- 14 Ağustos 2013
- 743
- 579
Canımm bildin bizimki premsesmiş bugün öğrendikkuzum tam bi prenses öğrenince haber verirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımm bildin bizimki premsesmiş bugün öğrendikkuzum tam bi prenses öğrenince haber verirsin
Selam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
bir annemize daha doğru tespit yapmışız ayy çok sevindim. sağlıcakla kucağınıza alın inşallahCanımm bildin bizimki premsesmiş bugün öğrendik
Kuzum kız gibi duruyorEki Görüntüle 3043456
benimkinede bakar mısın karnımdan çekildi bu ultrason geçen hafta ve küçük daha belli değil dediler
Öncelikle merhaba, tabi bakabilirim. Kız gibi duruyor13 haftalikti karından bakıldı.
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese versin inşallahbir annemize daha doğru tespit yapmışız ayy çok sevindim. sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Mrb canım 12 haftalık burda bakabilir misinSelam Kızlar bir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile. Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın
Merhaba kuzum ayy bu erkekMrb canım 12 haftalık burda bakabilir misin
Tesekkur ederim arkadaşımındi.bende sorcsm.insallah en yakın zamandaÖncelikle merhaba, tabi bakabilirim. Kız gibi duruyor
kuzum 5-8 haftalıkları Ramzi daha büyükleri Nub teorisine göre yorumluyorum o yüzden iki teorinin birbirini tutmadığı elbetteki oluyorPasha22 canım merhaba bana da 8 haftalık ultrasonuma tahmin yapmıştın kese şekli vs sonraki haftalarda değişir mi bilgin var mı?
Merhaba. Bugün öğrendik erkek dedi doktorumuz :)kuzum burda kıza benziyor haberin olsun
ilk tahminimiz tuttu o halde sağlıkla gelsin inşallahMerhaba. Bugün öğrendik erkek dedi doktorumuz :)
erkek gibi kuzum 12. haftalık görüntüsünü de at bakalımEki Görüntüle 3044359
Canım benim ultrasona bakabilir misin? 7+3 karından
Yüzük testinde de erkek çıkmıştı canım sağ ol teşekkür ederimerkek gibi kuzum 12. haftalık görüntüsünü de at bakalım