- 15 Ocak 2014
- 5.914
- 5.117
Bence %100 kızMerhaba bana da bakar mısın lütfen çok merak ediyorum karından usg 6 haftalık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence %100 kızMerhaba bana da bakar mısın lütfen çok merak ediyorum karından usg 6 haftalık
Ayyyy inşallah İlki de kız tüp bebekti bu kendiliğinden geldi ayrı bir heyecanı varBence %100 kız
Ben ramziye göre dedim canım benim ramzi teorim tutmadı belki seninki erkektirAyyyy inşallah İlki de kız tüp bebekti bu kendiliğinden geldi ayrı bir heyecanı var
amin kuzum amin inşallah çıkarmazlar, benimde ilk 3 hafta hafif kasık bol bel batması yaşardım. Ne zaman koku hassasiyetim mide bulantım başladı kasık bel gitti, bende çok duygu durum değişikliği olmadı 8+4 yim. Uyku da çook aramadım. Birkaç kez oturduğum yerden uyuyakaldım o kadarOh ne güzel maşallah kuzum bizimkiler çok zorluk çıkarmicak bize sanırım benimde hiç kusmam olmadı ama kasık ağrılarım çok olmuştu ilk haftalarda Allah'ım dayanılmazdı bide ilk haftalarda bunalıma girmiştim sürekli karamsar ve sinirliydim normalde de çok neşeli tatlı dilli biriyimdir ama hormonlar bunaltmıştı şimdi iyi kuzum çok şükür beslenme konusunda malum oruç tutamıyorum Allah affetsin sabahları midem çok yanıyo gün içindede sık sık acıkıyorum ama ufak tefek şeyler atıştırınca geçiyor. Sendede varmı bilmiyorum ama acayip uyuyorum inanılmaz derecede uykum geliyo bıraksalar 2 gün uyurum o derece öyle işte kuzum biraz uzun yazdım kusura bakma Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
bu tam prensesMerhaba banada tahmin yaparmısın
11+1 hafta vaginal ultrason, ilk hamilelik (+bir düşük)Eki Görüntüle 3046719
Eki Görüntüle 3046717
prenses gibi canimMerhaba bana da bakar mısın lütfen çok merak ediyorum karından usg 6 haftalık
kuzum iki görüntüde prensesBunlarda benim ki
Ya inşAllahbu tam prenses
kuzum bence prenses sen ne hissediyorsun
bebek daha oluşmamış ki4+6 karından ultrason bende merak ettim ama çok erken daha Eki Görüntüle 3047015
Öyle valla oglu olup kızı olmasini isteyenlere birsey demiyor bizim insanımız. Ama ne yazikki kızı olup ta oglum olsun diyenleri topa tutuyorlar. Gonul bu iki evladın sevgisini de tatmak istiyor canım. Allahim saglikla verir ins gönlümüzden geçenleriCanım ilkine göre kız ikinciye göre erkek gibi geldi iki kızın varmış inşallah Buda sağlıkla hayrla erkektir.. Ha şunu diyim inşallah kız dir diyince kimse birşey demiyor ama inşalalh erkektir yazınca bir sopa yemediğin kalıyor ama umurumda değil
Ilkimi kız istedim çok şükür oldu bunu da erkek istiyorum tabiki hayırla. Ama buda kızmış buna şükür
Doktor once erkek dedi sonra kız dedi. Ben de prenses hissediyorum. Çok teşekkür ediyorum. Belli olunca yazicam sonucunukuzum bence prenses sen ne hissediyorsun
Kese sağda ise erkek solda kız diyorlar belki ondan datahmin yürütüyorsunuz sandımbebek daha oluşmamış ki
gönlünden geçen olur inşallah haberlerini bekliyorum.Doktor once erkek dedi sonra kız dedi. Ben de prenses hissediyorum. Çok teşekkür ediyorum. Belli olunca yazicam sonucunu
yok kuzu bebeğin yeri önemliKese sağda ise erkek solda kız diyorlar belki ondan datahmin yürütüyorsunuz sandım
Kaçinci haftalar da dedi acabaDoktor once erkek dedi sonra kız dedi. Ben de prenses hissediyorum. Çok teşekkür ediyorum. Belli olunca yazicam sonucunu
bence prenses sen ne hissediyorsun8+6 karından ultrason