırlamaya kadar parası varsa önceliği siz olmalıydınız. İlerde evlenecez dediğiniz için evlenin diyorum. Yoksa evlenmek için uygun ikili değilsiniz şahsi fikrim.

Evet bu durumun etkisini üstümden atıp öyle yapacağım ama şuan kötü durumdayim yanımda olmasına ihtiyacım var tüm dünyam o olmuş o olmasa yalnizim
Bu adam evlidir çocuklarının nafakasını sana yedirmemek için kürtaj parasını sana verdirmistir. Kesin.
Henüz 2. Sayfadayim bakalım ileriki sayfalarda görürüm 😏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X