3.seferdir aynı şeyi söylüyorsun kuzum bakalımiki kere ne dedim bilmiyorum ama bu görüntü paşa gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3.seferdir aynı şeyi söylüyorsun kuzum bakalımiki kere ne dedim bilmiyorum ama bu görüntü paşa gibi
NurSu-14Ocak.!.: tahmin alabilir miyim7+5 karından sizce ne cinsiyeti ?
Ve ayrıca 12 haftalıkken öğrendim ikiz olduğunu size daha önce 6 haftalıkken tahmin yaptınız erkek dediniz diye hatırlıyorumEki Görüntüle 3079866 Slm cinsiyet tahmini yaparmisiniz 12 +2
Ikiz gebelik çift yumurta ikizleri bakalım doğru çıkacakmı 12 de doktor erken dedi 2 hafta sonra randevu 16 haftalık olucam şuan 14
6+3Selam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
prenses gibiCanim merhaba doktor bişey diyemedi kararsız kaldı. Bı sende bakabilir msin 12+4 karindan . Şimdiden teşekkürler
paşa gibi7+5 karından sizce ne cinsiyeti ?
paşa gibi11+5ten selamlar. Tahmin yapabilir misiniz?
paşa bu canımMerhaba nursu 11 haftalik atmistim prenses gibi demistin bugün 13 +2 hafta olduk özel hastanede doktor %90 erkek dedi son foto attım yeniden baksana
prenses gibi sanki8+4 günlük karından ultrason tahmininizi soylermisnz
prenses gibiMerhabalar 7+6 karından