Bebeklerimizin cinsiyet lerini ve kaçıncı hafta da öğrendik paylaşalım kaynasalim

canım ben de 12+1. hafdayım haftaya çarşamba geç mi olur ikii test için??
Yok canım olmaz.. :KK66: Ben yaptırdım bugün, ölçümler iyi çıktı.. Çok şükür bebişimiz sağlıklı.. =)

Kızlar Merhaba 12. Haftaya girdik ama doktor cinsiyet için erkek dedi 5 hafta sonra bakicakmisiz beklemek çok zor :)

Ben 2 li test yaptırmak istemedim 4. Ayda 3 lu test yaptiricam cinsiyetide ozaman ogrenicekmisiz

Kızlar bi farkı belki ama olmaz umarım ama eğer bebeginizde Dawn sendrom u varsa 2 li test sayesinde daha erken öğrenmiş olursunuz çünkü 2 li test 11.hafta civarı 3 lu test 18.hafta civarı yapılıyor erken ogrenirse niz yapılacak bişeyler olabilir belki

merhaba bende cmtsi günü doktora gittiğimde 16+2 de öğrendim kızım olacağını Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin şimdide isim bulma macerası başladı:)

Benim Dr um emin olmadan kesinlikle söylemiyor. Çok merak ediyorum.
16 aralıkta 3D ultrason um var (maalesef Türkçede ki adını bilmiyorum almanyada yaşıyorum. Burda organscreening deniyor).
İnşallah o zaman belli olur.

Herkes erkek diyor ama benim içime kız diye doğuyor. Hayırlısı olsun inşallah

Günaydın 14. Haftaya girdim dün kontrolüm vardı. çok detaylı bir ultrason yaptı doktor ve % 90 kız dedi. hersey yolunda çok sukur. 3 hafta sonra 3 lu test için gittiğimde birdaha bakıp net sonucu soylicek :)

Bende dun ogrendim kizlar 12+2 de.
%90 erkek dedi dr.
Esimde yanimdaydi, cok sevindik :) ben zaten hep hissediyordum :)

Büşra Merhaba mide bulantısı ne durumda senin

Allaha şükürler olsun mide bulantılarım kısa sürdü benim şuan yok , şuan et , tavuk ve balıktan midem bulanıyor yiyemiyorum kokularına bile dayanamıyorum , sizin nasıl?

Ben
Allaha şükürler olsun mide bulantılarım kısa sürdü benim şuan yok , şuan et , tavuk ve balıktan midem bulanıyor yiyemiyorum kokularına bile dayanamıyorum , sizin nasıl?
Et tavuk asla asla yiyemiyorum kokusuna dayanamıyorum mantarinda tabii. Mide bulantilarim sabahları ve akşam yatmadan çok aşırı oluyo okadar bulantı ya rağmen hala kilo alabiliyor çok ilginç :)

X