Gerçekten mi yaaa nasıl tahmin ediyorsunuzprenses kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten mi yaaa nasıl tahmin ediyorsunuzprenses kuzum
kuzu seninki tosun paşa, sen ne hissediyorsun?Benim için de tahminde bulunabilir misiniz lütfen
Selamlarrr yine ben Bu kez 11+6 usg görüntüsüyle geldim tekrar bakarsanız çok sevinirimSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana
İki kızım var erkek çok istiyorum hayırlısıyla.. Erkekler hissediyorum hep artık psikolojik mi bilmem teşekkür ederim yorum içinkuzu seninki tosun paşa, sen ne hissediyorsun?
ilk foto kız ikinci foto hala erkek gibi. Baksana kuzuum ilkinde bebeğin uzandığı yer paralel düz gibi , ikincisinde yukarı kayan bir şekli var. Keşke doktorlar gibi bizde hareketli anlarına baksak. Doktlar bence 13 haftalarda cinsiyet söyleyebilir ama korkuyorlarSelamlarrr yine ben Bu kez 11+6 usg görüntüsüyle geldim tekrar bakarsanız çok sevinirim
hadi inşallah o zaman mide bulantın koşman oluyor mu? Tatlı yiyebiliyor musunİki kızım var erkek çok istiyorum hayırlısıyla.. Erkekler hissediyorum hep artık psikolojik mi bilmem teşekkür ederim yorum için
İnşallah beşinci haftadan beri bulantı kusma çekiyorum şuan 14 haftalığım daha azaldı tabi.. Tatlı yemeyi çok seviyorumhadi inşallah o zaman mide bulantın koşman oluyor mu? Tatlı yiyebiliyor musun
çok ters şeyler yaşıyoruz o zaman ben tatlıyı görmek bile istemiyorum bulantım var ama hiç kusmadım bende 9 haftalığım. daha yolumuz uzun.İnşallah beşinci haftadan beri bulantı kusma çekiyorum şuan 14 haftalığım daha azaldı tabi.. Tatlı yemeyi çok seviyorum
Hayırlısı olsun.. ben bütün hamileliklerimi farklı yaşadım cinsiyetle hiç alakası yok bence iki kızım çok farklıydı çünkü rabbim herkesin gönlüne göre hayırlısını versin sağlıkla doğsun tüm bebişler inşallahçok ters şeyler yaşıyoruz o zaman ben tatlıyı görmek bile istemiyorum bulantım var ama hiç kusmadım bende 9 haftalığım. daha yolumuz uzun.
aminn onlar sağlıkla dünyaya gelsinler hayırlı evlat olsunlar da cinsiyet çook arka plandaHayırlısı olsun.. ben bütün hamileliklerimi farklı yaşadım cinsiyetle hiç alakası yok bence iki kızım çok farklıydı çünkü rabbim herkesin gönlüne göre hayırlısını versin sağlıkla doğsun tüm bebişler inşallah
İnşallah canım aynen öyleaminn onlar sağlıkla dünyaya gelsinler hayırlı evlat olsunlar da cinsiyet çook arka planda
Doktorum yüksek ihtimal erkek dedi ben de inşallah değişmez deyince sanmıyorum ama bi daha ki ay daha kesin bişey söylerim dediilk foto kız ikinci foto hala erkek gibi. Baksana kuzuum ilkinde bebeğin uzandığı yer paralel düz gibi , ikincisinde yukarı kayan bir şekli var. Keşke doktorlar gibi bizde hareketli anlarına baksak. Doktlar bence 13 haftalarda cinsiyet söyleyebilir ama korkuyorlar
Bende öyle hissediyorummbence erkek sen ne hissediyorsun :)
ay hadi inşallah hem tahminimiz tutar hem annemizin dilediği olur kesin öğrenince haber ver olur muDoktorum yüksek ihtimal erkek dedi ben de inşallah değişmez deyince sanmıyorum ama bi daha ki ay daha kesin bişey söylerim dedi
Tahminleriniz doğru bence 7 haftalıkken de erkek demiştiniz
İnşallah Hayırlısı bakalım öğrenince hemen yazacağımprenses gibi canim
sen ne hissediyorsun canımİnşallah Hayırlısı bakalım öğrenince hemen yazacağım
Karından ultrosyon canmBizde 12haftaligiz bizede tahmin yaparmisin canım