• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bebeğinizin Cinsiyetini Erkenden Söyleyeyim - Cinsiyet Tahmini

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
14 haftalık henüz belli değil cinsiyeti hareket etmiyo tahmin istiyorum Nursu hanım 🙏

Eklentiler

• AF3E434D-77AC-4D46-9406-7F1F4BFB3CEF.webp
    AF3E434D-77AC-4D46-9406-7F1F4BFB3CEF.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 60
Daha öncede fotoğraf atmıştım ama tekrar tahmin istiyorum. Doktor emin olmamakla beraber bir tahminde bulundu ama çok sabırsızlanıyorum. 🙂

Eklentiler

• IMG_20220428_212230.webp
    IMG_20220428_212230.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 63
Selam Kızlar :KK9:bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara :KK36:

Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. :halay:Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.

5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.:anneadayı:

Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın :KK200::emir_bebek:
IMG_20220426_183053.webp

kuzum iki görüntüde sana ait olmasına rağmen bebeğin pozisyon duruşu ikisinde de farklı ilk fotoda erkek ikincisinde kız pozisyonu var ama rahmin şeklide paralel duruyor bence kız öğrenince haber verirsen sevinirim ❤️
Bebeğin konumuna bakarak mı cinsiyet söylüyorsun yoksa plesanta nın konumumu

erken dönemde plastayı görmek çok zor ama genellikle bebek neredeyse plesanta orada oluyor.
Ama ramzi teorisi ne göre plesantaya göre cinsiyet belirleniyor çünkü 6-7-8 haftalık ultrason görüntüsünde bebek sürekli yer değiştiriyo plesanta ilk haftalarda belli olmuyo ama dikkatli bakarsan ultrason da beyaz parlak bir alan var orasını plesanta olarak baz alıyoruz

Ama ramzi teorisi ne göre plesantaya göre cinsiyet belirleniyor çünkü 6-7-8 haftalık ultrason görüntüsünde bebek sürekli yer değiştiriyo plesanta ilk haftalarda belli olmuyo ama dikkatli bakarsan ultrason da beyaz parlak bir alan var orasını plesanta olarak baz alıyoruz
evet ben de o şekilde yaparak tahmin yürütüyorum zaten. bazen parlak alan dahi görünmüyor. o yüzden kadınlarımıza ileriki haftalarda da görüntü gönderin tahmin edelim birlikte diyorum.

Bidaha foto atayım en iyisi. 😀
Tahmininiz nedir? 🙂

Eklentiler

• IMG_20220428_212230.webp
    IMG_20220428_212230.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 63
Back
X