- 8 Şubat 2018
- 3.605
- 2.576
Allah gönlünüze göre versin.Doktorumuz da erkeğe benziyor dedi. sağlıkla gelsinler inşallah çok teşekkür ederim yorum güncellicem öğrenince
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah gönlünüze göre versin.Doktorumuz da erkeğe benziyor dedi. sağlıkla gelsinler inşallah çok teşekkür ederim yorum güncellicem öğrenince
paşa gibi12+ 5 çok heyecanlıyım
Karnımdan ultarsyon hayırlı ve sağlıklı olsun tabiki ama gönlümüzden erkek geçiyor rabbim hayırlısını nasip etsinpaşa gibi
8+1 vajinal ultrason yorum yaparsanız sevinirim teşekkür ederimSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
paşa gibiPasha22 teyzemiz 10+1 günlük karından ultrason bize de tahmin de bulunur musun
Eki Görüntüle 3082017
teoriye göre erkek ama bence prenses8+1 vajinal ultrason yorum yaparsanız sevinirim teşekkür ederim
net prensesMerhaba 13+3 karından çekılmıs ultrason. Tahmınınız nedir rica etsem?
Haklı çıktınızpaşa gibi
net prenses
12+1 çıktınet prenses
Bu erkek oluyor galiba değil mi ?12+1 çıktı
Nuba göre bakılmıyor mu bu haftalarda bilmiyorum kiBu erkek oluyor galiba değil mi ?
Kiz olunca üç çizgi oluyormus bunda 2 var sanki
Gözünüz aydın sağlıcakla kucağınıza alın inşallahHaklı çıktınız
prenses gibi12+1 çıktı
Açıkçası hiçbir fikrim yokNuba göre bakılmıyor mu bu haftalarda bilmiyorum ki
Canim nuba göre mi yorumluyorsunprenses gibi
Bizim bebek byle duruyor 18 haftalık oldum ve cinsiyetını öğrenemedim.sizce nedirSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın