- 8 Şubat 2018
- 3.605
- 2.576
Maşallah kuzum. bence Prenses sen ne hissediyorsunEki Görüntüle 3049090 9+2 den selam sence ne olacak canım merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah kuzum. bence Prenses sen ne hissediyorsunEki Görüntüle 3049090 9+2 den selam sence ne olacak canım merak ettim
kuzum prenses gibi, sen ne hissediyorsunBiraz önce foto ekleyemedim sanırım
tam bir prensesTam 9. Haftada karından ultrason görüntüsü. Cinsiyeti ne olabilir, ben de merak ettim Pasha22
Bende kız hissediyorum sağlıkla gelsin inşaallah teşekkür ederimkuzum prenses gibi, sen ne hissediyorsun
Herkes erkek dedi bana çok şaşırdımMaşallah kuzum. bence Prenses sen ne hissediyorsun
Yaa heyecanlandım şimdi☺ ama erkek deseydiniz yine heyecanlanırdım teşekkürler..tam bir prenses
arada bile kalarak söylemedim bence prenses öğrenirsen haber verirsen çok mutlu olurumHerkes erkek dedi bana çok şaşırdım
Mutlaka haber ederimarada bile kalarak söylemedim bence prenses öğrenirsen haber verirsen çok mutlu olurum
Merhaba, gecen sefer erkek tahminde bulunmustunuz , simdi 12+5 haftalik doktor kiz olabilir dedi, ama kesin demedi bende bi sorayim dedim sizeSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Merhaba 12+5 haftalik, sizce ne olabilir, gecen sormustum size erkek demistiniz, doktor kiz olabilir dedi ama net konusmadi, belli degil henuz tam dedi, sormak istedimsize yenidenSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Merhaba, gecen sefer erkek tahminde bulunmustunuz , simdi 12+5 haftalik doktor kiz olabilir dedi, ama kesin demedi bende bi sorayim dedim size
Merhaba 12+5 haftalik, sizce ne olabilir, gecen sormustum size erkek demistiniz, doktor kiz olabilir dedi ama net konusmadi, belli degil henuz tam dedi, sormak istedimsize yeniden
Karindan ultrason bu aradasormustum
kuzu bu görüntüler tam prenses erkek dediğimiz görüntüyü bi tekrar benimle paylaşır mısınMerhaba, gecen sefer erkek tahminde bulunmustunuz , simdi 12+5 haftalik doktor kiz olabilir dedi, ama kesin demedi bende bi sorayim dedim size
Merhaba 12+5 haftalik, sizce ne olabilir, gecen sormustum size erkek demistiniz, doktor kiz olabilir dedi ama net konusmadi, belli degil henuz tam dedi, sormak istedimsize yeniden
8+4 haftalik bu goruntulerdi karindan, erkek demistinizkuzu bu görüntüler tam prenses erkek dediğimiz görüntüyü bi tekrar benimle paylaşır mısın
Ramziye göre bakmıştım solda olunca erkek olabilir dedim ama ramzi en fazla 8 e kadar bakılır yazıyor şimdi ramzi değil kese duruş ile bakarsak bu görüntü de prenses diyor Sen ne hissediyorsın8+4 haftalik bu goruntulerdi karindan, erkek demistiniz
Vallahi benim ilk bebegim olacak Allah kismet ederse, saglikli olsun da , sadece ufaktan alisverise baslamak istiyorum artik oyle bir merak var bide soylemedim pek kimseye hamile oldugumu , soylemekte istiyorum bi yandanRamziye göre bakmıştım solda olunca erkek olabilir dedim ama ramzi en fazla 8 e kadar bakılır yazıyor şimdi ramzi değil kese duruş ile bakarsak bu görüntü de prenses diyor Sen ne hissediyorsın
hay maşallah bu zamana kadar nasıl dura bildin bizimkini bi sağır sultan duymadıVallahi benim ilk bebegim olacak Allah kismet ederse, saglikli olsun da , sadece ufaktan alisverise baslamak istiyorum artik oyle bir merak var bide soylemedim pek kimseye hamile oldugumu , soylemekte istiyorum bi yandan
hay maşallah bu zamana kadar nasıl dura bildin bizimkini bi sağır sultan duymadı
insan bebeğini esen telden korumak istiyor sakınıyor dimi valla haklısınız ne diyimTam ogrendim, covid oldum maalesef, ondan sonra da bi korku geldi bana, simdi yeni yeni toparliyorum kendimi maalesef(
merhaba cinsiyeti Öğrendiniz mi acabaHayır 14 aylık bi oğlum var. Sürpriz bi hamilelik oldu bu rabbim hayırlısını versin isteyen herkese nasip etsin inşallah.