- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 39
- Konu Sahibi hafsaa
bende çok normal doğum istiyorumm benimkide yazık tepetaklak duruo 2 aydırr başı döndü çocuğumun:))allah yardımcımız olsun wallahi inş hepimiz bir avazda lop diye çıkarırız yavrularımızı:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende çok normal doğum istiyorumm benimkide yazık tepetaklak duruo 2 aydırr başı döndü çocuğumun:))allah yardımcımız olsun wallahi inş hepimiz bir avazda lop diye çıkarırız yavrularımızı:)))
bende artık 8 hazıranı bekleyen bı anne adayı olarak su bır kac saattır aşağılara bır baskı hıssedıyorum oglumda kımıl kımıl maşallahh azcık canımı acıtıyor.. bakalım nasıl geçecek bu gecemız.. yarın buralarda olmazsam bılınkı hastane yollarındayımdır :)))
bende artık 8 hazıranı bekleyen bı anne adayı olarak su bır kac saattır aşağılara bır baskı hıssedıyorum oglumda kımıl kımıl maşallahh azcık canımı acıtıyor.. bakalım nasıl geçecek bu gecemız.. yarın buralarda olmazsam bılınkı hastane yollarındayımdır :)))
benim bebişiminde kafası aşağıda ama kanala girmemiş.doktorum daha erken dedi bişey soylemek için.ben doğumdan korkuyorum yaaa senağlama hala atlatamadımm bu korkuyuuu senağlama geceleri aklıma geliyor gözüme uyku girmiyorrr senağlama napıcam ben yaaaaaaaa senağlamasenağlamasenağlama
kızım sonunda doğum pozisyonu almış off biraz bekletti bizi ama şükür şimdilik normal olcak gibi gözüküyor doğumumuz:dance::dance::dance::dance:
walla kızın 4 kiloyu geçerse normal doğurman zor sanki , ama inş. Allah gönlüne göre verir cnm ..
doğru sölüyorsun cnm ya ben bunu hesaba katmamıştım inşallah hayırlısıyla 38. haftada doğar ultrasona göre 27-28 haziran doğum tarihi....