Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende merakla bekliorum ne zaman doğum pozisyonu alacak diye bizim kız dr.a göre son ana kadar değişebilir diyor normal doğum istediğim için son ana kadar bekleyeceğiz hayırlısı ne ise ööle olsun tabiii:dance:a.s.
Kizlar Oğlum Doğum Kanalina Girdi Gayet Güzel Ama Benim çok Canimi Yakiyo Sanki O Küçücük Parmaklariyla Ayaklariyla Sürekli çimdiliyoo Ve çok Aciyo Ve çok Yürüyünce Sanki Alta Doğru Bi Baski Oluşuyo Sanki çikip Gelicekmiş Gibi Sizdede Oluyomu Yoksa Erken Doğum Riskimi Var Hem öyle Olunca Karnim Sertleşiyoo
benimde son iki gündür öyle daha önce öyle olmuyordum haftaya doktor konturölümüz var bakalım doktor ne diyecek bende normal doğum istediğim için son ana kadar bekleyeceğim.................
bizde beklıcez ezgibocum ama bılmem kı benım dr senın bebek degerlı dedı tedavı ile ya onun için sezeryan yapabılırım dedı bende daha bısey demedım canım ama normal istiyorum
kızlar benimde 32 haftadan önce dönmüştü bebeğim halada öyle yürürken altıma kaçıracakmış gibi oluyorum :))) ama doğum kanalına heniz girip girmediğini bilmiyorum doktorum hala normal diyor bu yüzden 35 haftamda bir bakteri testi varmış normal doğum isteyenlere o testten yapacak hayırlısı ile kurtuluruz inşallah
benim bebişin kafası aşağıdamış geçen ayda öleydi inş hep böle giderde normal doğurum ama aşağı inmeside pek bişi garketmio önemli olan açılma olması benim ark.ında bebeği aşağıdadı ama açılma olmadı sezeryan yaptı inş açılır hemencecik lop diye çıkıverir:)))
benimde gecen konturolumde dönmüstü bu konturolde bakmadi sanirim daha zaman var diye.Diger iki bebegimdede hastahaneye vardigimda acilmisti direk doguma girmistim insallah buda öyle olur sanki ilk cocugummus gibi korkuyorum bu hamileligimde nasil olacak diye Allah yardimcimiz olsun.
bebisin bir zarar görmesini engellemek icin en ufak bir aksilikte hemen sezeryana aliyolarmis artik..
durduk yerde sezeryan yapmalarinin cezasi yokmus .. ama normal dogum icin bebisi zorlayip ve bebegin bu yüzden herhangi bir rahatsizligi göründügünde doktorlar mahkemelik olabiliolarmis..
allahim bütün normal dogum isteyenlere normal dogurmayi nasip etsin insallah.. benim kuzumda 3 ay dir tepe taklak kanalda bekliyo :dance: