bebek aldırmak zorunda kaldık ve sonrası, psikolojim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ben de benzer bir sorunum olduğunu düşünüyorum önümüzdeki hafta bir sınavım var, bu bebek kürtaj derken calisamadim bu haftayı geçecek kadar çalışarak atlatayım sonrası icin güvenebileceğim bir psikayatrist hocamızla görüşme ayarladım. Duruma göre yönlendirmesiyle terapiye vs başlayabilirim.
Hani bu 2-3 aylık ayrılık döneminde çabaladı benim şüphelendiğim şeylerin doğru olmadığını göstermeye çalıştı, biraz kıyamadım içimde hala sevgi(?) olduğu için vs peşine yuz yüze gelince cinsellik olunca tekrar bağlandım. Ama şuan veya başka ayrılmak istediğim dönemlerde o ne kadar kırarsa kırsın kendini affettirmek adına bir şey yapmasa bile içimde affediyorum sebepsizce, o gün telefonda ağır şeyler söyledi mesela ben de kiskirttim tabi aklımda ayrılık olduğu için ama yine de söylememesi gerekirdi. Bir özür bile dilememesine rağmen barıştık.....

Mutlaka görüş senin konun bir kenara kin tutamayan insanın bütün hayatını destekle geçirmesi gerekli baştan almazlarsa sonra kullanılınca zaten almak zorunda kalıyorlar. Gerçekten seviyor hatta çok seviyor diyelim 20 yaşında hamile kalıp çocuk aldırdın ama tecrübesi olduğundan iyi niyetlidir diyebilmemize imkan yok o yaşın insanı bir öğrenciye bunu yaşatmamalıydı bu kadar net ödeme konusunu sana düşündürmeside sıvıyor zaten yani bu sınavı veremedi

Kan testi yapılıyorsa hamilelik nasıl anlaşılmıyor ben onu anlamadım. Bir de neyle korundunuz söyleyin biz öyle korunmayalim

Karşımdaki öğrenci olsa böyle bir durumda olsam kredi çekerim arabamı (olmayan) satarım. Bir de 40 yaşındaki adam evlenmek için neyi bekliyor ki hani askerlik dersiniz iş güç dersiniz tamam derim.

Evet ben de benzer bir sorunum olduğunu düşünüyorum önümüzdeki hafta bir sınavım var, bu bebek kürtaj derken calisamadim bu haftayı geçecek kadar çalışarak atlatayım sonrası icin güvenebileceğim bir psikayatrist hocamızla görüşme ayarladım. Duruma göre yönlendirmesiyle terapiye vs başlayabilirim.
Hani bu 2-3 aylık ayrılık döneminde çabaladı benim şüphelendiğim şeylerin doğru olmadığını göstermeye çalıştı, biraz kıyamadım içimde hala sevgi(?) olduğu için vs peşine yuz yüze gelince cinsellik olunca tekrar bağlandım. Ama şuan veya başka ayrılmak istediğim dönemlerde o ne kadar kırarsa kırsın kendini affettirmek adına bir şey yapmasa bile içimde affediyorum sebepsizce, o gün telefonda ağır şeyler söyledi mesela ben de kiskirttim tabi aklımda ayrılık olduğu için ama yine de söylememesi gerekirdi. Bir özür bile dilememesine rağmen barıştık.....
Lütfen git doktora tedavi ol.
O adam bile demeye dilim varmayan mahlukat ne istiyor ya daha senden.
Bak ilk defa onla birlikte oldum diye sakın kendini mecbur hissetme bu adama
Ya bir erkekte az utanma olur be
Gerçekten o adamı elime geçirsem bogarım.
2 gündür konuyu düşünüyorum.
Kürtaj parasını ödetmek nedir ya.
Tüh Allah belasını versin

Karşımdaki öğrenci olsa böyle bir durumda olsam kredi çekerim arabamı (olmayan) satarım. Bir de 40 yaşındaki adam evlenmek için neyi bekliyor ki hani askerlik dersiniz iş güç dersiniz tamam derim.
Allah cezasını versin o adamın.
Ya utanmaz arlanmaz bide akedemisyenmiş

Kültürlü, karizmatik, mesleği de güzel merak etmeyin .d
Ama sen öğrenci olmana rağmen kürtajın parasının tamamını bile ödeyemiyor? Hatta buradaki yorumlara göre sen ona para yediriyormussun
Yani açıkçası ben onun gibi veya daha iyi tonl erkegi bulabilirim kendi de biliyor bunu ama ben onun için bir şansım benden sonra max 35 40 yaşlarında burusmus teyzelerle olur. Bu yazan edenlerle olmasına bile imkan uok. Her neyse demek istediğim elde tutma gibi bir amacım olsa sizce bunu böyle ki yapardım ve niye elde tutmak isteyeyim ahahaha
Ayy 35 - 40 yaşlarında buruşmuş teyzelerle mi olurdu? Sen 20 yaşındayken 40 yaşındaki "buruşmuş" amcayla ne yapıyorsun? 35 yaşa buruşmuş diyen birisi hep 20sinde kalacak galiba, ne güzel:KK50:

Birçok yorumda 40 yaşındaki adama buruşuk amca dendi, sonra konu sahibi gelip yaş sınırını aşağı çekerek 35-40 yaşındaki kadınlara buruşuk teyze dedi. Bir karar verme zamanımız geldi bence. Bu 35-40 yaşındakiler buruşuk mu değil mi? :)
Ben 48 yasindayim, taşim, o adam 40 yasinda pörsümüş, teleme peyniri, sorana göre degisiyo bende 😐

Uzun zamandir farkindayim bu dediklerinizin, bitirmeyi kaç kez denedigimi tahmin bile edemezsiniz ama bir sekilde kopamıyoruz. Gelip tehdit edip zorlama felan değil ama bir şekilde her yerden engelledigimde bile bir şekilde dayanamayip konuşmaya basliyorum vs vs. Mesela 2 gün önce tartistik baska bir seyden, benim bu kurtaj olayından çok etkilendigimi çok kötü bir şey yaptigimizi dusunup ondan sogudugumu frlan söyledim o da bir şeyler dedi zoruna gitti derken uzadı yüzüne kapattım ve konuşmama kararı aldım. Dün hiç bakmadim bile mesajlarina bu sabah bir bahaneyle geri konusmaya başladık anlayamıyorum ama bitirmeyi gerçekten istiyorum devam etmeyeceginin farkindayim
Yarın arayın ya da mesaj atın. Bu böyle olmayacak evlenmemiz lazım deyin. Ailemle konuşacağım gün belirleyelim isteme söz falan olsun deyip blöf yapın. Ne evlenmesi aşkım hani okulun mesleğin kariyerin vs vs diye zırvalayacağına eminim. Yakasına yapışın evlenelim diye. Işık hızı arkasından bakar amcanın, o derece hızlı kaçar.

Yarın arayın ya da mesaj atın. Bu böyle olmayacak evlenmemiz lazım deyin. Ailemle konuşacağım gün belirleyelim isteme söz falan olsun deyip blöf yapın. Ne evlenmesi aşkım hani okulun mesleğin kariyerin vs vs diye zırvalayacağına eminim. Yakasına yapışın evlenelim diye. Işık hızı arkasından bakar amcanın, o derece hızlı kaçar.
İyi diyorsun da konu sahibi zaten neyin ne olduğunun farkında. İşine gelmiyor sadece. Aksine inanmak istiyor.

Çok doğru diyorsunuz ama konu sahibi Bunu istemiyor ki. Adam yüzüne tukurse Yarabbi Şükür yağmur basladi diyecek kıvamda kendisi

1. Bağımlı kişilik bozukluğu var konu sahibinde. Acilen bir psikiyatriste gitmesi şart.
2. Millete buruşuk teyze diye çemkiriyor ama o buruşuk herifin gözünde sadece cinsel obje olduğunu kabullenmek istemiyor.
3. Bu kafayla devam ederse 35 yaşına varmadan dertten, sık sık olması muhtemel kürtajdan ve duygusal-cinsel istismardan çöküp 50 yaşında gibi gösterecek.
4. İster akademisyen olsun, ister zibil gibi parası olan CEO olsun fark etmez, karaktersiz bir insan müsveddesinin elinde oyuncak olmuş durumda. Peşinde bilmem kaç tane kadın olması o herifi değerli yapmıyor. B..ka üşüşen bir sürü sinek de oluyor.

Konu sahibine bu saatten sonra yapacak hiçbir şey yok. Aynı kafada devam edeceği belli. Fakat buraları okuyan yaşıtlarına ibret olsun. Kimseye kendinizi kullandırmayın. Erkek mantığı değişmiyor. Maalesef olan gencecik kızlara oluyor. Dünya bir günde kurulmadığı gibi, hayat da bir günlük değil. Her şeyi yerinde ve zamanında yaşayın. Evlilik bu yüzden değerli ve kadını koruyan bir kurum.

Birçok yorumda 40 yaşındaki adama buruşuk amca dendi, sonra konu sahibi gelip yaş sınırını aşağı çekerek 35-40 yaşındaki kadınlara buruşuk teyze dedi. Bir karar verme zamanımız geldi bence. Bu 35-40 yaşındakiler buruşuk mu değil mi? :)
Aslında konu net 40 yaşındaki bir adam 20 yaşındaki bir kız için yaşlı arada çok büyük çağ farkı var

Ben emin değilim valla tanımam etmem kızı.
Sen tanıyorsun galiba.
Yuvayı başka bir kadın yıkmıyor.
Yuvayı 40 yaşında koskoca adam olan sorumlulukları olan çocuğu olan adam yıkıyor .
Tanımakmı tanısam yakınım olsa saçını yolar eline verirdim 😏

Size gelince sizinle daha fazla muhattap olamıcam metreslerede kibarca yaklaşmıcam zira bana ters

Bakın daha yeni 6 yaşındaki bir kızın yıllarca süren tecavüzü nü duyduk biz ses çıkarmaz isek bunlar cesaretlenecek bu bütün arsızlara ahlaksızlara geçerli

Herifin cesasını eşi vermeli ha affeden varmı var ama bu sadece o herifin suçu değil evli adamlarla birlikte olup yollarca boşansın için baskı yapan metresler var karısı anlasın diye karısına mesajlar gönderen var (parfümdü saç teliydi vs

Bunlara karşı hiç bir zaman yumuşamıcam bakış açım bu o tugba nikli üye ben evli bir adamla beraberim diye yazıyor siz gideri bana yapıyorsunuz kızıma kadar diliniz uzuyor ha Allah korusun kızımda olsa haddini bildiririm kimse kimsenin yuvasını yıkmasına sebeb olmamalı

Evli erkek karısını aldatırken ne kadar suçlu ve karaktersiz ise evli erkekle olan kadınlarda okadar suçlu ve basittirler

Ben zaten aşka emeğe olan inancımı cigerini verdiği adamın sevgilisiyle karşısına çıktıgı kadını Müge de izledigim gün kaybettim

Kız da 20 yaşındaydı o kadına demedini bırakmadı cahil veya değil kimsenin bir emeği yuvayı çalmaya hakkı yok . Siz savunurmusunuz bilmem ama benden bu kadar

Ben emin değilim valla tanımam etmem kızı.
Sen tanıyorsun galiba.
Yuvayı başka bir kadın yıkmıyor.
Yuvayı 40 yaşında koskoca adam olan sorumlulukları olan çocuğu olan adam yıkıyor .
E ayrıca bi okudunuzu anlayın o yazıyı ben tugba denen kadına yazdım
Bende 21 yasındayım benımde bi cocugum olucaktı bayagı piskolojım bozuldu seni çok iyi anlıyorum birdaha hastanelere gidemez oldum ve benım birlikte oldugum adam evli bu durum o kadar zor ki belkı dicekler ne işin var evli adamla vs ama kendıme engel olamıyorum ben ondan kaçtıkça bi bakmışom geri ondayım nasıl bi döngünün içine girdim bilmiyorum ama bu durumdan kurtulmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X