Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hadi cnm hayırlı olsun biize de dr.1 hafta daha doğum yok dedi..sanki kızımın geleceği tutsa dr. umu dinleyeceknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik
hadi cnm hayırlı olsun biize de dr.1 hafta daha doğum yok dedi..sanki kızımın geleceği tutsa dr. umu dinleyeceknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik
demı ama dusunsene senın sancın gelıyormus acılyormussun dr tutturuyormus ben sana demedım mı dogum yok dıye ne gulerım ama ha:roflol::roflol::roflol::roflol:
valla kızlar temmuz annelerinden de gününü doldurup doğuramayan biri olursa o yoğun istek üzerine ben olacağım sayenizde:roflol::roflol::roflol:...yazık bana da ama dimi kızımı bi an evvel kucağıma almak istiyomsenağlamasenağlamasenağlama....ben geceleri gene uğrar yaparım düzenlemeleri merak etmeyin sizyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben...
demı ama dusunsene senın sancın gelıyormus acılyormussun dr tutturuyormus ben sana demedım mı dogum yok dıye ne gulerım ama ha:roflol::roflol::roflol::roflol:
amann amann ainen walla ..benim doktorda ultrasonda 3 gün erken gelebilir dio adam yinede en son gittigimde (gecen hafta) daha 4 haftaniz var dio klava: 3 gün 3 gündür demi ..nolur söylese..kendim baktim gördüm pc sinden :))))
valla bizimde daha5 haftamız var hayırlısıyla bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alsaydık çok güzel olacak ama daha var sabretmemiz lazım.........