Bebeklerimizin cinsiyet lerini ve kaçıncı hafta da öğrendik paylaşalım kaynasalim

Büyük avantaj gerçekten ilk çocuğun kız olmasi benimde ilki kız Muhteşem bişey evde elim kolum

İlk başta 2'li tarama testinde erkek gibi gözüküyor ama kesinlikle net diyemem dedi...
16 hafta biterken net olarak erkek dedi doktorumuz :)

Bende bu hafta 12.haftaya giriyorum kız hissediyorum sağlıklı olsun en önemlisi bu tabi ama sabirsizlaniyorum bi an once öğrenmek için :)

merhaba,
ben bebişimin cinsiyetini 2 li test için gittiğimde öğrendim.(11+3'te)
bebişim erkek olacak inşallah , %100 demedi doktorum ama çıkıntısı çok net belliydi :)

Benim bebişimde erkek olacak allahın izniyle 12. Haftada öğrendim..allah cümlemizinkini hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

benim 13. haftam dün kıza benziyor dedi ama bakalım diğer ay netleşir gittiğimde.çin takvimide yaptık kızdı :)

Yarın ikili testimiz var inşallah öğreniriz.
Çin takvimi erkek diyo, benim de içimden erkek geçiyor. :KK66:

benim 13. haftam dün kıza benziyor dedi ama bakalım diğer ay netleşir gittiğimde.çin takvimide yaptık kızdı :)
Çin takvimi palavra :KK52:inanmayın imkansız zaten yasa aya göre vs tahminler ben her zaman bilimsellikten yanayım zaten iki seçenek var ya kız olacak ya erkek hamilelerin yarısında tutacak yarısında tutmaya tutanlar cin takvimine inanacak tutmayanlar inanamayacak benim mesela ilk hamileligimde tuttu ikincisinde tutmadı şimdi ben inanmalimiyim inanmalimiyim bilimsel bir gercekliligi olmadığı için inanamam

Kaç haftalik bebegin canım bende 12. Haftada yapılmıştı 2 li test ama doktorum cinsiyet için erken demisti

13 canım, bazıları 11. haftada öğreniyor nasip..
Yarın ikili testimiz var, bakalım bizimki göstericek mi?

X