- 8 Şubat 2018
- 3.605
- 2.576
Özicim bence prenses.Pasha22 selamlar, 9+0 karından ultrason. Tahmininiz nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özicim bence prenses.Pasha22 selamlar, 9+0 karından ultrason. Tahmininiz nedir?
kuzum prenses sen ne hissediyorsunBizde 12haftaligiz bizede tahmin yaparmisin canım
Kız gibi bir his yoğunluğu var içimdesen ne hissediyorsun canım
Canm bende prenses hissediyorum bu 12 haftada kıza benziyor demişti mayısın 9unda randevu var 16+0da ozaman net söyler sanırımkuzum prenses sen ne hissediyorsun
tahminimiz tuttu desene kesin öğrenince haber ver kuzumCanm bende prenses hissediyorum bu 12 haftada kıza benziyor demişti mayısın 9unda randevu var 16+0da ozaman net söyler sanırım
erkek gibi duruyor kuzum sen ne hissediyorsun
Erkek hissediyorum iki kiizm var bu hamileliğim çok daha farklı gidiyor,aşırı derecede yemeklerden tiksindim,akşamları hiç bir şey yiyemiyorum,yemek pişirmek istemiyorum,bulantım var ,kızlarda hiç yaşamadım bunlarierkek gibi duruyor kuzum sen ne hissediyorsun
kusma oluyor mu peki? mesela ben tatlıyı görmek dahi istemiyorum senin öyle bir şeyin var mı?Erkek hissediyorum iki kiizm var bu hamileliğim çok daha farklı gidiyor,aşırı derecede yemeklerden tiksindim,akşamları hiç bir şey yiyemiyorum,yemek pişirmek istemiyorum,bulantım var ,kızlarda hiç yaşamadım bunlari
Kusma bir iki sefer oldu ,yok diyebilirim ama midem sürekli calkalaniyorkusma oluyor mu peki? mesela ben tatlıyı görmek dahi istemiyorum senin öyle bir şeyin var mı?
Selam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Bence erkek ama bu işin müdavimleri yorum yapsın bakalımEki Görüntüle 3049092 9+4 karından ultrason çok merak ettim
Sizdeki sadece tahmin mi yoksa bişeyler görüyo musunuz siz deBence erkek ama bu işin müdavimleri yorum yapsın bakalım
Kendi bebeğimi tahmin etmek için okuduklarımdan yolla. Çıkarak tahmin sadeceSizdeki sadece tahmin mi yoksa bişeyler görüyo musunuz siz de
teşekkürler bilir kişinin fikrini de merak ediyorum doğrusu :))Kendi bebeğimi tahmin etmek için okuduklarımdan yolla. Çıkarak tahmin sadece
Insallah kuzum mutlaka haber vericem .☺ valla okadar çok çok hissediyoruz herseyi pembe almaya başladık bile değişirse bilmiyorumtahminimiz tuttu desene kesin öğrenince haber ver kuzum