- 15 Ocak 2014
- 5.914
- 5.117
Mrb medikal park keçiören yazıyor bende oraya gidiyorum Bülent yirci hocaya siz hangi hocaya gidiyorsunz memnunmsunzEki Görüntüle 3043174 @NurSu-14Ocak canım bunada bakar mısın 9+5 karından
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb medikal park keçiören yazıyor bende oraya gidiyorum Bülent yirci hocaya siz hangi hocaya gidiyorsunz memnunmsunzEki Görüntüle 3043174 @NurSu-14Ocak canım bunada bakar mısın 9+5 karından
Belli olunca yazar misinz erkek olması birşey yaptınz mu ovulasyon testi falan benimde bir kızım var ikinuc de kızValla ne olursa kabulum. sağlığı yerinde olsunda. Evet iki kızım var erkek olsa iyi olur ama değişik olur en azindan. Valla bulantilarim oluyor tatli yiyemiyorum baska da belirttim yok
dört gözle sonucun değişmesini bekleyeceğimPasha22 bana erkek dedin bende hislerim erkek ramzi cin Rus herşey erkek diyor Dr kız diyor değişirse mutlaka yazacam bilmem değişir mi 14+3 de baktı iki Dr %90-%100 dedi ama ayrıntılı usg ye kadar yolu var
Hayrılısı olsundört gözle sonucun değişmesini bekleyeceğim
ben erkek diyorum kuzum, öğrenirsen haber verEki Görüntüle 3045841 Bir de büyümüş halimizi sorayım
10+3 üz burda karından bakıldı
15 gün sonra öğrenicez canım yazarım burdan ben de erkek hissediyorum ama doktor ablası bugün kıza benziyor gibi kesin değil ama Dediben erkek diyorum kuzum, öğrenirsen haber ver
PrensesMerhaba 6+2 karından bakıldı:)
10 haftada nasıl tahmin yapabilmiş o doktor helal olsın ilk defa duydum. :) Normalde ennnn erken 13 haftada onu da zorla söylerler15 gün sonra öğrenicez canım yazarım burdan ben de erkek hissediyorum ama doktor ablası bugün kıza benziyor gibi kesin değil ama Dedi
Öyle dedi valla ben de şaşırdım10 haftada nasıl tahmin yapabilmiş o doktor helal olsın ilk defa duydum. :) Normalde ennnn erken 13 haftada onu da zorla söylerler
Bi kızım daha var insallah haber veririm ay sonu ki ultrasonu da atarım:)Prenses
bugün netleşti erkekmişKuzum kız gibi duruyor
Benim 12 haftada %90 kıza benziyor dedi ama erkek hissediyorum değişirmi bilemedim10 haftada nasıl tahmin yapabilmiş o doktor helal olsın ilk defa duydum. :) Normalde ennnn erken 13 haftada onu da zorla söylerler
ne yalan söyleyim hiç şaşırmadım nub dan ziyade bebeğin duruş ve kese şekli çok daha önemliymiş bunu da sayenizde bu grupta anladımbugün netleşti erkekmiş