Bebeğinizin cinsiyetini kaçınca hafta net olarak öğrendiniz paylaşalım :)

yok burda doktor yada ebe yollarsa hastahaneye gidiyorsun oda ozel kagit veriyor, tum hastahaneler ayni ozel yada devlet yok, doktoruna bile sabah erken kalkip telefon edip anca oyle randevu alabiliyorsun.. acil olursada aksam mesela baska doktora gidiyorsun oda ilk mudahaleyi ediyor yarin doktoruna git diyor:)
birinde tam bilegimin yan tarafina bicak saplandi oda ayh acidi deyipte cektim cekince birseyler cikti hemen hastahaneyi aradim kadin bana bir saat sonrasina randevu verdi.. burda o yonden cok kotu paranda olsa birsey yapmiyorlar..

Aa hakikaten işin çok zormuş canım :anneadayı:
Yurtdışını böyle bilmiyorum o halde iyiki Türkiye'deyim geldiğinde acısını çıkarırsın burada :KK48:

Aa hakikaten işin çok zormuş canım :anneadayı:
Yurtdışını böyle bilmiyorum o halde iyiki Türkiye'deyim geldiğinde acısını çıkarırsın burada :KK48:

evet zaten esimin anneside diyor hep gel kizim burda muayene ol burdan baktiralim diye ama oda maddiyat istiyor..

evet zaten esimin anneside diyor hep gel kizim burda muayene ol burdan baktiralim diye ama oda maddiyat istiyor..

Öyle tabii. Ama İstanbulda her bütçeye uygun özel hastane var gerçekten. Ha bazıları ciddi miktarlar ama gereksiz. 20 lira verince de aynı şey 200 verincede.

bende 15+3 günlükken merkatan hemen özele gittim. Hiç bir yerini göstermedi. 12. haftada bile daha netti :) doktor baya uğraştı ilk izlenimler erkek dedi ama hiç emin olmayarak bakalım. Diğer kontrolüm 18. haftaya girdiğim gün. 3 lü tarama yapılacak.İnşallah öğrenirim. Kızlar 3 lü tarama kaçıncı haftaya kadar yapılıyor?

bende 15+3 günlükken merkatan hemen özele gittim. Hiç bir yerini göstermedi. 12. haftada bile daha netti :) doktor baya uğraştı ilk izlenimler erkek dedi ama hiç emin olmayarak bakalım. Diğer kontrolüm 18. haftaya girdiğim gün. 3 lü tarama yapılacak.İnşallah öğrenirim. Kızlar 3 lü tarama kaçıncı haftaya kadar yapılıyor?

Hayırlısı olsun inşAllah canım 18. haftada gösteriyorlar artık:anneadayı:
Benim doktorum 3'lü ve 4'lü taramaya gerek duymadığı için bilmiyorum:anneadayı:

X