Bebeğinizin cinsiyetini kaçınca hafta net olarak öğrendiniz paylaşalım :)

cinsiyeti öğrenmek için 13+1 ken özel hastaneye gittim doktor hemen gördü ve söyledi erkek olduğunu. normalde devlete devam ediyorum ordaki randevum 3lü test için 17. haftadaydı o zaman gittiğimde devlette erkek olduğunu söyledi. siz öğrendiniz mi bu arada :)
illa ki özel hastaneden mi öğrenebiliyoruz cinsiyetini ?

illa ki özel hastaneden mi öğrenebiliyoruz cinsiyetini ?

İlla ki değil tabii. Ama onlar daha detaylı inceliyor ve daha fazla zaman ayırıyor o kadar. Bebeğiniz kendini göstermezse yine göremiyorlar benim bebeğimin göstermediği gibi 18. haftada öğrendim erkek olduğunu:anneadayı:
Devlet hastanesine gitmiyorum ama onlar randevu ile çalıştıkları için herkese eşit zaman ayırıyorlar tek fark bu. Durumunuz el veriyorsa özele gidebilirsiniz.

Bir şey sorabilir miyim 3 ayımı dolduruyorum ve hiçbir test yaptırmadım en son kalp atışlarını duymak için gittim 2 aylıkken cuma günü gittiğim zaman neler yapılacak test?

2 aylıkken gittiğim zaman özele gitmiştim ve orada da doktor hiç birşey soylemedi kalp atışları oluşmuş sağlıklı dedi sadece bu kadar ne olacak ne olmayacak diye hiçbirşey söylemedi?

Bir şey sorabilir miyim 3 ayımı dolduruyorum ve hiçbir test yaptırmadım en son kalp atışlarını duymak için gittim 2 aylıkken cuma günü gittiğim zaman neler yapılacak test?

İkili test zamanınız geçmiş nasıl olurda hiç test istemezler. Kan değerleriniz için de test istemiş olmaları gerekiyor:KK64:

2 aylıkken gittiğim zaman özele gitmiştim ve orada da doktor hiç birşey soylemedi kalp atışları oluşmuş sağlıklı dedi sadece bu kadar ne olacak ne olmayacak diye hiçbirşey söylemedi?

10 haftalıkken kan değerlerime bakmak için test istedi doktorum benden daha sonra 12 haftalıkken 2'li taramamı yaptırdım. Eşimle kan uyuşmazlığımız olduğu için onunla ilgili bir test daha yaptırdım 17 haftalıkken. 18'e girdiğimde AFP yaptırdım ve önümüzdeki hafta 4 boyutlu ultrason için gideceğim. Şimdiye dek bir kaç test istemiş olmaları gerek.
Takip etmiyorlar mı acaba. En son ne zaman gittiniz ve doktor bir daha ne zaman çağırdı? 12 haftalıkken 2'li tarama yapılıyor bunu söylememiş olması garip. Hangi hastaneye gidiyorsunuz ki?

Özel bir tıp merkezine gittim 8+1 günlükken kalp atışlarının oluşup oluşmadığı için gittiğim de kalp atışlarının oluştuğunu ve sağlıklı bir sorun yok dedi bende kalp atışları önemli demişlerdi onun için gitmiştim oluşup oluşmadığını başka da birşey bilmediğim için sadece bunları söyledi ve çıkmıştım o kadar

Özel bir tıp merkezine gittim 8+1 günlükken kalp atışlarının oluşup oluşmadığı için gittiğim de kalp atışlarının oluştuğunu ve sağlıklı bir sorun yok dedi bende kalp atışları önemli demişlerdi onun için gitmiştim oluşup oluşmadığını başka da birşey bilmediğim için sadece bunları söyledi ve çıkmıştım o kadar

8 haftalıkken normal kalp atışına bakıyorlar genelde zaten benimde öyle olmuştu. Peki İstanbulda mısınız? Hangi devlet hastanesine gidiyorsunuz?

Adana Kadin Dogum ve Çocuk Hastanesi gideceğim cuma gününe bakalım ne diyecek doktor yapılmayan testleri de soracağım yapılmadığı için bir sakıncası var mı yok mu?

Bir sakıncası yok ama 2'li tarama testi önemli bir test erken teşhis için önemli en azından. Eğer gitme şansınız varsa emen bugün bi özel hastanesine gidin derim. 13+3'teyim dediniz sanırım. Bu testin süresi 14 haftada bitiyor ve siz 14 haftaya girmişsiniz veyahut bir özel hastaneyi arayıp bu konuyu danışın:anneadayı:

cuma günü 13+ 3 oluyorum devlet hastanesinden randevu aldım orada soracağım önemli sormam gereken başka şeyler var mı yardımcı olursanız sevinirim

X