Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12. Hafta erkek gibi dedi. Erkek mi acaba... gorecegiz.
Hadi hayirlisi bakalim12. Hafta erkek gibi dedi. Erkek mi acaba... gorecegiz.
2 li testte cinsiyet tahmini yapıyormu doktorlarİlk başta 2'li tarama testinde erkek gibi gözüküyor ama kesinlikle net diyemem dedi...
16 hafta biterken net olarak erkek dedi doktorumuz :)
Normal de bakmıyor canım, tesadüfen bebek uygun pozisyonda ise belki o şekilde görmüş olabilir. Ama kesin de dememişti :)2 li testte cinsiyet tahmini yapıyormu doktorlar
Analdim ultrason da baktı yani bende değerler den tahmin yaptı sandım ilahi benNormal de bakmıyor canım, tesadüfen bebek uygun pozisyonda ise belki o şekilde görmüş olabilir. Ama kesin de dememişti :)
Analdim ultrason da baktı yani bende değerler den tahmin yaptı sandım ilahi ben
Çin takvimi palavra inanmayın imkansız zaten yasa aya göre vs tahminler ben her zaman bilimsellikten yanayım zaten iki seçenek var ya kız olacak ya erkek hamilelerin yarısında tutacak yarısında tutmaya tutanlar cin takvimine inanacak tutmayanlar inanamayacak benim mesela ilk hamileligimde tuttu ikincisinde tutmadı şimdi ben inanmalimiyim inanmalimiyim bilimsel bir gercekliligi olmadığı için inanamambenim 13. haftam dün kıza benziyor dedi ama bakalım diğer ay netleşir gittiğimde.çin takvimide yaptık kızdı :)
Kaç haftalik bebegin canım bende 12. Haftada yapılmıştı 2 li test ama doktorum cinsiyet için erken demistiYarın ikili testimiz var inşallah öğreniriz.
Çin takvimi erkek diyo, benim de içimden erkek geçiyor.
Kaç haftalik bebegin canım bende 12. Haftada yapılmıştı 2 li test ama doktorum cinsiyet için erken demisti
canım ben de 12+1. hafdayım haftaya çarşamba geç mi olur ikii test için??13 canım, bazıları 11. haftada öğreniyor nasip..
Yarın ikili testimiz var, bakalım bizimki göstericek mi?