- 8 Şubat 2018
- 3.605
- 2.576
bebek henüz yok canım 2 hafta sonra tekrar atMerhaba bende goruntumu eklesem bakabilir misiniz acaba 6 haftalık ve karından bakıldı Pasha22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebek henüz yok canım 2 hafta sonra tekrar atMerhaba bende goruntumu eklesem bakabilir misiniz acaba 6 haftalık ve karından bakıldı Pasha22
paşa gibiBuda bizim 7+2 görüntümüz
paşa gibiCanim kucuk olan 8 haftalik vajinal buyuk olan 9 haftalik karindan
ikisi de prenses gibiEki Görüntüle 3079866 Slm cinsiyet tahmini yaparmisiniz 12 +2
Ikiz gebelik çift yumurta ikizleri bakalım doğru çıkacakmı 12 de doktor erken dedi 2 hafta sonra randevu 16 haftalık olucam şuan 14
Hayırlısıyla inşallah cnm 3 prensesim olacak önemli olan sağlıkikisi de prenses gibi
ne zaman öğreneceksiniz?Hayırlısıyla inşallah cnm 3 prensesim olacak önemli olan sağlık
Bu cuma değil gelecek cuma yani ayın 17 sindene zaman öğreneceksiniz?
Canım tekrar merhabaaa beni hatırladınmı bilmiyorum 6 haftalık ilk ultrason resmimi yolladığımda " erkek " demiştin veeee Eveeettt şuan 18 haftalığız bir oğlum olucak Allah nasip kısmet ederse... Sende hemen hemen beni le aynıydın galiba sende durumlar nedir bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum...Selam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
ayy çok sevindim. Allah sağlıcakla kucağına aldırsın inşallah bende 16 haftalıkken gittim erkek gibi ama emin olamadım 20. haftada gel dedi şuan 18 im ben de bekliyorum.Canım tekrar merhabaaa beni hatırladınmı bilmiyorum 6 haftalık ilk ultrason resmimi yolladığımda " erkek " demiştin veeee Eveeettt şuan 18 haftalığız bir oğlum olucak Allah nasip kısmet ederse... Sende hemen hemen beni le aynıydın galiba sende durumlar nedir bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum...
Amiinn kuzum Rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. Hadi bakalım hayırlısı canım kız erkek farketmez sağlıklı olsunlar da benim 10 yaşında bi kızım var 10 yıl aradan sonra oğlum olucak inşallah nasıl bi duygu bilmiyorum çok heyecanlıyımayy çok sevindim. Allah sağlıcakla kucağına aldırsın inşallah bende 16 haftalıkken gittim erkek gibi ama emin olamadım 20. haftada gel dedi şuan 18 im ben de bekliyorum.
bu karındansa evet erkek gibi, yer değiştirmiş olabilir. Hayırlısı olsunEki Görüntüle 3080694
Bu ilk ultrason resmi 6 haftalıkken tek gebelik doye biliyordum ozmn tahminde bılundugunuzda erkek olabilir demiştiniz
Evet karından herşeyin hayırlısıbu karındansa evet erkek gibi, yer değiştirmiş olabilir. Hayırlısı olsun
Benim içinde yorum yaparsanız sevinirim vajinal ultrason 6+3Selam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
yolk sac çok büyük, yorum yapamamBenim içinde yorum yaparsanız sevinirim vajinal ultrason 6+3
Cuma günü kontrolüm var o zaman tekrar bakarsanız sevinirim.yolk saç çok büyük derken kötü bir durum muyolk sac çok büyük, yorum yapamam
yeni hamile annelerimiz ilk önce yolk sac oluşur sonra bebek oluşur, normal bir durumCuma günü kontrolüm var o zaman tekrar bakarsanız sevinirim.yolk saç çok büyük derken kötü bir durum mu
Bende eklesem yorumlarmisiniz acabayeni hamile annelerimiz ilk önce yolk sac oluşur sonra bebek oluşur, normal bir durum