bebek aldırmak zorunda kaldık ve sonrası, psikolojim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla başka konuya da yazdım tıp fakültesi iyice ayağa düştü diye sonra kızıyorlar bana. Diğer konuda çulsuz adamı hastanede yatıran doktor, burda habire kendini kullandıran akılsız doktor adayı .. valla bildiğimden şaşmam hastaneye gittiğimde ortayaşlı doktor bakıyorum her zaman eğitim artık yerlerde. Gerçekten bu zekada insanlar bu fakülteyi nasıl kazanıyor arkadaş? En düşük puanlı tıbbın bile puanı fena değil bildiğim kadarıyla. Yurtdışıan giden doktorlara da hakkımı ayrıca helal etmiyorum sonra ortalık çer çöpe kalıyor :KK51:

Bizim zamanımızda ilk 5 bin girerdi tıpa şimdi 30 binlerde biraz çalışan giriyor, gerçi eskiden terör örgütleri de çalıyordu soruları

Ben de fenomen olmayan doktorlara gidiyorum sosyal medyada aktif olan hasta ile ilgilenmez sürekli poz çeker deyü 😇

Eğitimle ilgili olan konu sizi hiç ilgilendirmez. Bu kadar şey yaşıyor olmama rağmen okuldan kopmadan ilerleyebiliyorsam kimseye laf düşmez. Merak etmeyin aldığım puanın da fakultemin de yanından bile gecemezsiniz bunun konumuzla alakası yok

Canım ozaman ne istiyorsun bizden ne yorum yapalım ne verelim ablamıza ?

İkide bi sizden 20 yaş büyük sevgilinizle yaşadığınız ilişkinizi buraya neden yazıyorsunuz sonra da neden devam ediyorsunuz? Amaç ne cidden soruyorum ironi yok ?

Bunu aşmak için zaman ve terapi gerekiyor. Kolay olmadığını anlayabiliyorum, ama ilişkiniz de tuhaf yani.
Adam 40 yaşında, daha ileride bebeğimiz hayali mi kuruyor ya (yedik tamam). Ne zaman? 50 yaşında mı?

Yavrucum sen 20 yaşındasın ne işin var bu herifle? İnşallah evli değildir. Daha öğrencisin yani nedir bu saçma sapan ilişki. 3 ay ayrıldık diyorsun, ne oluyor 3 ay ayrılınca? Sapık adamı engelleyeceksin yazamayacak sana.

Eğitimle ilgili olan konu sizi hiç ilgilendirmez. Bu kadar şey yaşıyor olmama rağmen okuldan kopmadan ilerleyebiliyorsam kimseye laf düşmez. Merak etmeyin aldığım puanın da fakultemin de yanından bile gecemezsiniz bunun konumuzla alakası yok
Demek ki salt eğitim bir halta yaramıyor muhakeme yeteneği önemli ama ben sizin asla tıp okuyabileceginize inanmıyorum

Konu sahibesi bizleri seni eleştiren, yargılayan kişiler olarak görme lütfen. Hepimiz kız kardeşiz. Fakat siz 90 yaşında biri değilsiniz. Genç, aklı başında ve üniversite okuyan birisiniz. Kendinizi cariye olarak kullandırtmayın lütfen. Eğer sevgiliniz gerçekten sizi seviyor olsaydı bakın adam 40 yaşında, çalışan bir adam gelir ailenizden ister nikahını yapar sizde şuanda bebeğinizin sağlığını düşünüyor olurdunuz.
Adam sizi kullanmış. Adam bebeğinizi de sizi de asla umursamamış. Kendinizi öyle değersiz bir duruma düşürmüşsünüz ki onu geçtim masum bir cana da sebep olmuşsunuz.
Bu adam nasıl bir vicdan sahibi ki öğrenci halinizle size para ödetiyor, utanmıyor mu? Adam araba değişmiş başlarım arabasına yaa. Satsın. Kredi çeksin. Gördüğünüz üzere adam konfor alanından asla çıkmamış. Utanmamış. Üzülmemiş.
Böyle devam ederseniz ilk kürtajınız olmayacak. Kullanılmaya devam edeceksiniz ve sevgiliniz için daha iyi bir alternatif çıktığında yüz üstü bırakılacaksınız.
Yaşınız çok genç. Gençlik geri gelmez. Böyle heba etmeyin. Ayrılın bu olay size bir işaret, ders olsun. Gerçekten sizi seven bir erkekle yolunuza devam edin.
40 yaş sendromuna giren bir erkeği genç hissettirmek için bir aracı olmayın.

Bizim zamanımızda ilk 5 bin girerdi tıpa şimdi 30 binlerde biraz çalışan giriyor, gerçi eskiden terör örgütleri de çalıyordu soruları

Ben de fenomen olmayan doktorlara gidiyorum sosyal medyada aktif olan hasta ile ilgilenmez sürekli poz çeker deyü 😇
Yersiz bir eleştiri. Gayaet dereceyle girilen bir fakultedeyim özel üniversitede 50 binle yerlesip parayla okuyan vs biri degilim

Hamile olduğumu öğrenmem ve kürtaj 1 hafta içinde oldu. 20 yaşındayım ama resmen bu sürede 10 yıl yaslandim. Sevgilimle korunmamiza rağmen nasıl böyle bir şey oldu anlam veremedik ilk baş. 2 hafta mide bulantisindan hiçbir şey yiyemedim safra kustum sürekli içtiğim suyu bile kustum. Mide bulantısı ile kaç gün acile gittim midem bile yıkandı, en son safrada taş vs mi var acaba diye ultrason cekilirken Dr alt kisma bakınca bebek gördüğünü söyledi oradan nasıl kalktım nasıl otobüse bindim sevgilime telefonda nasıl söyledim bilmiyorum bile. Sevgilim çalışıyor ben okuyorum ve Aileme asla ama asla söyleme ihtimalim bile olmayan bir şey ve hayatimin hiç öyle bir noktasında değilim aldırmak zorundaydik. Yaşasa 3umuz de ölüden farksız olacaktık o kadar büyük şeyler almamız gerekecekti aramıza.
Tek ihtimalimiz olan kurtaji oldum, beraber özel bir kliniğe gittik önceden aramıştım fiyat felan almıştık. Hatta o 1 hafta içinde de parayı toparlamaya çalıştık sevgilim bu ay araba degistirdigi için sıfırdaydi, e ben zaten ogrenciyim paranın yarısını anca hallettim sonra o tamamladı vs. derken anca bir haftada gidebildim ama 40 doğurduk gidene kadar n'olacak diye. Bir yandan da 10 hafta geçtiyse diye titreye titreye gittik. 8 haftalık olduğunu öğrendik kalp atışını duydum sevgilim içeride değildi o an ama çok kötü oldum bacaklarim titreyerek kitlendigi için o çatala yatamadim hatta. Ama sonra iğne vuruldu ve devamını hatırlamıyorum oldu bitti. Ama şuan beraber bebek magazasindsn geçince bebek resmi görünce bu konuyu konusmasak da çok üzülüyoruz. Kürtajdan çıkınca konuştuk sadece bu konuyu bu hatamizi unutup bir daha asla lafını acıp birbirimizi uzmeyeleim felan diye. hala birkaç sene sonra evlenip çocuk hayali frlan kuruyor ama ben artık asla ama asla istemiyorum. Büyük konuşmamak gerek ama gerçekten istemiyorum. O üzerinden etkisi geçsin tekrar istemeye baslarsin cocugumuz olmasını ikimizden bir parçayı frlan diyor ama cinselllik bebek felan hiçbir şey istemiyorum. Hatta yumurtalıklarımı tahmini aldırmayı bile düşündüm. Nasıl atlatacagim bu durumu çok bir bağ kurmadigim için ve doğurma ihtimalimi dusunmedigim için etkilenmem sandım ama ruyamda bile benzer şeyler görüyorum

Sayfalarca yazılıp çizilmiş, insanlar sana bir sürü nasihat vermiş ama umurunda olmamış; sevgilinin yaşına hiç takılmıyorum belki orta yaşlı adam seviyorsundur, senin zevkin. Lakin kürtaj parasını bile sana ittiren bir adam hiç mi kanına dokunmuyor be kızım...
Öğrencisin, yaptığının sorumluluğunu alacak durumda değilsin, ailem duymasın diye yusuf yusuf oluyorsun ama yine de yapıyorsun. Nerden tutsan elimizde kalıyor ama sen hala aşk,duygular, üzüntüler peşindesin.
Hayat böyle bir şey değil ; ne sevişmeye karşıyım ne de ilişkilere ama biraz edep yahu ! Anan baban oku diye kendini yırtıyor bin tane dalavere çevirip elin adamlarına kullandırıyorsun kendini vallahi edep lazım sizin gibilere. İnsan ailesinden utanır azıcık ama şimdi sen çıkıp ailem bana şöyle yaptı böyle yaptı o yüzden psikolojim bozuk diye şikayette edersin hiç şaşırmam. Ananız babanız yapma diyince bin tane depresyon, elin serserisi sana hafif meşrep muamelesi yapınca aşkım da aşkım, yazıktır günahtır bir evlat senin boyuna nasıl geliyor, daha ailen olmadan karnını doyuramıyorsun ama arkalarından iş çeviriyorsun, aferin ....
Olan bir cana olmuş sen daha onun bile farkında değilsin, olsan o adamın yüzüne bakamazsın bırak onda teselli aramayı. O adam olsa çocuğuna sahip çıkardı koşa koşa aldırmak yerine velhasıl ziyan olmak senin kendi seçimin....

Ablacım bak kaç kişi sana senin bu adamla ne işin var yazdı hiçbirine cevap bile yazmadın. Ne işin var yahu baban yaşındaki adamla? Onud a geçtim adam bana değer vermiyor mu aldatıyor mu diye birden fazla konu açmışsın , sen de bizler kadar adamın sana değer vermediğinin farkındasın. Ne yapıyorsun bu adamla?

Eşşek kadar adam üstelik doktor senden kürtaj parası istemiş. Daha önce yattığı kadınlarla nasıl takıldığınıd a söylemiş. Adamın sana zerre saygısı yok. Bunları da kabul ediyorsan denizdeki sünger ya da yerdeki salyangoz kadar özsaygın var inan bana. Burda 2 seçeneğin var ya bu saçmalığa devam edeceksin ya da yanlış yaptığını kabul edip burda bırakıcaksın.

Burda sana insanlar her konunda laf anlatmaya çalışmış anlamışsın. Eee o zaman bizden ne istiyorsun? Madem dinlemiceksin milleti boşuna uğraştırma.

O son cümle de ayrıca hiç doğru değil şimdi hiç yazmayayım. Yani eğitim sistemini eleştirmek için her hakka sahibim bence orda dur yoksa üzülen taraf sen olursun.söylediklerimde hala iddialıyım, şu başına gelenlerden hala bile ders alamıyorsan yine de gelip bu adamla ilgili konu açarsan öğrenme kapasiten sıfırdır, ne okursan oku ne yaparsan yap IQn sayıyla 75 daha fazla olamaz. Şu başına gelenleri başka biri sana gelse söylese ne aptal bir insan, bir türlü akıllanmamış demez misin? Dersin. Şu anda konunu okuyan herkes aynı şeyi düşünüyor zira, bu konuyu okuyunca görünen tek şey bu.

Yersiz bir eleştiri. Gayaet dereceyle girilen bir fakultedeyim özel üniversitede 50 binle yerlesip parayla okuyan vs biri degilim

Hmm ozaman duygusal zekanızda bir sorun var ki sizi kürtaj yaptıran ve bunun için 1 hafta para arattıran yarısını ödeyen bir erkekle hala beraber olabiliyorsunuz 🧐

Ablacım bak kaç kişi sana senin bu adamla ne işin var yazdı hiçbirine cevap bile yazmadın. Ne işin var yahu baban yaşındaki adamla? Onud a geçtim adam bana değer vermiyor mu aldatıyor mu diye birden fazla konu açmışsın , sen de bizler kadar adamın sana değer vermediğinin farkındasın. Ne yapıyorsun bu adamla?

Eşşek kadar adam üstelik doktor senden kürtaj parası istemiş. Daha önce yattığı kadınlarla nasıl takıldığınıd a söylemiş. Adamın sana zerre saygısı yok. Bunları da kabul ediyorsan denizdeki sünger ya da yerdeki salyangoz kadar özsaygın var inan bana. Burda 2 seçeneğin var ya bu saçmalığa devam edeceksin ya da yanlış yaptığını kabul edip burda bırakıcaksın.

Burda sana insanlar her konunda laf anlatmaya çalışmış anlamışsın. Eee o zaman bizden ne istiyorsun? Madem dinlemiceksin milleti boşuna uğraştırma.

O son cümle de ayrıca hiç doğru değil şimdi hiç yazmayayım. Yani eğitim sistemini eleştirmek için her hakka sahibim bence orda dur yoksa üzülen taraf sen olursun.söylediklerimde hala iddialıyım, şu başına gelenlerden hala bile ders alamıyorsan yine de gelip bu adamla ilgili konu açarsan öğrenme kapasiten sıfırdır, ne okursan oku ne yaparsan yap IQn sayıyla 75 daha fazla olamaz. Şu başına gelenleri başka biri sana gelse söylese ne aptal bir insan, bir türlü akıllanmamış demez misin? Dersin. Şu anda konunu okuyan herkes aynı şeyi düşünüyor zira, bu konuyu okuyunca görünen tek şey bu.
Miss cidden tıp okuduğuna inandın mi daha çok evde kalmaktan korkan liseyi bile zor bitirmiş kız tipi bu . Üniversiteli olan bir insanın bu kadar ... olacağını düşünmüyorum . Noktaları herkes kendi yorumuna göre doldursun çünkü bir paragraf şey yazılabilir . Çaresizliğe bak çocuk aldırmak için bile paranin yarısını buluyor adam etinden sütünden her yerinden faydalanmış. Ya tıp okuykrsa ciddi anlamda problemleri olan biri tedavi olmadan zaten o okulu bitiremez ya da dediğim gibi liseyi zar zor bitirmiş ümitsiz bir ev kızı

Bak kendin diyorsun işte ne güzel önünde şahane bir gelecek var. Sen güçsüz, muhtaç bir kadın değilsin. Adamla aranda zaten sağlıklı bişey yokmuş. Kurtul bu adamdan misler gibi hayatına devam et. Genç erkekler çıkacak karşına seni seven aşık olan ve gerçekten bir bebek, bir aile isteyen erkekler olacak. Yazık etme hayatına. Çünkü senle evlenmez bu adam.
Sevgili konu sahibi sana kızmak değil sarılmak istiyorum inan ki çünkü seni yanlış bir aşkın içinde kaybetmek istemem. Gencecik pırıl pırıl bir kadınsın.
Zaman yaraları sarar. Adamı unutturur. Yoluna güzel insanlar çıkarır. Sende o zaman iyi ki dersin. İyi ki ben kurtuldum o hayattan dersin. Lütfen sözlerimize kulak ver

Akıl yaşta değil baştadır atasözünü boşa çıkaran nadir örneksiniz… yaşta da yok başta da

Arkadaşlar ayrıca hepinizi fazla iyi niyetli buldum gerçekten şu yazdıklarınjzla bu adamla ilişkisini bitirecek mi zannediyorsunuz ? Yirmi yaşında bu kadar cesaretli olan kız hiç degismez şu durum bir potansiyeli gösterir . İşte kürtajı da bol bol korunma yöntemi olarak kullanır böyle .

Miss cidden tıp okuduğuna inandın mi daha çok evde kalmaktan korkan liseyi bile zor bitirmiş kız tipi bu . Üniversiteli olan bir insanın bu kadar ... olacağını düşünmüyorum . Noktaları herkes kendi yorumuna göre doldursun çünkü bir paragraf şey yazılabilir . Çaresizliğe bak çocuk aldırmak için bile paranin yarısını buluyor adam etinden sütünden her yerinden faydalanmış. Ya tıp okuykrsa ciddi anlamda problemleri olan biri tedavi olmadan zaten o okulu bitiremez ya da dediğim gibi liseyi zar zor bitirmiş ümitsiz bir ev kızı
Şu sitede tıp okuduğumu kanitlamak istemezdim .d evde felan da kalmadım okula erken yazılıp üstüne ilk senwde tıp kazandım vs ve okuldan tonla insan var yazan eden ama olay o değil

Eklentiler

• 16704275409063947180016650062031.jpg
    16704275409063947180016650062031.jpg
    170,6 KB · Görüntüleme: 139
Ne alaka, kardeşi şirket açtı üniversitede sıkıntıları vardı idari kadro ile. Daha da detay vermeyeyim
Bak bunu yeni gördüm. Sen ilk ve son değilsin değil mi? Bu adam başka bi öğrenci kızla da görüşüyordu bi ara zaten. Etik dışı hareketleri olabilir mi acaba o problem şekerim, hee ne diyon?

Bak kendin diyorsun işte ne güzel önünde şahane bir gelecek var. Sen güçsüz, muhtaç bir kadın değilsin. Adamla aranda zaten sağlıklı bişey yokmuş. Kurtul bu adamdan misler gibi hayatına devam et. Genç erkekler çıkacak karşına seni seven aşık olan ve gerçekten bir bebek, bir aile isteyen erkekler olacak. Yazık etme hayatına. Çünkü senle evlenmez bu adam.
Sevgili konu sahibi sana kızmak değil sarılmak istiyorum inan ki çünkü seni yanlış bir aşkın içinde kaybetmek istemem. Gencecik pırıl pırıl bir kadınsın.
Zaman yaraları sarar. Adamı unutturur. Yoluna güzel insanlar çıkarır. Sende o zaman iyi ki dersin. İyi ki ben kurtuldum o hayattan dersin. Lütfen sözlerimize kulak ver
Çok teşekkürler gördüğüm en yapıcı ve etkileyen mesajdi

Ben inanıyorum, bir sebepten dolayı toplumda bu şekilde çok sayıda kadın var. İşi var, eğitimi var ama kendine saygısı yok, kendini 0 olarak görüyor. Sonra da önüne gelen kullanıyor, ailesi para istiyor, kocası para istiyor üstüne bir de dayak yiyorlar, kullanılıyorlar, kendilerini rezil ediyorlar. Burda bir tane kadın doktor vardı berbat bir evlilik sürdürüyordu. Kumarda para batırmış, kocası da dayak atmış. Kocaman hekim kadın dayak yiyip o evliliği sürdürüyordu şaka gibi.
Neden yani anlamıyorum, bir insan ne olursa olsun neden kendine hiçbir saygı duymaz?? Para, eğitim şu bu asla akıl veya özsaygı değil, kendine saygın yoksa yok işte birey olarak 0 oluyorsun.

Şu sitede tıp okuduğumu kanitlamak istemezdim .d evde felan da kalmadım okula erken yazılıp üstüne ilk senwde tıp kazandım vs ve okuldan tonla insan var yazan eden ama olay o değil
Desene durum çok vahim .. ailen de ne ilgisiz bir aileymis ne yavrum bir kişi tutup kolundan bir kaç ay hastaneye yatirmamis ki düzelesin yazık ki çok yazık bu arada sana üzülmedim sne bu hayatta hep kaybeden olursun devletin ve milletin imkanlarının boşa kullanilmasina üzüldüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X