- 8 Şubat 2018
- 3.599
- 2.576
- 133
bence erkek sen ne hissediyorsun :)Eki Görüntüle 3047699
Merhaba 12+1 karından daha da büyüdüm ama öğrenmedim merakla bekliyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence erkek sen ne hissediyorsun :)Eki Görüntüle 3047699
Merhaba 12+1 karından daha da büyüdüm ama öğrenmedim merakla bekliyorum :)
12 hftadan yorumlar mısınızkuzum 5-8 haftalıkları Ramzi daha büyükleri Nub teorisine göre yorumluyorum o yüzden iki teorinin birbirini tutmadığı elbetteki oluyor
canım bu net prenses12 hftadan yorumlar mısınız
bu 7+4 den daha büyük canım emin misin 7+4 olduğuna7 hafta 4 günlük. Bana da söyler misin merak ettim.![]()
Malaasef ilk yorumunuz tutmadı canımcanım bu net prenses
ilk yorumum : "kuzum buna tahminde bulunamadım, 6 haftalıkkrb yolk kesen görünüyor zaten diğerinde de bebek üstü yazılarla kapalı"Malaasef ilk yorumunuz tutmadı canım
7+ 4 kesin ama doktor da çok büyük dedi hatta ikiz mi diye baya inceledi, sonra tek dedi. İnşallah kızdır Bi oğlum var Bi de kız olsun.bu 7+4 den daha büyük canım emin misin 7+4 olduğunabence kız
kız gibi duruyor canım 7 haftalık görüntüsü var mı?Merhabalar, benim bebeğimin de cinsiyetini söyleyebilir misiniz? 9+3 karından ultrason
Evet bu da 7 haftalık görüntüsü.kız gibi duruyor canım 7 haftalık görüntüsü var mı?
Gerçekten mi yaaa nasıl tahmin ediyorsunuzprenses kuzum![]()
kuzu seninki tosun paşa, sen ne hissediyorsun?Benim için de tahminde bulunabilir misiniz lütfen![]()
Selamlarrr yine benSelam Kızlarbir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile.Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana
İki kızım var erkek çok istiyorum hayırlısıyla.. Erkekler hissediyorum hep artık psikolojik mi bilmemkuzu seninki tosun paşa, sen ne hissediyorsun?
ilk foto kız ikinci foto hala erkek gibi. Baksana kuzuum ilkinde bebeğin uzandığı yer paralel düz gibi , ikincisinde yukarı kayan bir şekli var. Keşke doktorlar gibi bizde hareketli anlarına baksak. Doktlar bence 13 haftalarda cinsiyet söyleyebilir ama korkuyorlarSelamlarrr yine benBu kez 11+6 usg görüntüsüyle geldim tekrar bakarsanız çok sevinirim
![]()
hadi inşallah o zamanİki kızım var erkek çok istiyorum hayırlısıyla.. Erkekler hissediyorum hep artık psikolojik mi bilmemteşekkür ederim yorum için
![]()
İnşallahhadi inşallah o zamanmide bulantın koşman oluyor mu? Tatlı yiyebiliyor musun