- 16 Mart 2022
- 17
- 8
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bile anlamadığım halde yüzünde kız güzelliği gördüm :)Merhabalar :) Biz 29. Haftaya girdik ama hala emin olamadı doktorum. En son 13 haftalik fotoğrafı var bende ve karından çekildi. Sizin de fikrinizi merak ettim bir bakar mısınız
Aynı mesajı dün tam paşa bugün prenses gibi diye cevaplamışsın canım valla benim gönlümden keşke prenses olsa geçiyor hayırlısı artık tişikkürlerKuzu prenses gibi duruyor sen ne hissediyorsun
Prenses gibi cnmMerhaba benimde karından bakıldı 11 haftalık resim pek net değil ama tahminde bulunurmusunuz
Eki Görüntüle 3055856
kız telden bakınca hatlar karıştı seninki paşaAynı mesajı dün tam paşa bugün prenses gibi diye cevaplamışsın canım valla benim gönlümden keşke prenses olsa geçiyor hayırlısı artık tişikkürler
Teşekkür ederim hayırlısı sağlıklısı cümlemize inşallah. 3 oğlandan sonra kız olursa Allahın izniyle gerçekten prenses olur bizde net cinsiyeti öğrenince yazarım inşallahPrenses gibi cnm
kız gibi sanki vajinal mi bakıldıMerhaba, acaba banada tahminde bulinabilirmisiniz 9 haftalik Eki Görüntüle 3055992
oğullarındaki hamilelik sürecini sende bize anlatır mısın?Teşekkür ederim hayırlısı sağlıklısı cümlemize inşallah. 3 oğlandan sonra kız olursa Allahın izniyle gerçekten prenses olur bizde net cinsiyeti öğrenince yazarım inşallah
Evet vajinal, cok tesekkür ederim :)kız gibi sanki vajinal mi bakıldı
3üde çok farklıydı ilk hamilelik şiddetli kusmaya bağlı 10 kg vermiştim herşeyden evden bile tiksinmiştim 5 aya kadar sonrası ödemli ama keyifliydi . İkincisinde hep acıkıyordum TV reklm bile izlemiyordum herşeyi canım çekiyordu çünkü sürekli açtım. 3. üde çaydan ve diş macunundan tiksinmiştim. Her hamilelikle birlikte kusmalarım azaldı vücut alıştı sanırsam. Bundada yeşillikten uzaklaştım ağzımda hep buruk bi tat hayırlısı bakalımoğullarındaki hamilelik sürecini sende bize anlatır mısın?
kız en önemli şeyi canının ne çektiğini neyden tiksindiklerini yazmamışsın3üde çok farklıydı ilk hamilelik şiddetli kusmaya bağlı 10 kg vermiştim herşeyden evden bile tiksinmiştim 5 aya kadar sonrası ödemli ama keyifliydi . İkincisinde hep acıkıyordum TV reklm bile izlemiyordum herşeyi canım çekiyordu çünkü sürekli açtım. 3. üde çaydan ve diş macunundan tiksinmiştim. Her hamilelikle birlikte kusmalarım azaldı vücut alıştı sanırsam. Bundada yeşillikten uzaklaştım ağzımda hep buruk bi tat hayırlısı bakalım
Onlar direk aklımds kalmış ilkinde oruçlu zamanımda turşu çekmişti canım ikincide ayva ve yaz sebze kızartması çok aşermiştim. 3üncüde çok hatırlamıyorum ama portakal ve balık çok yemiştim. Bunda bi mayhoş bi tuzlu bi tatlı çekiyor ama yedikten sonra ağzım demire dönüyor bende anlamadım sonuncuyukız en önemli şeyi canının ne çektiğini neyden tiksindiklerini yazmamışsın
Artık annelerimiz cinsiyetlerini öğreneceği haftaya giriyor yavaş yavaş inşallah güzel güzel haberlar alırız Rabbim sana da bir prenses nasip etsin inşOnlar direk aklımds kalmış ilkinde oruçlu zamanımda turşu çekmişti canım ikincide ayva ve yaz sebze kızartması çok aşermiştim. 3üncüde çok hatırlamıyorum ama portakal ve balık çok yemiştim. Bunda bi mayhoş bi tuzlu bi tatlı çekiyor ama yedikten sonra ağzım demire dönüyor bende anlamadım sonuncuyu
ayyy ben de göndersem olur muuuuuSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Ayy sağlıkla doğsun da inşallah çok teşekkür ederiz :)ben bile anlamadığım halde yüzünde kız güzelliği gördüm :)
gönder tabiayyy ben de göndersem olur muuuuu