Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz olmadı doktorum kız olabilir ama kesin bişey demiyorum dedi ayın 17sinde öğrenicez Allah’ın izniyleBen de kıza benzettim cinsiyet belli oldu mu
karından ultrasonmerhaba ben bi tahmin alayım bu görüntüler 6 haftalık iken![]()
Pasha22
Selam Nursu yeniden biizz,bugun Dr gittik ama kendini göstermedi yan döndü hep birde fotoğrafı seninle paylaşmak istedim ,tahminini merak ediyorum
13 +2 günlüğüz
Eki Görüntüle 3057089
paşa gıbı canımMerhaba 6 haftalık vajinal ultrason tahminde bulunurmusunuz![]()
canım erkek gibi duruyor hala
evet erkek gibi canım11+5 canım yüzde 90 erkek dedi bacak arasında bi sey gördük gibi sen ne diyorsun:)
maşallah seninki kendini göstermiş bile kuzum kız gibi, doktor tahminde bulunmadı mı?
Canım kıza benziyor dedi doktordamaşallah seninki kendini göstermiş bile kuzum kız gibi, doktor tahminde bulunmadı mı?
bence yanılma payı çok çok düşük maşallah prensesin çok güzel, ilk çocuğun mu?Canım kıza benziyor dedi doktorda
2. Canım 1 oğlum var 13 aylıkbence yanılma payı çok çok düşük maşallah prensesin çok güzel, ilk çocuğun mu?
çok şanslısın2. Canım 1 oğlum var 13 aylık![]()
Çok teşekkür ediyorum canımçok şanslısınAllah sağlıcakla kucağına aldırsın kuzucum
erkek gibi canım