- 8 Şubat 2018
- 3.605
- 2.576
evet erkek gibi canım11+5 canım yüzde 90 erkek dedi bacak arasında bi sey gördük gibi sen ne diyorsun:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet erkek gibi canım11+5 canım yüzde 90 erkek dedi bacak arasında bi sey gördük gibi sen ne diyorsun:)
maşallah seninki kendini göstermiş bile kuzum kız gibi, doktor tahminde bulunmadı mı?
Canım kıza benziyor dedi doktordamaşallah seninki kendini göstermiş bile kuzum kız gibi, doktor tahminde bulunmadı mı?
bence yanılma payı çok çok düşük maşallah prensesin çok güzel, ilk çocuğun mu?Canım kıza benziyor dedi doktorda
2. Canım 1 oğlum var 13 aylıkbence yanılma payı çok çok düşük maşallah prensesin çok güzel, ilk çocuğun mu?
çok şanslısın Allah sağlıcakla kucağına aldırsın kuzucum2. Canım 1 oğlum var 13 aylık
Çok teşekkür ediyorum canımçok şanslısın Allah sağlıcakla kucağına aldırsın kuzucum
erkek gibi canım
Bende en başından beri erkek hissediyorum, bakalım hayırlısı artık. Tam olarak öğrenince yazarım inşallah. Teşekkür ederimerkek gibi canım
Mrb canım bı tahminde bulunur musun acaba tşk ederimerkek gibi canım
bir hafta sonraki görüntüsünden anlaşılır şuan nub kısmı bile belli değilMrb canım bı tahminde bulunur musun acaba tşk ederim
Selam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
kız gibi canım 3-4 hafta sonra yine görüntünü at bakalım yer değiştirme durumunaEki Görüntüle 3058847 Merhaba 6+3 karından çekilen ultrason bana da yardımcı olur musunuz
iyice gizlemiş bence Prenses canım sen ne hissediyorsunEki Görüntüle 3058742 Bana da tekrar tahmın yapar mısın kuzum 11+4
kararsız kaldım başka görüntüsü var mı?Mrb canım bı tahminde bulunur musun acaba tşk ederim
Selam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın