- 8 Şubat 2018
- 3.605
- 2.576
paşa gibi duruyor canımMerhaba 12+6 haftalık bizede yorum yapabilirmisiniz Pasha22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
paşa gibi duruyor canımMerhaba 12+6 haftalık bizede yorum yapabilirmisiniz Pasha22
erken dönemde plastayı görmek çok zor ama genellikle bebek neredeyse plesanta orada oluyor.Bebeğin konumuna bakarak mı cinsiyet söylüyorsun yoksa plesanta nın konumumu
Ama ramzi teorisi ne göre plesantaya göre cinsiyet belirleniyor çünkü 6-7-8 haftalık ultrason görüntüsünde bebek sürekli yer değiştiriyo plesanta ilk haftalarda belli olmuyo ama dikkatli bakarsan ultrason da beyaz parlak bir alan var orasını plesanta olarak baz alıyoruzerken dönemde plastayı görmek çok zor ama genellikle bebek neredeyse plesanta orada oluyor.
evet ben de o şekilde yaparak tahmin yürütüyorum zaten. bazen parlak alan dahi görünmüyor. o yüzden kadınlarımıza ileriki haftalarda da görüntü gönderin tahmin edelim birlikte diyorum.Ama ramzi teorisi ne göre plesantaya göre cinsiyet belirleniyor çünkü 6-7-8 haftalık ultrason görüntüsünde bebek sürekli yer değiştiriyo plesanta ilk haftalarda belli olmuyo ama dikkatli bakarsan ultrason da beyaz parlak bir alan var orasını plesanta olarak baz alıyoruz
Kız gibi cinsiyet belli oldu mu canımBenim için de tahminde bulunur musunuz?
Ben de kıza benzettim cinsiyet belli oldu mu6+3 karından kuzum ayy bakayım ne çıkacak
Doktorda kıza benziyor dedi bakalm daha kesin değil ama :)Ben kıza benzettim çünkü plesanta sağda
Henüz olmadı doktorum kız olabilir ama kesin bişey demiyorum dedi ayın 17sinde öğrenicez Allah’ın izniyle Kız çok istiyoruz ama sağlıklı olsunda kız erkek farketmezBen de kıza benzettim cinsiyet belli oldu mu
karından ultrasonmerhaba ben bi tahmin alayım bu görüntüler 6 haftalık iken
Pasha22 bize de bakar mısın canımmPasha22
Selam Nursu yeniden biizz,bugun Dr gittik ama kendini göstermedi yan döndü hep birde fotoğrafı seninle paylaşmak istedim ,tahminini merak ediyorum 13 +2 günlüğüzEki Görüntüle 3057089
paşa gıbı canımMerhaba 6 haftalık vajinal ultrason tahminde bulunurmusunuz
canım erkek gibi duruyor halaPasha22 bize de bakar mısın canımm