Bizim bebeğimiz içinde tahminde bulunabilir misin :) görüntüler karından
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim bebeğimiz içinde tahminde bulunabilir misin :) görüntüler karından
prenses gibiBizim bebeğimiz içinde tahminde bulunabilir misin :) görüntüler karından
çok ortada, başka görüntü var mı?Merhaba satA göre 7+2 ultrasona göre 6+4 karından ultrason banada bir tahminde bulunur musunuz
Eki Görüntüle 3083437
Malesef tek görüntü ortada olunca genelde ne oluyor cinsiyetçok ortada, başka görüntü var mı?
Merhaba başka bir görsel buldum bu daha net 6 hafta 4 günlük karındançok ortada, başka görüntü var mı?
paşa gibi emin değilimMerhaba başka bir görsel buldum bu daha net 6 hafta 4 günlük karından
6 haftalığız karından bakildi birde bize bir tahminde bulunur musunzpaşa gibi emin değilim
kese oluşmuş bebek henüz göremedim tahmin yapılamaz6 haftalığız karından bakildi birde bize bir tahminde bulunur musunz
paşa gibiBizim bebek byle duruyor 18 haftalık oldum ve cinsiyetını öğrenemedim.sizce nedir![]()
prenses gibi
Vajinal mı?
Hayır karındanbu vajina dan mı?
Paşa gibiBizim bebeğimiz içinde tahminde bulunabilir misin :) görüntüler karından
KarindanVajinal mı?
dediğiniz gibi prenses gibi yerleşmişHayır karından
Evet son olarak kız sanırım karardediğiniz gibi prenses gibi yerleşmiş![]()
Diye tahminde bulunmuştunuz ama cinsiyetinin erkek olduğunu söyledi doktorum.prenses gibi kuzum![]()