- 8 Şubat 2018
- 3.605
- 2.576
erkek gibi duruyor kuzumEki Görüntüle 3044399 ben de çok merak ettim bakabilir misiniz karından ultrason burda 7 hafta 4 günlük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erkek gibi duruyor kuzumEki Görüntüle 3044399 ben de çok merak ettim bakabilir misiniz karından ultrason burda 7 hafta 4 günlük
kuzu seninki tam bir prensesSlm nurcum 7+1 den tekrar bakabilir misin Eki Görüntüle 3044405
Hadi inşallah teşekkür ederimerkek gibi duruyor kuzum
Yaa minnoşum Hayırlısı tabii öğrenince mutlaka yazacağımkuzu seninki tam bir prenses
evet evet paşa yatıyor öğrenince bize de haber ver kuş. Kese şeklinde aynı erkekBir oğluş geliyor galiba sence nasıl canım Pasha22 7+6 ultrasona göre karından bakıldı.
Eki Görüntüle 3044487
Bir sonraki kontrol 12.haftada belli olur mu acaba az çokevet evet paşa yatıyor öğrenince bize de haber ver kuş. Kese şeklinde aynı erkek
erkekse cinsiyeti çabuk belli eder derler ama doktorlar 12 de bence birşey demezBir sonraki kontrol 12.haftada belli olur mu acaba az çok
Bir sonraki de 16 da o zaman kesin görürüz bakalım ramzi bey bilecek mierkekse cinsiyeti çabuk belli eder derler ama doktorlar 12 de bence birşey demez
oyşş buda erkek tosun
Bana da bakarmısınız 10+4canım erkek gibi öğrenince haber ver
kuzum bence erkekMerhaba, 7+0 vajinal. Tahmininiz nedir? Pasha22
maşallah grubumuz erkek anneleri ile dolu Seninki de paşa duruyor kuzumBana da bakarmısınız 10+4
kuzu hangi tarafta olduğundan çok bebeğin bel pozisyonu önemli oluyor 8-12 haftalık aralığında bence buda erkek gibiCanım bu da arkadaşımın ki 10.haftada karından tam ortada olunca emin olamadım yorumlar misin? Pasha22
Eki Görüntüle 3044740
4-5 haftalıkta bebek daha oluşmaz kuzum o gördüğün yuvarlak folk sac tır. 8+4 seninki karından solda duruyor erkek demek isterdim ama ramzi teorisi için biraz büyük. Kese şekli yuvarlak kız gibi. İki hafta sonraki görüntünü at ona da bi. bakalım. Kuzum sen ne hissediyorsun? Bulantıların ne alemde?Benim de 8+4 karın usgsi ayrıca 4-5 haftalık usgde bebek kesenin sağ tarafındaydı küçücük bir yuvarlak şeklindeydi. Tahmin yaparsanız sevinirim
Bulantım yok çok şükür koku hassasiyetim çok fazla. Erkek hissediyorum ama bilemiyorum hayırlısı inşallah4-5 haftalıkta bebek daha oluşmaz kuzum o gördüğün yuvarlak folk sac tır. 8+4 seninki karından solda duruyor erkek demek isterdim ama ramzi teorisi için biraz büyük. Kese şekli yuvarlak kız gibi. İki hafta sonraki görüntünü at ona da bi. bakalım. Kuzum sen ne hissediyorsun? Bulantıların ne alemde?
Allah gönlünden geçeni versin o halde tuzlu ve ekşi yiyorsun sanırımBulantım yok çok şükür koku hassasiyetim çok fazla. Erkek hissediyorum ama bilemiyorum hayırlısı inşallah
Tatlı da yiyorum tuzlu da, ekşiyi severdim ama pek aramıyorum şu sıralar. Baharatlı şeyler pek yiyemiyorum. Elma çok yiyorumAllah gönlünden geçeni versin o halde tuzlu ve ekşi yiyorsun sanırım