- 15 Şubat 2021
- 13
- 5
- 33
Çok teşekkür ederim öğrenince yazacağım hemen amin inşallahkuzucum erkek gibi duruyor. rica ederim öğrenince haber vermeyi unutma olur mu Allah gönlündekini sağlıcakla nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim öğrenince yazacağım hemen amin inşallahkuzucum erkek gibi duruyor. rica ederim öğrenince haber vermeyi unutma olur mu Allah gönlündekini sağlıcakla nasip etsin
ilk bebeğiniz olacak dimiÇok teşekkür ederim öğrenince yazacağım hemen amin inşallah
Evet ilk bebeğimiz bir düşüğümüz var inş bu yavrumu sağlıkla kucaklamak nasip olurilk bebeğiniz olacak dimi
anneler hisseder derler siz ne düşünüyorsunuzEvet ilk bebeğimiz bir düşüğümüz var inş bu yavrumu sağlıkla kucaklamak nasip olur
Şu sıralar erkek gibi geliyo sanki göbek önden büyüyor yanlarda bişi yok sağlıklı olsun yeterki kız erkek mühim değil aslaanneler hisseder derler siz ne düşünüyorsunuz
Alttan6hafta 6 günlük .
Bsey hissetmiyordum açıkçası evet ilki de erkekti. Rabbim layık gormüş anneliğe buna şükürkuzum ilk bebeğin de erkekti dimi ikinci erkek şaşırttı mı seni? gönlünden geçen neydi?
sağlıkla gelsinler de Allah evladın da hayırlısını nasip etsinBsey hissetmiyordum açıkçası evet ilki de erkekti. Rabbim layık gormüş anneliğe buna şükür
İlle kız ya da erkek olsun beklentimiz yoktu
kuzum kız gibi6hafta 6 günlük .
Amiin canım inşallah, bekleyen herkesesağlıkla gelsinler de Allah evladın da hayırlısını nasip etsin
tez zamanda sağlıcakla kucağına aldırsın inşallah aminAy hamişler bana dua edin bende bu Ay hamile kalayım
Allah razı olsun sizi izliyordum dua alayım dedim hamişlerden :)tez zamanda sağlıcakla kucağına aldırsın inşallah amin
ben de hamileyim darısı sizin fotoğrafınızı yorumlamakta inşallahAllah razı olsun sizi izliyordum dua alayım dedim hamişlerden :)
Allah razı olsun kuzum rabbım sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasıp etsin insben de hamileyim darısı sizin fotoğrafınızı yorumlamakta inşallah
Bende attim bakabilir misin ?ben de hamileyim darısı sizin fotoğrafınızı yorumlamakta inşallah
İnşallah canım yazarım kesinliklekuzu bu erkek gibi duruyor öğrenince yaz olur mu
kuzucum tabiki bakarım ilk fotolar vajina dan mı bakıldı?Eki Görüntüle 3032012
Bende elimdeki butun usg attim bende yorum alabilir miyim ?