- 9 Haziran 2022
- 15
- 5
- 1
- 35
Evet evet ultrasonkarından mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet ultrasonkarından mı
paşa gibiEvet evet ultrason
Doktorumuz da erkeğe benziyor dedi. sağlıkla gelsinler inşallah çok teşekkür ederimpaşa gibi
Selam Kızlarbir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile.Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın![]()
Selam Kızlarbir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile.Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın![]()
görmemişim canım paşa gibi
Benimkini de yorumlar mısın canım 10+1prenses gibi
Allah gönlünüze göre versin.Doktorumuz da erkeğe benziyor dedi. sağlıkla gelsinler inşallah çok teşekkür ederimyorum güncellicem öğrenince
paşa gibi12+ 5 çok heyecanlıyım
Karnımdan ultarsyon hayırlı ve sağlıklı olsun tabiki ama gönlümüzden erkek geçiyor rabbim hayırlısını nasip etsinpaşa gibi
8+1 vajinal ultrason yorum yaparsanız sevinirim teşekkür ederimSelam Kızlarbir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
paşa gibiPasha22 teyzemiz 10+1 günlük karından ultrason bize de tahmin de bulunur musun
Eki Görüntüle 3082017
teoriye göre erkek ama bence prenses8+1 vajinal ultrason yorum yaparsanız sevinirim teşekkür ederim
net prensesMerhaba 13+3 karından çekılmıs ultrason. Tahmınınız nedir rica etsem?
Haklı çıktınızpaşa gibi
net prenses![]()
12+1 çıktınet prenses![]()