- 8 Şubat 2018
- 3.599
- 2.576
- 133
Öncelikle merhaba, tabi bakabilirim. Kız gibi duruyor13 haftalikti karından bakıldı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle merhaba, tabi bakabilirim. Kız gibi duruyor13 haftalikti karından bakıldı.
Çok teşekkür ederimbir annemize daha doğru tespit yapmışız
ayy çok sevindim.
sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
![]()
Tesekkur ederim arkadaşımındi.bende sorcsm.insallah en yakın zamandaÖncelikle merhaba, tabi bakabilirim. Kız gibi duruyor
kuzum 5-8 haftalıkları Ramzi daha büyükleri Nub teorisine göre yorumluyorum o yüzden iki teorinin birbirini tutmadığı elbetteki oluyorPasha22 canım merhaba bana da 8 haftalık ultrasonuma tahmin yapmıştın kese şekli vs sonraki haftalarda değişir mi bilgin var mı?
Merhaba. Bugün öğrendik erkek dedi doktorumuz :)kuzum burda kıza benziyor haberin olsun![]()
ilk tahminimiz tuttu o haldeMerhaba. Bugün öğrendik erkek dedi doktorumuz :)
erkek gibi kuzum 12. haftalık görüntüsünü de at bakalımEki Görüntüle 3044359
Canım benim ultrasona bakabilir misin? 7+3 karından
Yüzük testinde de erkek çıkmıştı canım sağ ol teşekkür ederimerkek gibi kuzum 12. haftalık görüntüsünü de at bakalım
erkek gibi duruyor kuzumEki Görüntüle 3044399 ben de çok merak ettim bakabilir misinizkarından ultrason burda 7 hafta 4 günlük
kuzu seninki tam bir prensesSlm nurcum 7+1 dentekrar bakabilir misin Eki Görüntüle 3044405
kuzu seninki tam bir prenses![]()
evet evet paşa yatıyorBir oğluş geliyor galiba sence nasıl canım![]()
Pasha22 7+6 ultrasona göre karından bakıldı.
Eki Görüntüle 3044487
Bir sonraki kontrol 12.haftada belli olur mu acaba az çokevet evet paşa yatıyoröğrenince bize de haber ver kuş. Kese şeklinde aynı erkek
erkekse cinsiyeti çabuk belli eder derler ama doktorlar 12 de bence birşey demezBir sonraki kontrol 12.haftada belli olur mu acaba az çok