- 22 Nisan 2015
- 19.171
- 116.774
Yok canım olmaz.. Ben yaptırdım bugün, ölçümler iyi çıktı.. Çok şükür bebişimiz sağlıklı.. =)canım ben de 12+1. hafdayım haftaya çarşamba geç mi olur ikii test için??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım olmaz.. Ben yaptırdım bugün, ölçümler iyi çıktı.. Çok şükür bebişimiz sağlıklı.. =)canım ben de 12+1. hafdayım haftaya çarşamba geç mi olur ikii test için??
Ben de kararsizim. 2'li testle 3 lunun farki ne ki acaba?¿Ben 2 li test yaptırmak istemedim 4. Ayda 3 lu test yaptiricam cinsiyetide ozaman ogrenicekmisiz
Aynen down sendromunu erken farkediyolar doktor hiç Bi sorun yok 3 lu yapalım dedi sen eğer tedirginsen yaptır canimBen de kararsizim. 2'li testle 3 lunun farki ne ki acaba?¿
Büşra Merhaba mide bulantısı ne durumda senin13+4 Günlükken öğrendim kesin kız dedi :)
Büşra Merhaba mide bulantısı ne durumda senin
Et tavuk asla asla yiyemiyorum kokusuna dayanamıyorum mantarinda tabii. Mide bulantilarim sabahları ve akşam yatmadan çok aşırı oluyo okadar bulantı ya rağmen hala kilo alabiliyor çok ilginç :)Allaha şükürler olsun mide bulantılarım kısa sürdü benim şuan yok , şuan et , tavuk ve balıktan midem bulanıyor yiyemiyorum kokularına bile dayanamıyorum , sizin nasıl?