Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? H
hafsaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hafsaa
valla yapacak bısey yok canım kafası benımkınınde asagıdaymıs dogsunlar artık yaw
- 11 Kasım 2007
- 656
- 6
- 118
- Konu Sahibi hafsaa
bizimkide tepetaklak ta ne zamandan beri
halada öyle ..............................
halada öyle ..............................
- Konu Sahibi hafsaa
bende merakla bekliorum ne zaman doğum pozisyonu alacak diye bizim kız
dr.a göre son ana kadar değişebilir diyor normal doğum istediğim için son ana kadar bekleyeceğiz hayırlısı ne ise ööle olsun tabiii:dance:a.s.
dr.a göre son ana kadar değişebilir diyor normal doğum istediğim için son ana kadar bekleyeceğiz hayırlısı ne ise ööle olsun tabiii:dance:a.s.
H
hafsaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hafsaa
benım dr ole dedı son ana kadar bellı olmaz dedı bende beklemeyı dusunuyorum sezeryanda derse
- Konu Sahibi hafsaa
Kizlar Oğlum Doğum Kanalina Girdi Gayet Güzel Ama Benim çok Canimi Yakiyo
Sanki O Küçücük Parmaklariyla Ayaklariyla Sürekli çimdiliyoo Ve çok Aciyo
Ve çok Yürüyünce Sanki Alta Doğru Bi Baski Oluşuyo Sanki çikip Gelicekmiş Gibi Sizdede Oluyomu Yoksa Erken Doğum Riskimi Var Hem öyle Olunca Karnim Sertleşiyoo
Sanki O Küçücük Parmaklariyla Ayaklariyla Sürekli çimdiliyoo Ve çok Aciyo
Ve çok Yürüyünce Sanki Alta Doğru Bi Baski Oluşuyo Sanki çikip Gelicekmiş Gibi Sizdede Oluyomu Yoksa Erken Doğum Riskimi Var Hem öyle Olunca Karnim Sertleşiyoo
H
hafsaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hafsaa
bendede ole oluyo kız cok acıtıyo
- 11 Kasım 2007
- 656
- 6
- 118
- Konu Sahibi hafsaa
benimde son iki gündür öyle daha önce öyle olmuyordum haftaya doktor konturölümüz var bakalım doktor ne diyecek bende normal doğum istediğim için son ana kadar bekleyeceğim.................
H
hafsaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hafsaa
bizde beklıcez ezgibocum ama bılmem kı benım dr senın bebek degerlı dedı tedavı ile ya onun için sezeryan yapabılırım dedı bende daha bısey demedım canım ama normal istiyorum
- Konu Sahibi hafsaa
inşallah bu çarşambaki kontrole kadar döner yoksa iice strese gircem valla şunun şurasında ne kadar kaldı ki:çok üzgünüm:
- Konu Sahibi hafsaa
benim bebğimde dönmedi.. doktorum hatırlat bana sürekli dönmezse gün vericez dedi.. bende son ana kadar beklicem..normal istiyorum çünkü
H
hafsaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hafsaa
hayırlısı olsun nurcanöğretmen bencede bekle
- Konu Sahibi hafsaa
kızlar benimde 32 haftadan önce dönmüştü bebeğim halada öyle yürürken altıma kaçıracakmış gibi oluyorum :)))
ama doğum kanalına heniz girip girmediğini bilmiyorum doktorum hala normal diyor bu yüzden 35 haftamda bir bakteri testi varmış normal doğum isteyenlere o testten yapacak hayırlısı ile kurtuluruz inşallah
ama doğum kanalına heniz girip girmediğini bilmiyorum doktorum hala normal diyor bu yüzden 35 haftamda bir bakteri testi varmış normal doğum isteyenlere o testten yapacak hayırlısı ile kurtuluruz inşallah
- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 173
- 39
- Konu Sahibi hafsaa
benim bebişin kafası aşağıdamış geçen ayda öleydi inş hep böle giderde normal doğurum ama aşağı inmeside pek bişi garketmio önemli olan açılma olması benim ark.ında bebeği aşağıdadı ama açılma olmadı sezeryan yaptı inş açılır hemencecik lop diye çıkıverir:)))
- Konu Sahibi hafsaa
benimde gecen konturolumde dönmüstü bu konturolde bakmadi sanirim daha zaman var diye.Diger iki bebegimdede hastahaneye vardigimda acilmisti direk doguma girmistim insallah buda öyle olur sanki ilk cocugummus gibi korkuyorum bu hamileligimde nasil olacak diye Allah yardimcimiz olsun.
H
hafsaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hafsaa
dun dr gıttım kızlar kafası aşagıdaymıs normal dogum dedı zorlarsa sezeryan dedı
- Konu Sahibi hafsaa
bebisin bir zarar görmesini engellemek icin en ufak bir aksilikte hemen sezeryana aliyolarmis artik..
durduk yerde sezeryan yapmalarinin cezasi yokmus .. ama normal dogum icin bebisi zorlayip ve bebegin bu yüzden herhangi bir rahatsizligi göründügünde doktorlar mahkemelik olabiliolarmis..
allahim bütün normal dogum isteyenlere normal dogurmayi nasip etsin insallah..
benim kuzumda 3 ay dir tepe taklak kanalda bekliyo :dance:
durduk yerde sezeryan yapmalarinin cezasi yokmus .. ama normal dogum icin bebisi zorlayip ve bebegin bu yüzden herhangi bir rahatsizligi göründügünde doktorlar mahkemelik olabiliolarmis..
allahim bütün normal dogum isteyenlere normal dogurmayi nasip etsin insallah..
benim kuzumda 3 ay dir tepe taklak kanalda bekliyo :dance:
H
hafsaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hafsaa
amin inşallah canım ya normal istiyorum ben
oh ne guzel işte kanald aolması
oh ne guzel işte kanald aolması
H
hafsaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hafsaa