Bebeğinizin hareketlerini hissediyormusunuz ??

Hadi yaa 5 hafta sonramı çağırdı? ben şubat 16'da gitmiştim en son işte nerdeyse 1 ay falan oluyo ama 5 hafta çok değilmi ya :KK43:( Gerçi bende şeker çıktı ya belki o kadar uzatmaz daha sık kontrol etmesi gerekebilir. Adasu bu arada senin yükleme değerlerin kaç çıkmıştı yazabilirmisin bana normal sonuçlar nasıl oluyomuş merak ettim.

canım 100 gecmedi degerlerim :teytey:

banada haftaya şeker kan ve idrar testi yapılacak bakalım inşallah ii çıkar sonuçlarım şeker çıkmaz inşallah sonuçlarım çıkınca yazarım szie kaç çıktığını...

kızlar benim velet çok fena. Acıktımı yemek kokusu duydumu kıpır kıpır bişeyler yiyeyim sesi soluğu çıkmıyor. Babasıda öyleymiş bebekken, bir tek açken ağlarmış. Dışardan görebiliyoruz hareketlerini Babasıda hissediyor. Gece uykumdan uyandırıyor. uyanıp onu izliyorum. Çok güzel bir duygu Allah herkese yaşatsın.

Bidişim Ben Neden Göremiyorum Dişardan Hareketlerini:KK43: Benimkiside Sürekli Oynuyor Durmadan Ama Dişardan Belirgin Değil.. Allahherkese Sağlikli Bebekler Versin

vallaha benim su an karnim degisik degisik pozisyon aldio
hareketli belli
ellerimi koydum karnima
bi vurdu yaramaz hic sormayin
icinde sanski rep yapio allahim cok guzel bi sey
istehen herkese yasat bu duyguyu insallah

selam; bende temmuz annesiyim aranıza bugün katıldım. bende ilk 18 haftalıkken hissetmiştim hareketlerini çok hafifti şimdi 21 haftalık resmen tekmeliyo harika bi duygu:b

Gelincik Ramiza Hoşgeldin Canim Allah Anali Babali Büyütsün.cinsiyeti Belli Mi Canim

Evet Canim Benimkide Erkek Teşekkür Ederim Canim Seninkinide Allah Anali Babali Büyütsün

Bidişim Ben Neden Göremiyorum Dişardan Hareketlerini:KK43: Benimkiside Sürekli Oynuyor Durmadan Ama Dişardan Belirgin Değil.. Allahherkese Sağlikli Bebekler Versin

canım her hamilelik farklıdır.hareketlerini hissediyor olman bile çok güzel.ama belli olmaması bebeğinin sağlıksız olduğunu göstermez.zaten önümüzdeki haftalarda buna yeterince yaşayacağız.bulunduğun haftanın tadını çıkar :içelim:

bende prensesimin hareketlerini yeni yeni hissetmeye başladım.bazen hiç ses soluğu çıkmıyor.o zaman acaba bişeymi oldu meleğime diye çok korkuyorum.elimde değil bu korku.hareket edene kadar üzülüyorum:KK43:

Kızlar ben 25. haftamdayım daha 10 gündür falan görebiliyorum dışarıdan hareketlerini sizde bi kaç haftaya kadar görürsünüz merak etmeyin hem bazısı erken görür bazısı geç birazda hamile kalmadan önceki göbek yapısıyla alakalı biraz göbişliyseniz accık gecikebilir ama endişelenmeyin sakınnnn

ah ah benimkini hic sormayin var ya gitsin
super bi sey kipir kipir
hareketli falan hep belli hele muzik falan duydugu zaman ben oynarim o da karnimda oynar
hey masallah annesi kurban olsun

Ben de artık rahat rahat hissedebiliyorum. Özellikle akşam eve gidip ayaklarımı uzatınca başlıyor kızım.. bir de geceleri.. tuvalete kalkmak için uyandığımda kıpır kıpır olduğunu hissediyorum. geçen dışardan da farkedildi. o gün çok hareketliydi. eşim de farketti. çok tuhaf bişey bu yaaa...

bende 2-3 gundur hissediyorum....ama dısardan falan belli olmuyor daha...çok guzel bir duygu...ilk hareketlenmeye basladıgından beri kendi vesikalık resmimi karsıma koyup bakıyorum...ilk hareketinde kime bakarsan ona benzermiş ya...

kızlar bizim bebişde çok hareketli maşallah .. gece özellikle 12 ve sonrasında ...bende artık dışardan görüyorum hareketlerini .. bu arad karnım bu ay birden bire kocaman oluverdi :)) ben memnunum ama:))kimse inanmıyodu yoksa hamile olduğuma

kızlar bende şimdi kızımla müzik dinliyorum bilgisayarın hoparlörünü yaklaştırdım karnıma cok sesli degil candan ercetinin melek şarkısını actım ve kızımın tekmelerini dışardan izledim:asigim: cok sevdi kerata cok güzel bişi yaa anlatılmaz yaşanırmış gercekten :sm_cool:

Evet Canim Benimkide Müziği Duyunca Coşuyo Artik Babsida Hissediyo.dişaridanda Hisseddile Biliyo.ayy çok Güzel Bir Duygu Yaa.benimde Valla öyle Oldu Birden Biree Karnnim Büyüyü Verdi Ve Birazda Yirtildi.ama Napalim Katlanicaz Hiç Bişey Kar Etmiyo Hiççççççççç

X