Bebeğinizin hareketlerini hissediyormusunuz ??

adasu insanların doldurusuna gelme
kimse doktor degil sonucta ..
doktorun neyi uygun gorurse onu yap arkadasım
illaki normal diye tutturmak ne demek oluyor onu da anlamıs degilim..

normal yap diye tuturan kişide sezeryan yapmış bir kişilik :KK70:

yaa tamam ben sadece doktora uygunsa normal istedigimi belirticem cünkü biz dogum hakkında hic konuşmadık yarın enine boyuna konuşulcak
zaten kızım icin hayırlısı saglıklısı neyse onu tercih edicem tabi doktor sezeryan dedikten sonra kim karşı gelebilir ki..

öyle vallahi hidennisko yeterki hareket etsin canım yansın ama etsin annelik demek buymuş :asigim:

kızlar şimdi daha iyi anlıyorsunuzudur beni ben işte dogru dürüst hareket hissedemiyordum şimdi hepinizin bebişleri yavaşlamış ne kötü bir durum dimi..
benimkide sizinkinin aksine gidiyor sanırım aslında bu zamanlarda yavaş olması lazım aman aman hareketli olsunda takip etmesi daha kolay oluyor
az öncede görümcem geldi yarın sabah gidicez yaa sen daha iyisin bebekte iyi dedi sezeryan iseteme dedi elimde olan bişise zaten sezeryan istemiycemki ben yaa neden millet cok bilmişlik taslıyor anlamıyorum ben bilmiyormuyum doktora ne diycegimi

HAYATIM BUNU BİLMİŞLİK OLARAK DÜŞÜNME.
HERKES NORMAL DOĞUMU TAVSİYE EDiYOR.
BEN 3 GÜNDÜR İSHAL ve KUSMA ŞİKAYETİYLE SÜREKLİ YATIYORUM.
NORMAL DOĞUMUMU BEKLEYEN HERKES, SEZERYAN OL DEMEYE BAŞLADI.
GÖRÜMCEN DOĞUM YAPTI MI BİLMİYORUM AMA, iNAN ONUN DA BİR BİLDİĞİ VARDIR.
SONUÇTA SEN ONUNDA YEĞENİNİ TAŞIYORSUN...
SENiN KADAR OLMASA DA ONLAR DA BİR TELAŞ iÇİNDELER...

benim kızımında hareketleri değişti.önceleri tekme şeklinde hissederdim şimdi bi tarafı kaldırıyo bi tarafı indiriyor bazen yumurta gibi bişey çıkıyor karnımın bi kenarından, bazen poposunu ittiriyo kaburgamın altında kocaman bir top şeklini alıyor.bu arada çok sık hıçkırık hissediyorum bazen günde 3-4 defa en az 5-10 dk.hıçkırıyor dışardan bakıldığında bile belli oluyor bu kadar hıçkırması normalmiki.

benim kızımında hareketleri değişti.önceleri tekme şeklinde hissederdim şimdi bi tarafı kaldırıyo bi tarafı indiriyor bazen yumurta gibi bişey çıkıyor karnımın bi kenarından, bazen poposunu ittiriyo kaburgamın altında kocaman bir top şeklini alıyor.bu arada çok sık hıçkırık hissediyorum bazen günde 3-4 defa en az 5-10 dk.hıçkırıyor dışardan bakıldığında bile belli oluyor bu kadar hıçkırması normalmiki.

HIÇKIRMASI NORMAL CANIM.
BEN DOKTORUMA SORMUŞTUM :))
BİZİMKİDE POPİŞKOSUNU iTİYOR BEN TUTUNCA ÇEVİRİYOR KIÇINI AYAKLARIYLA VURMAYA BAŞLIYOR...

ay arkadasım aynen..benim oğlanın hıckırmasından ben rahatsız oluyorum küçücük bedeniyle o olmuyor mu ki???

niye bu kadar cok hıckırdıgını anlaıs degilim her gun en az 4-5 kez tutuyor ve uzun sürüyor...dısarıdanda resmen sarsılıyor karnım hıckırdıgında:1hug:

benimkide çok sık hıçkırıyorr bide dikkat ettim hep ben yemek yedikten sonra hıçkırıyor benim yerime hıçkırıo herhalde çocuğumm :))çok acayip gerio karnımı bu aralar o yüzdende çok çatladımm hiç çatlağım yok die seviniyodum ama bende katıldım çatlaklar kervanına:))

hoşgeldinnn çatlaklar kulubunee :roflol::roflol:
senide aramızda görmekten mutlu oldukkkk zinedilacımmnaniknanik

benimkide çok sık hıçkırıyorr bide dikkat ettim hep ben yemek yedikten sonra hıçkırıyor benim yerime hıçkırıo herhalde çocuğumm :))çok acayip gerio karnımı bu aralar o yüzdende çok çatladımm hiç çatlağım yok die seviniyodum ama bende katıldım çatlaklar kervanına:))

Ne guluyon kız gelüncük:eek:klava: bende de yoktu 10 gundur catlıyom gobek deliğimin once ustunde 3 tane yanyana oluvermis 4-5 gun once de altında 1 tane olmus.Bu saatten sonra krem işi de fayda etmez o kadar serrt ki tam gobek deliğimin orası caart diye ayrılacak sankiÇok üzgünüm çoook

Ne guluyon kız gelüncük:eek:klava: bende de yoktu 10 gundur catlıyom gobek deliğimin once ustunde 3 tane yanyana oluvermis 4-5 gun once de altında 1 tane olmus.Bu saatten sonra krem işi de fayda etmez o kadar serrt ki tam gobek deliğimin orası caart diye ayrılacak sankiÇok üzgünüm çoook

kız bırakta doya doya güliiimmmm:roflol::roflol:
tek ben değilim çatlakkk yaşasınn sende bizdensin demekk:roflol::roflol::roflol:

benim de 2 hafta öncesine kadar göbeğimde yoktu ama artık var dr.da yapacak bişey yok dedi bööle son haftalarda bile çatlak olabilir dedi...:çok üzgünüm:

adasu kafana takma bacım herkes bı yorum yapar bacım mılletı agzı torba deıl kı buzesın sen dr la konus senın için hayrlısı ne ıse o olsun

ay kızlar sormayın yaa 32. haftaya kadar hiç bişey yoktu bende.herhalde ben çatlamicam dedim artık ama son 3 haftada çamaşır hizasının biraz üstünde kırmızı kılcal damar gibi çıktı bi kaç tane ve her geçen gün bi yenisi ekleniyor.senağlama üst taraflarda bişey yok daha ama doğuma kadar kesin olur diye tahmin ediyorum.

jeyyaryaaa kızlarr çatlıyonuz teker tekerr.ee allahın sopası yokk.biz çatladıkta birazda siz çatlayınjeyyar
ama şu doğruki çatlamaya başladıktan sonra krem mrem fayda etmiyo.ben evde yağlı güreşçi gibi geziyodum çatladım.halada çatlıyom.korkuyorum doğuma gerek kalmadan kızım çatlaklardan dışarı düşücek diyee:emir_bebek::roflol::roflol::roflol:

anaaammm biz bu arada son kutumuza atlamışızyaa hahaha inanamıyorummm.:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
31 günümüz kaldıı ayy çokk heyecanlandım ya şimdi benn:dance::dance::dance:

Son haftalarda da mı çatlak oluşuyor yafff.. kafamçokkarıştı ben de çatlamadım diye seviniyordum ama demekki heran çatlama ihtimalim hala var. ben de çatlamadım diye kremimi ihmal ediyordum. bu akşamdan itibaren bol bol süreyim en iyisi...

kızımın hareketleri çok iyi benim :nazar: gün içinde hiç durduğu yok. ama bi kaç gündür canımı feci yakıyor. sanırım topuğunu öyle bir batırıyorki karnımı içerden bıçakla kesiyorlar gibi. dokunuyorum da topuğa... çok değişik bir duygu... yerim ben onun o minicik topuğunu yaaaa... ay duygulandım yine senağlama

Son düzenleme:
Son haftalarda da mı çatlak oluşuyor yafff.. kafamçokkarıştı ben de çatlamadım diye seviniyordum ama demekki heran çatlama ihtimalim hala var. ben de çatlamadım diye kremimi ihmal ediyordum. bu itibaren bol bol süreyim en iyisi...

kızımın hareketleri çok iyi benim :nazar: gün içinde hiç durduğu yok. ama bi kaç gündür canımı feci yakıyor. sanırım topuğunu öyle bir batırıyorki karnımı içerden bıçakla kesiyorlar gibi. dokunuyorum da topuğa... çok değişik bir duygu... yerim ben onun o minicik topuğunu yaaaa... ay duygulandım yine senağlama

meralcim hiç çatlağın oluşmadıysa hala şanslısın demektir.kremini ihmal etme.ama 1-2 bile çıksa arkası geliyo.mesela ben örnek:icecream::icecream:

X