- 14 Eylül 2007
- 5.494
- 238
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle vallahi hidennisko yeterki hareket etsin canım yansın ama etsin annelik demek buymuş :asigim:
kızlar şimdi daha iyi anlıyorsunuzudur beni ben işte dogru dürüst hareket hissedemiyordum şimdi hepinizin bebişleri yavaşlamış ne kötü bir durum dimi..
benimkide sizinkinin aksine gidiyor sanırım aslında bu zamanlarda yavaş olması lazım aman aman hareketli olsunda takip etmesi daha kolay oluyor
az öncede görümcem geldi yarın sabah gidicez yaa sen daha iyisin bebekte iyi dedi sezeryan iseteme dedi elimde olan bişise zaten sezeryan istemiycemki ben yaa neden millet cok bilmişlik taslıyor anlamıyorum ben bilmiyormuyum doktora ne diycegimi
benim kızımında hareketleri değişti.önceleri tekme şeklinde hissederdim şimdi bi tarafı kaldırıyo bi tarafı indiriyor bazen yumurta gibi bişey çıkıyor karnımın bi kenarından, bazen poposunu ittiriyo kaburgamın altında kocaman bir top şeklini alıyor.bu arada çok sık hıçkırık hissediyorum bazen günde 3-4 defa en az 5-10 dk.hıçkırıyor dışardan bakıldığında bile belli oluyor bu kadar hıçkırması normalmiki.
benim kızımında hareketleri değişti.önceleri tekme şeklinde hissederdim şimdi bi tarafı kaldırıyo bi tarafı indiriyor bazen yumurta gibi bişey çıkıyor karnımın bi kenarından, bazen poposunu ittiriyo kaburgamın altında kocaman bir top şeklini alıyor.bu arada çok sık hıçkırık hissediyorum bazen günde 3-4 defa en az 5-10 dk.hıçkırıyor dışardan bakıldığında bile belli oluyor bu kadar hıçkırması normalmiki.
benimkide çok sık hıçkırıyorr bide dikkat ettim hep ben yemek yedikten sonra hıçkırıyor benim yerime hıçkırıo herhalde çocuğumm :))çok acayip gerio karnımı bu aralar o yüzdende çok çatladımm hiç çatlağım yok die seviniyodum ama bende katıldım çatlaklar kervanına:))
Ne guluyon kız gelüncükklava: bende de yoktu 10 gundur catlıyom gobek deliğimin once ustunde 3 tane yanyana oluvermis 4-5 gun once de altında 1 tane olmus.Bu saatten sonra krem işi de fayda etmez o kadar serrt ki tam gobek deliğimin orası caart diye ayrılacak sankiÇok üzgünüm çoook
GICIKKK oldum sana GELÜNCÜÜKklava:klava:klava:laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Son haftalarda da mı çatlak oluşuyor yafff.. kafamçokkarıştı ben de çatlamadım diye seviniyordum ama demekki heran çatlama ihtimalim hala var. ben de çatlamadım diye kremimi ihmal ediyordum. bu itibaren bol bol süreyim en iyisi...
kızımın hareketleri çok iyi benim gün içinde hiç durduğu yok. ama bi kaç gündür canımı feci yakıyor. sanırım topuğunu öyle bir batırıyorki karnımı içerden bıçakla kesiyorlar gibi. dokunuyorum da topuğa... çok değişik bir duygu... yerim ben onun o minicik topuğunu yaaaa... ay duygulandım yine senağlama