Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7+3 karından banada bakabilirmisiniz :)
prenses gibi canım sen ne hissediyorsun7+3 karından banada bakabilirmisiniz:) Eki Görüntüle 3050532
tam bir tosun paşa sen ne hissediyorsuntahmın alabilir miyim karından ultrason 10+2
Kız istiyorsunuz sanırım Allah sağlıcakla kavuştursun inşallahKız hissediyorum ama oldun Rabbim hayırsıyla nasip etsin de hiç mühim degil ikisi de can
bence tosun paşa sen ne hissediyorsun14 haftalik doktor yorum yapmadı kesin olsun diye 2 hafta sonra çağırdı sizce ne karından çekildi
bak mesela sadece buna baksak kız gibi duruyor ama senin 14 haftalık görüntü tam erkekBuda 6 hafta 1 günlükkenki ultrasyonu karından
Eki Görüntüle 3050769
tosun paşa gibi duruyor canım hem kesen elips hem bebek pozisyonutahmın alabilir miyim karından ultrason 10+2
ayy kuzu sorma valla koku hassasiyeti beni yaşamdan kopardı oda bulantı yapıyor henüz bir kusma yok ama hissi bile berbat yani 9+3 üm 12 haftalık dolsun diye günleri sayıyorum. Sen napıyosun nasılsın kız nerelerdeydin valla özledikNurcummmm napannnn nasıl oldun merak ettim seni bebiş nasıl
inşallah canım bugün de dualar sana gelsin o zamanİnş benim de bir gün buraya ultrason resmî atacağım günler olur
kız maşallah bu nasıl 8 haftalık etli butlu maşallah bir prenses gibi duruyor Kuzum karından görünebilirdi neden vajinal tercih ettinMerhabalar, bana da bakabilir misiniz rica etsem? 8 haftalık vajinadan bakıldı.