Bebeğinizin hareketlerini hissediyormusunuz ??

malesef kramp sorunu bendede var.2,3 gün önce kalçama kramp girdi.ama ömrümde başıma böyle bişey gelmedi.sanki kemiğim kırılmışta batıyor.o derece fena bir acı.adım atamıyordum.bi an hiç geçmicek sanıp oturup ağladım,sinir,stres ve acıdan...ve tam 7 saat sonra geçti.anneme ablama falan sordum normal dediler.olurmuş hamilelikte. bide bacağımın arkasına(tam kaval kemiğinin olduğu yerin arka tarafı) geceleri kramp giriyor.uykudan uyanıyorum acıyla.yaklaşık 10 saniye sürüyor ama sanki bacağım kopuyor.Allahtan hergün olmuyor bu kramplar.yoksa halim ne olur bilemiyorum...

CANIM BEN BU ARALAR SÜT İÇEMİYORUM O YÜZDEN OLUYO.GEÇEN DOKTORUM İNCİR VE MUZ YE DEDİ.BAKALIM YİYORUM AMA İNŞALLAH GEÇER.
EVET KIZLAR YA OĞLUM Bİ HAREKETLİKİ SORMAYIN GİTSİN:nazar:
DIŞARIDAN DÖNDÜĞÜNÜ FALAN HİSSEDE BİLİYORUM ÇOK GÜZEL BİR DUYGU ALLAH HERKEZE YAŞATIR İNŞALLAH

bende gidicem 16 sı gibi bakalım sorucam bende döndümü diye bide normal doğum istiyorum onu sorucam olurmu diye gerçi son aylar daha belirgin oluo ama belki anlar çatıma falan bakarsaa çokta merak ediyorum tosunumuu büyümüştür 1 ayda kerata yerim ben onuuuu ay bi gelseler sağ salim inşallah yarabbimm...

benimde gitmem lazım 15 , 16 sı gibi doktor zamanımız geldi. merak ediyorum acaba 3 hafta oldu nerdeyse görmiyelii.. bu sefer baaya bi büyümüştür benim zilli.. :dance:

ben bugun kizimi gordum kontrolum vardi ultrasona girdim
kadin dedi hamilelik sekeriniz olabilir dedi hani demistim ya suyu fazla diye ondan iste
dedi dikkat etmelisiniz yiceklerinize
yarin gidip kan testini yapacam yada cumartesi uc saat nasil dayanacam be o igrenc sekerli suyu icmeye ay dusunmek bile istemiyorum
kadin kizimin kemiklerini kontrol etmek icin zorlandi cunku benim kiz kipir kipirdi masallah kadin bi guluyor fransizca dio ki yaramaz cadi seni dur da bi olcu yapayim diye bi gulduk bi gulduk allahim ya buyuor kizim benim
kilosu boyu normalmis ama solemeyi unutu bende sormayi unutum gene :)
ama herseyi iyi cok sukur kizimin

kadin dedi hamilelik sekeriniz olabilir dedi hani demistim ya suyu fazla diye ondan iste
yarin gidip kan testini yapacam yada cumartesi uc saat nasil dayanacam be o igrenc sekerli suyu icmeye ay dusunmek bile istemiyorum
kadin kizimin kemiklerini kontrol etmek icin zorlandi cunku benim kiz kipir kipirdi masallah kadin bi guluyor fransizca dio ki yaramaz cadi seni dur da bi olcu yapayim diye bi gulduk bi gulduk allahim ya buyuor kizim benim

cadı oldugu dogru anasıda bir cadı :roflol: sevindim canım bebişinin iyi olmasına nerdeyse tüm temmuz annişlerinin yarısı yaptırdı içti o igrenc şekerli suyu tatmayan tek sen kaldı bakalıma.s. inş. sonuclarında güzel cıkar canım Şeniz

Kizlar Artik Bebişler Büyüdü Hani çorumlu Cadi Diyoduya şurasi Burasi Diye Bende Nasil Hissediyo Diyodum.çorumlucum Sana Hak Veriyorum şimdi Dünden Beri Oğlum Sanki Içeride Bi Oraya Bi Buraya Gidip Geliyo.sanki Parmaklariyla Içimi Tirmaliyo Gibi.hele Dün Uyurken Idrar Beni Ok Sikistirmiş Karnimda Bi Hareketlenmeyle Uyandim Demekki Sikişinca Canim Kuzum Rahatsiz Oldu Yeri Daralinca Sağ Tarafima Kivrilmiş Gibiydi Kafasini Hissettim Sanki Karnimdan çikacakmiş Gibi Oldu Taş Gibiydi.dokundum Oğluma Ama Birzada Korktum Ne Bileyim Ilk Defa Yaşadim Bu Kadar Net O Yüzden Herhalde.
Allahim Seeeen Ne Kadar Büyüksüüünnnnn

ay kızlar dr bana yaptırmadı ki
evet ghaneli ole oluyo sız bıde benım kını gorun zıplıyo resmen sıpam

benimki ben uyurken o kadar cok kimildiyoki .. rüyamda hep karnimdan ya ayaginin ya da elinin ciktigini görüyorum ..
Bende parmaklarini sayiyorum tam mi diye :roflol:
bide benimle iletisim kurdugunu hissediyorum .. parmaklarimi karnimin üzerinde gezdiriyorum o da ayni yerden benim parmaklarima dokunuyo..
allam cooook güzel yhaaa

benim kizimin bi huyu var ki simdiden sabahin saat 4 de basliyor depiklemeye mubarek sonra devam ediyor duruyo uyuyor sonra saat 6 da gene basliyor sabahci annesi gibi kizim da :)

büyüdüler canim yha ..ikihafta önce 34 cm di benimki ..
bende eve gelince metreyi karnima koyup ölctüm kocamann :))

evet büyüdüler kızımın kafası soluma yatık hissediyorum daha bir agırlık var orda ayaklarıda gögsümün altında orda tekmelrini hissediyorum bebişimin :asigim:

çorumlucum merak ettim tahlil yaptırdınmı
bende yarın gideceğim bakalım seker durumumuz nasıl:uhm:
bu kadar tatlı yersem kesin yuksek cıkacak :KK43::-)sm_confused:fisfisfis

ayyy anamm allah kolaylık versin bacım sana kafamçokkarıştı

sagol icerken kusmazsam iyi olcak benneyaptımki
igrenc ya serbetten kotu oluyor iggggtatlicadiarzu
uc saat nasil kalcaksam orda
elime bi iki kitap falan alam da canim SIKILMASIN :çok üzgünüm:

sagol icerken kusmazsam iyi olcak benneyaptımki
igrenc ya serbetten kotu oluyor iggggtatlicadiarzu
uc saat nasil kalcaksam orda
elime bi iki kitap falan alam da canim SIKILMASIN :çok üzgünüm:

valla oturdum ben gelen geceni seyrettim ozaman canım bide her saat başı elime bardak verip idrarda istemiyolarmı deli oluyordum yokki nerden cıkartıyımda getiriyim diyodum zorl zorla olmaasada tuvalette gidiyodum valla :1no2: anacım sakın kusuyım deme orda laboratuardaki kızada sinir oldum zaten kusarsan söyle tekrar vericem demesine ne kadar rahat söylüyor yaa sen hic kusmadan dur ozaman ukala karı :dilcikar:

valla oturdum ben gelen geceni seyrettim ozaman canım bide her saat başı elime bardak verip idrarda istemiyolarmı deli oluyordum yokki nerden cıkartıyımda getiriyim diyodum zorl zorla olmaasada tuvalette gidiyodum valla :1no2: anacım sakın kusuyım deme orda laboratuardaki kızada sinir oldum zaten kusarsan söyle tekrar vericem demesine ne kadar rahat söylüyor yaa sen hic kusmadan dur ozaman ukala karı :dilcikar:

vallaha ne kadar kolay demesi demi onlara
gelin de siz icin bari
evet canim mecburen geri veriolar kusarsak allah yardimcimiz olsun napalim bebegimizin sagligi icin katlanicaz artikşakkıdı

vallaha ne kadar kolay demesi demi onlara
gelin de siz icin bari
evet canim mecburen geri veriolar kusarsak allah yardimcimiz olsun napalim bebegimizin sagligi icin katlanicaz artikşakkıdı

öyla valla bebişlerimiz için nelere katlanmadıkki şakkıdı tek sen kaldın dimi şeker ölcümü yaptırmayan hadi bakalım yaptırda hayırlı sonuclarını yaz buraya canım a.s. 3 saat bekliycen bide sonuclar icin 1,5 yada 1 saat de onun icin bekliycen allah kolaylık versin :teselli:

X