Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prenses yer değiştirmez hep sağda kalırsa tabiBu da arkadaşımın buna da bakabilir misiniz karından 6 haftalıkmış bu Eki Görüntüle 3059022
prenses gibi canımMerhaba burada tam 8 haftalık ve vajinal ultroson görüntüsü. Bana da yorum yapabilir misiniz acaba? Başka düzgün bi görüntü yok elimde malesef.
Teşekkür ederim biz cinsiyetini öğrendik zaten kızımız olacak inşallah. Nasıl da anlıyorsunuz tebrik ederim sizi.prenses gibi canım
nasılda kapanmış içine doğru canım bilemedim ama sanki paşa gibi14+1 karından ultrason bizimki göstermedi de merak ediyorum :)
Kız de sen yine de kız olsun Allahımnasılda kapanmış içine doğru canım bilemedim ama sanki paşa gibi
kız kız. Allah gönlünden geçeni versin canımKız de sen yine de kız olsun Allahım
merhaba mesaj yazmıştım ama sanırım görmediniz, bana da tahminde bulunabilir misiniz 6 haftalık karından ultrason, şimdiden teşekkürlerSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
görmedim canım bazen arada kaynayabiliyor, prensese benziyor ileriki haftalarda ki görüntüne de bakalım yer değiştirme durumu oluyor bazenmerhaba mesaj yazmıştım ama sanırım görmediniz, bana da tahminde bulunabilir misiniz 6 haftalık karından ultrason, şimdiden teşekkürler
Doktorlar 12 haftadan once görüyor ama söyleyemiyor yasak . Cinsiyetinden dolayı cocugu aldıracak bağnazlar yüzünden.Boş yapan sizsiniz.Doktorlarin 12. Haftadan önce göremediği cinsiyeti 6. Haftada nasıl kesin bir dille söyleyebiliyorsunuz?insanlar 10 yıl boşuna okuyor burada siz varken.
Selam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
tam cinsiyeti göreceğimiz yerden kesmiş görüntüyü doktorunuz, başka foto yok mu?
yüklememişsinizBu var bide