- Konu Sahibi seyrantepe
kızlar bi çoğunuz doğumumdan önceki sorunları yazdıklarımdan az çok biliyosunuzdur. doğumum oldu çok şükür. 40günlük oğlum var. hamilelik stresi demiştik yaşadıklarıma;doğum olunca geçer demiştik geçmedi.:bbo: aksine arttı. düne kadar bebeğimle ilgili tek kelime etmeyen hamileliğimde hiç bi ne iyi niyetini ne tek bi yararını gördüğüm kayınvalidem. bebeğimle benimle ilgili ahkam kesmeye kalktı.üst katlarında oturuyorum. bebeğim durmadığı için yemek yapmaya yemeye dahi vaktim yok diye. 1aydır aşağıda onlarda yiyoruz. orada duruyorum. eşim doğumdan önce sonra herşeyi onlara sorduğundan şimdi de bebeğimle ilgili herşeye karışıyor. 9ay önce doğum yapmış eltimde geliyor aşağıya çoğu zaman; onunda kalır yanı yok. sürekli oğlumla ilgili öyle yapma söyle yap. böyle davranma söyle davran. artık sıkıldım. ikiside sürekli yaptıklarıma müdahale ediyorlar. sütüm bebeğime yetmiyor. doyuramıyorum. zayıfladı diye mama vermeye başladık. onu bile sürekli bu çocuk senden doymuyor diyorlar. zayıfladı kilo almıyo yok iyi beslenmiyo diyorlar. ben bu duruma zaten yeterince üzülüyorum. akşama kadar zaten emziriyorum daha ne yapayım. ne zaman kucağıma alsam oğlumu o çocuğu kucağa alıştırmışsın diyor eltim. durmayınca ne yapayım. ağlıyo susmak bilmiyor. ne yapsam da huylarından vazgeçirsem bilmiyorum. bişeyde söyleyemiyorum. eşim ne söyleseler onu yapıyor. geçenlerde çocuğun gözünde iltihaplanma oldu devamlı akıyordu. dra götürelim diyorum kaynanam bebeklerde hep olur onda bişey yokk dedi 1 hafta bekledim o halde. gözü neredeyse kapanmaya dayandı hala bişeyi yok diyo. en sonunda kendi başıma götürdüm dr a. allahtan götürmüşüm enfeksiyon kapmış. dr çok kötü olmuş dedi. ilaçlarla bi haftada ancak düzeldi. kaynanam düne kadar bebeğin adını ağzına almıyordu şimdi herşeyine karışıyor. bunu çok sevdiğinden yapmadığınıben biliyorum. karışmak için dediğini yaptırmak için yapıyor. ben nasıl davranayım da vazgeçireyim bu durumdan yardım edin kızlar yaaa:1no2: