• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bebeğinizin Cinsiyetini Erkenden Söyleyeyim - Cinsiyet Tahmini

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
11 haftalık karın ultrason. Bize de bakarsanız çok sevinrim 💜
Pasha22 Pasha22

Eklentiler

• IMG_20220413_105639.webp
    IMG_20220413_105639.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 67
Canım ilkine göre kız ikinciye göre erkek gibi geldi iki kızın varmış inşallah Buda sağlıkla hayrla erkektir.. Ha şunu diyim inşallah kız dir diyince kimse birşey demiyor ama inşalalh erkektir yazınca bir sopa yemediğin kalıyor ama umurumda değil
Ilkimi kız istedim çok şükür oldu bunu da erkek istiyorum tabiki hayırla. Ama buda kızmış buna şükür
Öyle valla oglu olup kızı olmasini isteyenlere birsey demiyor bizim insanımız. Ama ne yazikki kızı olup ta oglum olsun diyenleri topa tutuyorlar. Gonul bu iki evladın sevgisini de tatmak istiyor canım. Allahim saglikla verir ins gönlümüzden geçenleri

11.hafta erkek dedi çok büyük Ihtimalle . Baya emin konuştu diyebilirim. 17. hafta kız dedi. 29.unda detaylı ultrasonum var. Orda kesinleşir sanırım.
kuzu 11. hafta cinsiyet tahmini. için zaten çook erken doktorlar için. Bence 17. hafta tahmini %90 doğrudur. Ben sana ne tahminde bulunmuştum 🧐

Kız dedin sen direk 11.haftaya☺️ Kesinlessin iyice alışveriş yapicam ona göre bebişe 🤣😍

Selam Kızlar :KK9:bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara :KK36:

Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. :halay:Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.

5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.:anneadayı:

Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın :KK200::emir_bebek:

5+1 karından :) çok merak ettim şimdi :)

Eklentiler

• 8DB33A59-29FE-4F9C-98AE-B869E6E79A20.webp
    8DB33A59-29FE-4F9C-98AE-B869E6E79A20.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 94
Back
X