- 7 Mart 2016
- 23
- 4
- 36
11.hafta erkek dedi çok büyük Ihtimalle . Baya emin konuştu diyebilirim. 17. hafta kız dedi. 29.unda detaylı ultrasonum var. Orda kesinleşir sanırım.Kaçinci haftalar da dedi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11.hafta erkek dedi çok büyük Ihtimalle . Baya emin konuştu diyebilirim. 17. hafta kız dedi. 29.unda detaylı ultrasonum var. Orda kesinleşir sanırım.Kaçinci haftalar da dedi acaba
kuzu 11. hafta cinsiyet tahmini. için zaten çook erken doktorlar için. Bence 17. hafta tahmini %90 doğrudur. Ben sana ne tahminde bulunmuştum11.hafta erkek dedi çok büyük Ihtimalle . Baya emin konuştu diyebilirim. 17. hafta kız dedi. 29.unda detaylı ultrasonum var. Orda kesinleşir sanırım.
5. Haftada erkek gibi demiştin ama ben de kız hissetmeye başladımbence prenses sen ne hissediyorsun
Selam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
8+6 senin kızdı kuzum ne mutlu prenses geliyor5. Haftada erkek gibi demiştin ama ben de kız hissetmeye başladım
kese içinde bebek nerde kız iki hafta sonraki görüntünü at kuzum5+1 karından :) çok merak ettim şimdi :)
bence erkek sen ne hissediyorsun :)Eki Görüntüle 3047699
Merhaba 12+1 karından daha da büyüdüm ama öğrenmedim merakla bekliyorum :)
12 hftadan yorumlar mısınızkuzum 5-8 haftalıkları Ramzi daha büyükleri Nub teorisine göre yorumluyorum o yüzden iki teorinin birbirini tutmadığı elbetteki oluyor
canım bu net prenses12 hftadan yorumlar mısınız
bu 7+4 den daha büyük canım emin misin 7+4 olduğuna bence kız7 hafta 4 günlük. Bana da söyler misin merak ettim.
Malaasef ilk yorumunuz tutmadı canımcanım bu net prenses
ilk yorumum : "kuzum buna tahminde bulunamadım, 6 haftalıkkrb yolk kesen görünüyor zaten diğerinde de bebek üstü yazılarla kapalı"Malaasef ilk yorumunuz tutmadı canım
7+ 4 kesin ama doktor da çok büyük dedi hatta ikiz mi diye baya inceledi, sonra tek dedi. İnşallah kızdır Bi oğlum var Bi de kız olsun. Teşekkür ederimbu 7+4 den daha büyük canım emin misin 7+4 olduğuna bence kız
kız gibi duruyor canım 7 haftalık görüntüsü var mı?Merhabalar, benim bebeğimin de cinsiyetini söyleyebilir misiniz? 9+3 karından ultrason
Evet bu da 7 haftalık görüntüsü.kız gibi duruyor canım 7 haftalık görüntüsü var mı?
prenses kuzumEvet bu da 7 haftalık görüntüsü.