Ay nasıl tahmin ediyorsunuz sırrı nedirerkek gibi canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay nasıl tahmin ediyorsunuz sırrı nedirerkek gibi canım
Banada bakarmisinizerkek gibi canım
prenses gibi canım![]()
Çok sağol canımprenses gibi canım![]()
Ben kıza benzettim çünkü plesanta sağda6+4 karından hadi bakalım bende merak ettim yüzük testi yaptırdım bakalım tutucak mı:)
Selam Kızlarbir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile.Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın![]()
Canım benimkini de yorumlar mısın 8 haftalık karından ultrason
Bebeğin konumuna bakarak mı cinsiyet söylüyorsun yoksa plesanta nın konumumukuzum iki görüntüde sana ait olmasına rağmen bebeğin pozisyon duruşu ikisinde de farklı ilk fotoda erkek ikincisinde kız pozisyonu var ama rahmin şeklide paralel duruyor bence kız öğrenince haber verirsen sevinirim![]()
paşa gibi duruyor canımMerhaba 12+6 haftalık bizede yorum yapabilirmisinizPasha22
erken dönemde plastayı görmek çok zor ama genellikle bebek neredeyse plesanta orada oluyor.Bebeğin konumuna bakarak mı cinsiyet söylüyorsun yoksa plesanta nın konumumu
Ama ramzi teorisi ne göre plesantaya göre cinsiyet belirleniyor çünkü 6-7-8 haftalık ultrason görüntüsünde bebek sürekli yer değiştiriyo plesanta ilk haftalarda belli olmuyo ama dikkatli bakarsan ultrason da beyaz parlak bir alan var orasını plesanta olarak baz alıyoruzerken dönemde plastayı görmek çok zor ama genellikle bebek neredeyse plesanta orada oluyor.
evet ben de o şekilde yaparak tahmin yürütüyorum zaten. bazen parlak alan dahi görünmüyor. o yüzden kadınlarımıza ileriki haftalarda da görüntü gönderin tahmin edelim birlikte diyorum.Ama ramzi teorisi ne göre plesantaya göre cinsiyet belirleniyor çünkü 6-7-8 haftalık ultrason görüntüsünde bebek sürekli yer değiştiriyo plesanta ilk haftalarda belli olmuyo ama dikkatli bakarsan ultrason da beyaz parlak bir alan var orasını plesanta olarak baz alıyoruz
Kız gibi cinsiyet belli oldu mu canımBenim için de tahminde bulunur musunuz?
Ben de kıza benzettim cinsiyet belli oldu mu6+3 karından kuzumayy bakayım ne çıkacak
Doktorda kıza benziyor dedi bakalm daha kesin değil ama :)Ben kıza benzettim çünkü plesanta sağda