• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bebeğinizin Cinsiyetini Erkenden Söyleyeyim - Cinsiyet Tahmini

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
baksana kuzum soldan büyüdükçe sağa geçmiş seninki belliki cinsiyeti hemen belli etmeyeceklerden dur bakalım doktor ne dicek
Canım aslında ilk ultrasonda cihazı sağ kasığıma koydu yani bebek sağımda görünüyodu dün gittiğimde ise sola doğru baktı cihazı sola tuttu yani dediğin gibi ilk sağ taraftaydı hatta sağ kasığım çok ağrıyodu şimdi solda USG resmi ters çeviriyo ya ondan sanırım aslında şuan karnımda sol tarafta bi yer değişikliği var evet

Canım aslında ilk ultrasonda cihazı sağ kasığıma koydu yani bebek sağımda görünüyodu dün gittiğimde ise sola doğru baktı cihazı sola tuttu yani dediğin gibi ilk sağ taraftaydı hatta sağ kasığım çok ağrıyodu şimdi solda USG resmi ters çeviriyo ya ondan sanırım aslında şuan karnımda sol tarafta bi yer değişikliği var evet
aynı benimde öyleydi kuzum 4-5-6. haftalarımda sağ kasık ağrısından öldüm. hep oraya bakıyorlardı sonra soluma baktılar ama sol erkek demek kuzum bunu bil

aynı benimde öyleydi kuzum 4-5-6. haftalarımda sağ kasık ağrısından öldüm. hep oraya bakıyorlardı sonra soluma baktılar ama sol erkek demek kuzum bunu bil
Evet bende öyle hissediyorum seninkinin cinsiyeti bellimi peki nası gidiyo hamilelik mide bulantın falan varmı birazda senin halini hatrını soralım 🥰

Evet bende öyle hissediyorum seninkinin cinsiyeti bellimi peki nası gidiyo hamilelik mide bulantın falan varmı birazda senin halini hatrını soralım 🥰
benim 6. haftada başlayan ve devam eden yoğun koku hassasiyetim var buna bağlı olarakta mide bulantılarım var ama hiç çıkarmadım. tatlıdan tiksindim peynir yoğurt ve et yiyebiliyorum. Durumum böyle sen de durumlar nasıl 😊😊

Kizlar merhaba Pasha22 Pasha22 doktordan geliyorum. 10+2 karindan ultrason tahmin etmeni rica edebilir miyim? :)
20220412_173206.webp
20220412_173144.webp

Belli olunca yazar misinz erkek olması birşey yaptınz mu ovulasyon testi falan benimde bir kızım var ikinuc de kız
Yazarım tabi.valla dua etmekten başka birsey yapmadım.umarim hakkima hayırlısı ise erkek evlat nasip eder.en azindan iki duyguyuda tatmış olurum.

Belli olunca yazar misinz erkek olması birşey yaptınz mu ovulasyon testi falan benimde bir kızım var ikinuc de kız
Yazarım tabi.valla dua etmekten başka birsey yapmadım.umarim hakkima hayırlısı ise erkek evlat nasip eder.en azindan iki duyguyuda tatmış olurum

9+2 haftalık karından ultrason.
Tahmin bekliyorum. 🥰

Eklentiler

• IMG_20220412_110222.webp
    IMG_20220412_110222.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 41
A0481E91-BB4A-45F4-8945-599CBC480D8B.webp

Eklentiler

• A481EB3D-B078-40F7-8E9B-CB0B2348DDBD.webp
    A481EB3D-B078-40F7-8E9B-CB0B2348DDBD.webp
    32 KB · Görüntüleme: 60
Back