- 12 Temmuz 2006
- 3.505
- 2.035
- Konu Sahibi sprusormakicinuye
Evet ben de benzer bir sorunum olduğunu düşünüyorum önümüzdeki hafta bir sınavım var, bu bebek kürtaj derken calisamadim bu haftayı geçecek kadar çalışarak atlatayım sonrası icin güvenebileceğim bir psikayatrist hocamızla görüşme ayarladım. Duruma göre yönlendirmesiyle terapiye vs başlayabilirim.
Hani bu 2-3 aylık ayrılık döneminde çabaladı benim şüphelendiğim şeylerin doğru olmadığını göstermeye çalıştı, biraz kıyamadım içimde hala sevgi(?) olduğu için vs peşine yuz yüze gelince cinsellik olunca tekrar bağlandım. Ama şuan veya başka ayrılmak istediğim dönemlerde o ne kadar kırarsa kırsın kendini affettirmek adına bir şey yapmasa bile içimde affediyorum sebepsizce, o gün telefonda ağır şeyler söyledi mesela ben de kiskirttim tabi aklımda ayrılık olduğu için ama yine de söylememesi gerekirdi. Bir özür bile dilememesine rağmen barıştık.....
Mutlaka görüş senin konun bir kenara kin tutamayan insanın bütün hayatını destekle geçirmesi gerekli baştan almazlarsa sonra kullanılınca zaten almak zorunda kalıyorlar. Gerçekten seviyor hatta çok seviyor diyelim 20 yaşında hamile kalıp çocuk aldırdın ama tecrübesi olduğundan iyi niyetlidir diyebilmemize imkan yok o yaşın insanı bir öğrenciye bunu yaşatmamalıydı bu kadar net ödeme konusunu sana düşündürmeside sıvıyor zaten yani bu sınavı veremedi