Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6+6 haftalık attım canım ikinci resimbebek göremedim yolk saç var canım maalesef yorum yapamam
vajina dan mı karından mı bakıldı?Düzenledim tekrar bakar mısınnPasha22
Vajinadanvajina dan mı karından mı bakıldı?
prenses gibi duruyor canımVajinadan![]()
yaaa inşallah yüzük testide prenses çıkmıştı <3 sağlıklı gelsin cinsiyetin önemi tabi ki yok ilk evladım ama kız kardeşim ablam olmadı hep özeniyordum küçükken içimde ukte kalmadı değilprenses gibi duruyor canım
insanın ablasının olması o kadar güzel kiyaaa inşallah yüzük testide prenses çıkmıştı <3 sağlıklı gelsin cinsiyetin önemi tabi ki yok ilk evladım ama kız kardeşim ablam olmadı hep özeniyordum küçükken içimde ukte kalmadı değil![]()
bakalım allah bana kız evlat nasip ederse anne arkadaş abla karrdeş her şey olacağım erkekle de küçükken illaki öyle olur ama büyüdüklerinde kopuyorlar annedeninsanın ablasının olması o kadar güzel ki![]()
kuzum bence kız, hayırlısı olsunBana da tahminde buluna bilir misiniz16 haftalık doktor erkek gibi dedi ama kordonda ola bilir dedi sizce nedir ?
![]()
kuzum erkek gibi
Ay hadi inşallahkuzum bence kız, hayırlısı olsun
Tesekkurler canimkuzum erkek gibi
Kuzum ben sana daha önce erkek demişim ama vajinal sanarak demişim sanırım eski görüntünde kız diyor buda kız gibi duruyor. Sen ne hissediyorsun. Biliyorum iki kızın var inşallah kalbinden gönlünden geçen olur. Ne belirtiler yaşıyorsun
Valla ne olursa kabulum. sağlığı yerinde olsunda. Evet iki kızım var erkek olsa iyi olur amaKuzum ben sana daha önce erkek demişim ama vajinal sanarak demişim sanırım eski görüntünde kız diyor buda kız gibi duruyor. Sen ne hissediyorsun. Biliyorum iki kızın var inşallah kalbinden gönlünden geçen olur. Ne belirtiler yaşıyorsun
bulantın çok mu? istifra ediyor musun?Valla ne olursa kabulum. sağlığı yerinde olsunda. Evet iki kızım var erkek olsa iyi olur amadeğişik olur en azindan. Valla bulantilarim oluyor tatli yiyemiyorum baska da belirttim yok
![]()
Yemek yiyince başlıyor bulantı ama istifra etmiyorumbulantın çok mu? istifra ediyor musun?
yüzük testi de yapsana biYemek yiyince başlıyor bulantı ama istifra etmiyorum