Merhabalar ben resim yükleyemiyorum yardimci olurmuşsunuzkararsız kaldım başka görüntüsü var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar ben resim yükleyemiyorum yardimci olurmuşsunuzkararsız kaldım başka görüntüsü var mı?
tatlım görüntünü yüklememişsin, tekrar yükler misin!? kaç haftalıkMerhaba canım lütfen lütfen benimkini de yorumlar misinin karın ultrasonu
mesaj yazdığın yerin hemen sol altında dosya ekle diyor ya oraya tıkla fotonu seçMerhabalar ben resim yükleyemiyorum yardimci olurmuşsunuz
Cuma günü ikili tarama yaptirdim. doktor bakti cinsiyete ama henüz erken dedi söylemedi.Kız gibi cinsiyet belli oldu mu canım
Olmuyor ya basıyorum olmuyor boş basmış gibi oluyormesaj yazdığın yerin hemen sol altında dosya ekle diyor ya oraya tıkla fotonu seç
Gunlerdir yazmaya çalışıyordum size anca üye oldum bu defa da dosya yuklenmiyor agliycamOlmuyor ya basıyorum olmuyor boş basmış gibi oluyor
Selam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Karından ultrason kagidim tahmin edermisiniz acaba
Ayyyy gerçekten miii inşallah öyledir yaaaa hayirlisiylaSenin paşa geliyor
Teşekkür ederimkız gibi canım 3-4 hafta sonra yine görüntünü at bakalım yer değiştirme durumuna
Bende kız hissediyom renkli ultrasonda baya kıza benziyodu ama doktor daha bişey demediiyice gizlemiş bence Prenses canım sen ne hissediyorsun
maşallah, sanki erkek gibi ama çok anlaşılmıyor ileriki hafta görüntülerini de at canımBana da bakar mısın canım 7 haftalık burda karından