Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 gün sonra öğrenicez canım yazarım burdanben erkek diyorum kuzum, öğrenirsen haber ver![]()
PrensesMerhaba 6+2 karından bakıldı:)
10 haftada nasıl tahmin yapabilmiş o doktor helal olsın ilk defa duydum. :) Normalde ennnn erken 13 haftada onu da zorla söylerler15 gün sonra öğrenicez canım yazarım burdanben de erkek hissediyorum ama doktor ablası bugün kıza benziyor gibi kesin değil ama Dedi
![]()
Öyle dedi valla ben de şaşırdım10 haftada nasıl tahmin yapabilmiş o doktor helal olsın ilk defa duydum. :) Normalde ennnn erken 13 haftada onu da zorla söylerler
Bi kızım daha var insallah haber veririm ay sonu ki ultrasonu da atarım:)Prenses![]()
bugün netleşti erkekmişKuzum kız gibi duruyor![]()
Benim 12 haftada %90 kıza benziyor dedi ama erkek hissediyorum değişirmi bilemedim10 haftada nasıl tahmin yapabilmiş o doktor helal olsın ilk defa duydum. :) Normalde ennnn erken 13 haftada onu da zorla söylerler
ne yalan söyleyim hiç şaşırmadım nub dan ziyade bebeğin duruş ve kese şekli çok daha önemliymiş bunu da sayenizde bu grupta anladımbugün netleşti erkekmiş
Kuzucuk bence erkekNursu- teyze 9+3 le geldikkkPasha22
kesem değiştiii o zaman benimmKuzucuk bence erkek![]()
bende de öyle oldu bebek yer değiştirdi.kesem değiştiii o zaman benimm
Slm canım nasılsın bakalımSelam Kızlarbir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile.Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın![]()
Sana önceden ne dedim. kuzum bilmiyorum ama burda kız görünüyorSlm canım nasılsın bakalım9+1 deyiz tekrar bakıp yorumlayabilir misin rica etsem
![]()
6 buçuk haftalık tık erkek demiştin kuzum şuan 9 haftamdayım Allah'ın izniyle sağlıklı olsun evlatlarımız gerisi önemli değil eşim kız istiyor ben erkek istiyorum bakalım hayırlısı olsunSana önceden ne dedim. kuzum bilmiyorum ama burda kız görünüyor
senin 6. hafta görüntüsü vajinal mı kuzum eğer vajinalsa iki görüntüde kız diyor eğer değilse benim gibi bebek yer değiştirmiş6 buçuk haftalık tık erkek demiştin kuzum şuan 9 haftamdayım Allah'ın izniyle sağlıklı olsun evlatlarımız gerisi önemli değil eşim kız istiyor ben erkek istiyorum bakalım hayırlısı olsundur eskisinide atiyim hatta şimdi ikisini karşılaştır istersen
![]()