Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazarım tabi.valla dua etmekten başka birsey yapmadım.umarim hakkima hayırlısı ise erkek evlat nasip eder.en azindan iki duyguyuda tatmış olurum.Belli olunca yazar misinz erkek olması birşey yaptınz mu ovulasyon testi falan benimde bir kızım var ikinuc de kız
Yazarım tabi.valla dua etmekten başka birsey yapmadım.umarim hakkima hayırlısı ise erkek evlat nasip eder.en azindan iki duyguyuda tatmış olurumBelli olunca yazar misinz erkek olması birşey yaptınz mu ovulasyon testi falan benimde bir kızım var ikinuc de kız
6 7 haftalik ultrason goruntunuz var mi bakayim benimki ile aynı miPasha22 bana erkek dedin bende hislerim erkek ramzi cin Rus herşey erkek diyor Dr kız diyor değişirse mutlaka yazacam bilmem değişir mi 14+3 de baktı iki Dr %90-%100 dedi ama ayrıntılı usg ye kadar yolu var
kuzum bence prensesKizlar merhaba Pasha22 doktordan geliyorum. 10+2 karindan ultrason tahmin etmeni rica edebilir miyim? :)Eki Görüntüle 3046543 Eki Görüntüle 3046545
prenses gibi kuzum9+2 haftalık karından ultrason.
Tahmin bekliyorum.
prenses kuzumnursu benimkinide bakarmısin sana zahmet karindan bakildi
Önce sağlıklı olsun da ama ne yalan söyleyeyim kız çocuk bir tık daha ağır basıyordu. Netlesince yazacağım mutlaka.Tesekkür ediyorum canım mesajıma dönüş yaptığın için.prenses gibi kuzum
rica ederim kuzum öğrenince haber verirsen çok mutlu olurumÖnce sağlıklı olsun da ama ne yalan söyleyeyim kız çocuk bir tık daha ağır basıyordu. Netlesince yazacağım mutlaka.Tesekkür ediyorum canım mesajıma dönüş yaptığın için.
Oh ne güzel maşallah kuzum bizimkiler çok zorluk çıkarmicak bize sanırım benimde hiç kusmam olmadı ama kasık ağrılarım çok olmuştu ilk haftalarda Allah'ım dayanılmazdı bide ilk haftalarda bunalıma girmiştim sürekli karamsar ve sinirliydim normalde de çok neşeli tatlı dilli biriyimdir ama hormonlar bunaltmıştı şimdi iyi kuzum çok şükür beslenme konusunda malum oruç tutamıyorum Allah affetsin sabahları midem çok yanıyo gün içindede sık sık acıkıyorum ama ufak tefek şeyler atıştırınca geçiyor. Sendede varmı bilmiyorum ama acayip uyuyorum inanılmaz derecede uykum geliyo bıraksalar 2 gün uyurum o derece öyle işte kuzum biraz uzun yazdım kusura bakma Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahbenim 6. haftada başlayan ve devam eden yoğun koku hassasiyetim var buna bağlı olarakta mide bulantılarım var ama hiç çıkarmadım. tatlıdan tiksindim peynir yoğurt ve et yiyebiliyorum. Durumum böyle sen de durumlar nasıl
Seninki nasıl canım6 7 haftalik ultrason goruntunuz var mi bakayim benimki ile aynı mi
kuzum bence prenses
Yaaa ins hayirla sağlıklaprenses gibi kuzum
Bunlarda benim kiSeninki nasıl canım
Merhaba bana da bakar mısın lütfen çok merak ediyorum karından usg 6 haftalıkSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Canım ilkine göre kız ikinciye göre erkek gibi geldi iki kızın varmış inşallah Buda sağlıkla hayrla erkektir.. Ha şunu diyim inşallah kız dir diyince kimse birşey demiyor ama inşalalh erkektir yazınca bir sopa yemediğin kalıyor ama umurumda değilBunlarda benim ki