Bu arada bende tatlı asla yıyemıyorum mıde bulantılarım var kıloda verdımAy ne güzel başlık banada tahmın edebılır mısın burda 8 haftalık karından bakıldı sımdı 10 haftalıgım 2 hafta sonra gidicem doktora bır tahmınde bulınabılır mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada bende tatlı asla yıyemıyorum mıde bulantılarım var kıloda verdımAy ne güzel başlık banada tahmın edebılır mısın burda 8 haftalık karından bakıldı sımdı 10 haftalıgım 2 hafta sonra gidicem doktora bır tahmınde bulınabılır mısın
gönder tabi
Yaa banada bakarmisiniz 10+3 vajinal bakıldı bugünSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Teşekkür ederim gönderiyorum göbekten bakıldıgönder tabi
erkek gibi canımTeşekkür ederim gönderiyorum göbekten bakıldı
10+5 ama hiç düzgün çekilmemiş bir usg
Eki Görüntüle 3057650
prenses gibi canımBuda 11 haftalıkken canım Eki Görüntüle 3057380
Ay nasıl tahmin ediyorsunuz sırrı nedirerkek gibi canım
Banada bakarmisinizerkek gibi canım
prenses gibi canım
Çok sağol canım doktorda muhtemelen kız gibi dedi. Sağlıkla gelsin elbette en önemlisi o ama insan merak ediyor aynı zamandaprenses gibi canım
Ben kıza benzettim çünkü plesanta sağda6+4 karından hadi bakalım bende merak ettim yüzük testi yaptırdım bakalım tutucak mı:)
Selam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Canım benimkini de yorumlar mısın 8 haftalık karından ultrason
Bebeğin konumuna bakarak mı cinsiyet söylüyorsun yoksa plesanta nın konumumukuzum iki görüntüde sana ait olmasına rağmen bebeğin pozisyon duruşu ikisinde de farklı ilk fotoda erkek ikincisinde kız pozisyonu var ama rahmin şeklide paralel duruyor bence kız öğrenince haber verirsen sevinirim