- 8 Şubat 2018
- 3.599
- 2.576
- 133
çok ters şeyler yaşıyoruz o zamanİnşallahbeşinci haftadan beri bulantı kusma çekiyorum şuan 14 haftalığım daha azaldı tabi.. Tatlı yemeyi çok seviyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok ters şeyler yaşıyoruz o zamanİnşallahbeşinci haftadan beri bulantı kusma çekiyorum şuan 14 haftalığım daha azaldı tabi.. Tatlı yemeyi çok seviyorum
![]()
Hayırlısı olsun.. ben bütün hamileliklerimi farklı yaşadım cinsiyetle hiç alakası yok bence iki kızım çok farklıydı çünkü rabbim herkesin gönlüne göre hayırlısını versin sağlıkla doğsun tüm bebişler inşallahçok ters şeyler yaşıyoruz o zamanben tatlıyı görmek bile istemiyorum bulantım var ama hiç kusmadım bende 9 haftalığım.
daha yolumuz uzun.
aminn onlar sağlıkla dünyaya gelsinler hayırlı evlat olsunlar da cinsiyet çook arka plandaHayırlısı olsun.. ben bütün hamileliklerimi farklı yaşadım cinsiyetle hiç alakası yok bence iki kızım çok farklıydı çünkü rabbim herkesin gönlüne göre hayırlısını versin sağlıkla doğsun tüm bebişler inşallah![]()
İnşallah canım aynen öyleaminn onlar sağlıkla dünyaya gelsinler hayırlı evlat olsunlar da cinsiyet çook arka planda![]()
Doktorum yüksek ihtimal erkek dedi ben de inşallah değişmez deyince sanmıyorum ama bi daha ki ay daha kesin bişey söylerim dediilk foto kız ikinci foto hala erkek gibi. Baksana kuzuum ilkinde bebeğin uzandığı yer paralel düz gibi , ikincisinde yukarı kayan bir şekli var. Keşke doktorlar gibi bizde hareketli anlarına baksak. Doktlar bence 13 haftalarda cinsiyet söyleyebilir ama korkuyorlar
Bende öyle hissediyorummbence erkek sen ne hissediyorsun :)
ay hadi inşallah hem tahminimiz tutar hem annemizin dilediği olur kesin öğrenince haber ver olur muDoktorum yüksek ihtimal erkek dedi ben de inşallah değişmez deyince sanmıyorum ama bi daha ki ay daha kesin bişey söylerim dedi![]()
Tahminleriniz doğru bence 7 haftalıkken de erkek demiştiniz![]()
İnşallahprenses gibi canim![]()
sen ne hissediyorsun canımİnşallahHayırlısı bakalım öğrenince hemen yazacağım
Karından ultrosyon canmBizde 12haftaligiz bizede tahmin yaparmisin canım
Özicim bence prenses.Pasha22 selamlar, 9+0 karından ultrason. Tahmininiz nedir?
kuzum prensesBizde 12haftaligiz bizede tahmin yaparmisin canım
Kız gibi bir his yoğunluğu var içimdesen ne hissediyorsun canım![]()
Canm bende prenses hissediyorum bu 12 haftada kıza benziyor demişti mayısın 9unda randevu var 16+0da ozaman net söyler sanırımkuzum prensessen ne hissediyorsun
tahminimiz tuttu deseneCanm bende prenses hissediyorum bu 12 haftada kıza benziyor demişti mayısın 9unda randevu var 16+0da ozaman net söyler sanırım![]()
erkek gibi duruyor kuzum sen ne hissediyorsun
Erkek hissediyorum iki kiizm var bu hamileliğim çok daha farklı gidiyor,aşırı derecede yemeklerden tiksindim,akşamları hiç bir şey yiyemiyorum,yemek pişirmek istemiyorum,bulantım var ,kızlarda hiç yaşamadım bunlarierkek gibi duruyor kuzum sen ne hissediyorsun![]()