- 31 Aralık 2021
- 118
- 146
- 33
Yaaa inanmıyorum ben ona.cunku ip elinde oluyor duygular karışıyor. sallanmasina etki ediyor.yüzük testi de yapsana bi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa inanmıyorum ben ona.cunku ip elinde oluyor duygular karışıyor. sallanmasina etki ediyor.yüzük testi de yapsana bi![]()
İpi zaten başkasının tutması lazım senin değilYaaa inanmıyorum ben ona.cunku ip elinde oluyor duygular karışıyor. sallanmasina etki ediyor.
Eşimle deneyeyim o zamanİpi zaten başkasının tutması lazım senin değil
İpi zaten başkasının tutması lazım senin değil
kuzu kafa yapısı ve nub kız diyor ama kese görüntüsü aynı erkek
Doktorda kız dedi ama yanılma olabilir diye o ikilemde bıraktı sendekuzu kafa yapısı ve nub kız diyor ama kese görüntüsü aynı erkek
Kuzucum evet erkek gibi bir pozisyonu var ama görüntü çok silik.
Merhaba bugün aylık kontrolüme geldik doktorum bu ay cinsiyetini söyleyeceğini söyledi ve sizinde ilk tahmininiz doğru çıktı kızım oluyorKuzucum evet erkek gibi bir pozisyonu var ama görüntü çok silik.
Maşallah yaBugün tam 17 haftalıkken öğrendik
6 haftadan itibaren yemeklerden tiksinmeye başlamıştım kokusundan bile nefret ettim iştahım hiç yoktu aşırı mide bulantısı çekiyordum halsizlik vardı 14 haftaya kadar düzeldim şimdide varda eskisi gibi çok yok 2 saatte bi acıkma oluyor kavun yeşil erik karpuz çilek aseriyorum ama malum yaz ayi yeni geldi biraz daha gecsin hepsinden baslariz artik yavastan suan sadece iştahim kapanik baska sıkintim yokMaşallah yaAllah sağlıcakla kucağınıza aldırsın
O zaman nasıl geçti hamilelik ne aşerdiniz neyden tiksindiniz
![]()
Canımm bildin bizimki premsesmişkuzum tam bi prensesöğrenince haber verirsin
![]()
Selam Kızlarbir çok kişi gruplardan beni bilir. Yine yetiştim imdatlara
Çoook uzun bir süre araştırma okuma yaptıktan sonra sizlere bu başlığı açtım çevremde tüm gebelere de denedim. Bunun sırrını çözen İnstagramda (isim vermeyim) işi ticarete dökmüş bile.Nub, Ramzi,Çin Rus Japon Takvimleri, Yüzük Yöntemi bir çok şey size sayabilirim.
5 ve 14. haftaya kadar olan ultrason fotolarınızı paylaşın. Vajinadan mı yoksa karından mı çekildiğini ve kaç haftalık olduğunu da mutlaka belirtin.
Not: Tahmin yaptığım anneler cinsiyet öğrendikten sonra lütfen bana geri dönüş yapın![]()
Canımm bildin bizimki premsesmişbugün öğrendik
Kuzum kız gibi duruyorEki Görüntüle 3043456
benimkinede bakar mısın karnımdan çekildi bu ultrason geçen hafta ve küçük daha belli değil dediler